Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?aug. 24. 07:11
11/96 anonim válasza:
Nyilván nem neked kell visszafizetned, de ha odaköltözöl akkor alap hogy teszel be valami összeget a közösbe. Most nem mindegy hogy az a kajára vagy a szocpolra megy ha a többiből meg a másik lesz fedezve?
12/96 A kérdező kommentje:
De nincs pénz a szocpolra sehogyse párom meg én fizetünk minden mást de épen elég anyós rokkant nyugdíjat magára költi de nagyon kicsi összeg
aug. 24. 07:42
13/96 anonim válasza:
Igen az a minimum, ha fizetsz az ottlakásért plusz a rezsi és a kaja rád eső részét. Tehát kb olyan havi 120-150 ezer minimum amit illene adnod mindenre.
14/96 anonim válasza:
Elköltözöl az anyóstól, és nem tartod el. A követelését meg kiröhögöd.
Kié a ház amiben most laksz?
15/96 A kérdező kommentje:
Anyósé meg páromé felesbe
aug. 24. 07:47
16/96 anonim válasza:
És felteheöen az anyósnak van haszonélvezeti joga.
17/96 A kérdező kommentje:
Amugy nem tudom miért bántotok most a gyerekekkel nem tudom hova menjünk nem mi vettük fel rájuk a szocpolt
aug. 24. 08:17
18/96 anonim válasza:
A gyerekek a tieid vagy a pároddal közösek?
19/96 Micimacko67 válasza:
Kérdező, te tudod mi az a "szocpol"? S ezt most komolyan kérdezem! Mert amit itt elöadtál ebben a témában, az alapján úgy tűnik, hogy nem!
20/96 A kérdező kommentje:
Páromé meg közös meg anyósé (párom fél testvére
aug. 24. 08:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!