Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
 31/96 anonim ***** válasza:
12%

Ha bármilyen összeg fel lett véve annakidején, hogy a párodnak es szüleinek legyen hol laknia, akkor annak köszönhetően lakhatsz most ott te is. Szerintem bele kéne adnotok.

Mekkora havi összeg? Meddig kell meg fizetni?

aug. 24. 09:20
 32/96 A kérdező kommentje:
de mi fizetjük párom fél testvérének mindent mert anyós nem tudná!! Mi ruháztuk fel!
aug. 24. 09:24
 33/96 anonim ***** válasza:
54%

31-es: azért ne felejtsd el, hogy anyós kapott tulajdonjogot, a kérdező nem fog.

Kérdező! Szedd már össze magad, és írd le értelmesen, hogy mi a helyzet.

Eddig kb az jött le, hogy van egy lakás, amiben párod és anyós tulajdonos, anyósnak haszonélvezete van rajta. Valamilyen pénzt követel tőled anyós, mert odaköltöztél, miközben eltartjátok az anyóst, ő meg a másik fiát akarja támogatni a te pénzedből. Jól látom? Javítsd ki kérlek, ha nem.

aug. 24. 09:29
 34/96 A kérdező kommentje:

Nna akkor!

Párom 40 éves én 22 mi itt lakunk 4 éve, anyósom párom párom fél testvére gyereke meg a miénk

A ház páromé meg anyósé felesbe, most haszonélvezet van e őszintén nem tudom.

Mi fizetünk mindent rezsit fűtést felruháztuk párom fél testvérét. Anyós rokkant nyugdíjas már régen nagyon kis összeg 25ezer ft-ot kap azt magára költi. Mi fizetünk mindent de anyós követlei hogy én fizessem a szocpolt amit annó párom miatt vettek fel anyósék

aug. 24. 09:33
 35/96 Micimacko67 ***** válasza:
86%
Kérdrző, már kérdeztem! Tudod mi az a "szocpol"?
aug. 24. 09:35
 36/96 A kérdező kommentje:
Anyós mondta hogy annó azt vettek fel párom miatt
 37/96 A kérdező kommentje:
Nincs még vissza fizetve
 38/96 anonim ***** válasza:
91%
A szocpol úgy van visszafizetve, hogy megszületik a gyerek, akire felvették. Konkrétan gyereket kell érte szülni. Ha nem születik meg, akkor kell visszafizetni az összeget.
aug. 24. 09:39
 39/96 A kérdező kommentje:
38-as anyós azt mondta még sok tartozás van a szocpolból
aug. 24. 09:40
 40/96 Micimacko67 ***** válasza:
93%
Kérdező, ha megszületett a párod, akkor nem kell a "szocpolt" visszafizetni! Érted? Vagy te vagy nagyon értetlen vagy az anyósod vagy a párod vagy az egész pereputtyod!
aug. 24. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!