Mit szólnátok hozzá, ha a 29 éves lányotok egy 50 éves férfival szeretnének egymásba?
Korábban a lányomnak a saját korosztályából voltak párkapcsolatai. A kérdésben szereplő férfival már ismerik egymást pár éve, és elmondása szerint lassan egyre erősebbé vált a kötődésük. Ismerem a férfit nagyjából, elvált. Tény, hogy az utóbbi időben a lányom sokszor számíthatott rá, a férfi a tetteivel azt mutatja, hogy fontos neki a lányom, törődik vele, látom, hogy megbecsüli. Sosem hallottam róla olyat, hogy csalná a volt feleségét vagy fiatal nők után futna (kisváros, itt hamar terjed minden). Na de mégis ott a korkülönbség. A lányom elmondta nekem ezt az egészet mert nem akar titkolózni előttem, szeretné, hogy elfogadjam a döntését de ha nem, az sem gátolja meg, hogy együtt legyenek. Ugyan korábban már összefutottam a férfival, a közeljövőben szeretnének együtt eljönni, hogy jobban megismerjem.
Nem fogok hárpiáskodni, ellenezni, hiszen a lányom önálló, felnőtt ember és azt szeretném, hogy boldog legyen. De nem tagadom, kicsit meghökkentem.
Ha van hasonló tapasztalatotok a családban, ismeretségi körben, kérlek írjátok le, vagy ha csak véleményed van azt is megköszönöm!
A kérdés feléig se jutottam.
Én ennek csak örülni tudnék. Valaki, aki érettebb és megbecsüli a lányomat. Nekem ennél több nem kell.
(A valóságban van 1 lányom.)
22
Efelé hajlok én is, ha a hirtelen lesokkolódásom félreteszem. Ahogy írtam pár éve már ismerik egymást, kb az elmúlt évben kezdtek el egyre jobban barátkozni. A lányommal sok mindent megbeszélünk így őt is sokszor említette, és mindig azt a benyomást keltette, hogy ő egy megbízható, intelligens férfi. Amikor beteg volt a lányom, elvitte orvoshoz, kiváltotta a gyógyszereket, főzött neki levest és elvitte neki. Meglepi kisebb apróságokkal, programokkal amikről tudta, hogy boldoggá teheti a lányom. És a lányom szerint lelki támasza is.
Szóval igen, ilyen szemmel is nézem, hogy megbecsüli és szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!