Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?
Ha bármilyen összeg fel lett véve annakidején, hogy a párodnak es szüleinek legyen hol laknia, akkor annak köszönhetően lakhatsz most ott te is. Szerintem bele kéne adnotok.
Mekkora havi összeg? Meddig kell meg fizetni?
31-es: azért ne felejtsd el, hogy anyós kapott tulajdonjogot, a kérdező nem fog.
Kérdező! Szedd már össze magad, és írd le értelmesen, hogy mi a helyzet.
Eddig kb az jött le, hogy van egy lakás, amiben párod és anyós tulajdonos, anyósnak haszonélvezete van rajta. Valamilyen pénzt követel tőled anyós, mert odaköltöztél, miközben eltartjátok az anyóst, ő meg a másik fiát akarja támogatni a te pénzedből. Jól látom? Javítsd ki kérlek, ha nem.
Nna akkor!
Párom 40 éves én 22 mi itt lakunk 4 éve, anyósom párom párom fél testvére gyereke meg a miénk
A ház páromé meg anyósé felesbe, most haszonélvezet van e őszintén nem tudom.
Mi fizetünk mindent rezsit fűtést felruháztuk párom fél testvérét. Anyós rokkant nyugdíjas már régen nagyon kis összeg 25ezer ft-ot kap azt magára költi. Mi fizetünk mindent de anyós követlei hogy én fizessem a szocpolt amit annó párom miatt vettek fel anyósék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!