Mit szólnátok hozzá, ha a 29 éves lányotok egy 50 éves férfival szeretnének egymásba?
Korábban a lányomnak a saját korosztályából voltak párkapcsolatai. A kérdésben szereplő férfival már ismerik egymást pár éve, és elmondása szerint lassan egyre erősebbé vált a kötődésük. Ismerem a férfit nagyjából, elvált. Tény, hogy az utóbbi időben a lányom sokszor számíthatott rá, a férfi a tetteivel azt mutatja, hogy fontos neki a lányom, törődik vele, látom, hogy megbecsüli. Sosem hallottam róla olyat, hogy csalná a volt feleségét vagy fiatal nők után futna (kisváros, itt hamar terjed minden). Na de mégis ott a korkülönbség. A lányom elmondta nekem ezt az egészet mert nem akar titkolózni előttem, szeretné, hogy elfogadjam a döntését de ha nem, az sem gátolja meg, hogy együtt legyenek. Ugyan korábban már összefutottam a férfival, a közeljövőben szeretnének együtt eljönni, hogy jobban megismerjem.
Nem fogok hárpiáskodni, ellenezni, hiszen a lányom önálló, felnőtt ember és azt szeretném, hogy boldog legyen. De nem tagadom, kicsit meghökkentem.
Ha van hasonló tapasztalatotok a családban, ismeretségi körben, kérlek írjátok le, vagy ha csak véleményed van azt is megköszönöm!
30 évesen ez már cseppet sem számít, mindketten felnőtt, önálló egzisztenciájú emberek.
Ha huszonegykétéves lenne a lányod (még egyetemista, részben vagy teljesen eltartott), akkor érthető lenne az aggodalmad a más élethelyzet miatt.
De ilyen szituban szinte teljesen mellékes, hogy a pasi 40 vagy 50 éves, kettejük kapcsolati dinamikáján sokat nem változtat (maximum az esetleges gyerekvállalás lehet sarkalatos pont a későbbiekben).
Szóval próbálj nyitott maradni! :)
Sok boldogságot nekik!Az én párom 20 évvel fiatalabb
54 f
12 éve vagyunk együtt...
Utolsó durva hogy kinéztél magadnak anno egy 22 éves kislányt, 42 évesen xDDD
biztos kiélted magad és kellett vkit magadhoz láncolni mielött kiöregedsz véglegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!