Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal összevesztünk a...

Anyósommal összevesztünk a szocpolon kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Anyósomék annó vettek fel szocpolt de most azt mondja, hogy nekem kell vissza fizetni, ha már odaköltöztem a fiához kinek van igaza?

aug. 24. 07:11
 41/96 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mit követel rajtam anyós utál amúgyis alapbol pedig fiát fel ruháztuk! de nem értem miért kell bántani itt vagyunk 3 gyerekkel nehéz a helyzet nem tudok anyósnak fizetni!
aug. 24. 09:43
 42/96 anonim ***** válasza:
89%

A szocpolt akkor fizettetik vissza, ha nem teljesült a gyermekvállalás, vagy ha 10 éven belül az ingatlant, amire felvették, eladják. Viszont ilyenkor át lehet vinni a másikra. Válás esetén ez bonyolultabb volt.

Csak szocpolt nem adtak, csak ha hitelt is vettek fel mellé. El kellene dönteni Kérdező, hogy mi az, ami nem teljesült.

aug. 24. 09:46
 43/96 anonim ***** válasza:
97%

Anyósod mi miatt kapja a rokkant nyugdíjt ill hány éves?

Lehet hitelről van szó, csak anyósodnak az iq szintje nem éri el egy hangyáét sem.

Amúgy akinek a nevén van az fizesse vissza. Ha anno volt annyira tökös, hogy felvegye most ne egy szerencsétlentől várja el hogy visszafizesse. Főleg ha még a saját gyermekét nem tudja eltartani, mert azt is más kell nevelje.

aug. 24. 09:55
 44/96 anonim ***** válasza:
97%

KÉrdező, nem hitelt vett fel véletlenül a te anyósod, amit most veletek akar visszafizettetni?

A szocpolt - ahogy sokan írják - alapból nem kell visszafizetni, ha megszületett/megszülettek a vállalt gyerek(ek).

Teljesen értelmetlen, amit írsz, nagyon nem vagy te itt képben - vagy az anyósod.

aug. 24. 10:02
 45/96 anonim ***** válasza:
35%
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor 22 évesen van 3 gyereked, akiket úgy szültel meg, hogy fogalmad nem volt arról, hogy hol fogtok lakni. Jogos anyósod bármilyen követelese, mert Azt sem tudod, hogy mi mit jelent. Nem szülni kellett volna, hanem egy kicsit tanulni és akkor menne az értő olvasás, értelmesen válaszolnál a kérdésekre és utána olvashatnál a Szocpolnak. Amíg ingyenélők vagytok, addig azt és addig fizettek, amíg anyósod azt nem mondja, hogy elég. Végre egy talpraesett asszonyság.
aug. 24. 10:07
 46/96 A kérdező kommentje:

45-ös most nem tudom miért kell bántani nincs 3 gyerekem csak 1 a másik 2 páromé mástól meg anyósé (párom fél testvére)

Mi fizetünk mindent párom fél testvérét fel ruháztuk rezsit ételt mi fizetjük

aug. 24. 10:11
 47/96 anonim ***** válasza:
56%

45, ha nem érted a szöveget ne okoskodj. De leírom neked virágnyelven. Ugye van a nő aki ott él, a kérdés kiírója. Neki van a párja és a párjának az anyja. Az anyjának van 2 gyereke. A kérdező párja illetve egy mégkisebb, aki még gyerek. (Ez egy gyerek a háztartásban) A kérdező párjának van még egy gyereke, aki nem közös a kérdezővel( ez a második gyerek) és van a kérdezőnek és e a párjának egy gyereke. (Ez a harmadik). Ebből csak egynek az anyja, ha jól megy a matek még kell legyen 2 szülőpajtás ebben a családban. Az első apja, (hacsak nem a meghalt após az), és a második anyja. Azoktól is lehet ilyen elven kötelezni a hitel visszafizetését. Na mindegy.

#45 kérlek tanulj meg értelmezni, mielőtt bárkit megszólsz és kommentelsz, és imádkozz te is ne kerülj hasonló helyzetbe. Tessék egy kis kedvesség:🌬🧚🏻‍♀️⭐️

aug. 24. 10:25
 48/96 anonim ***** válasza:
86%

Van egy egyszerű megoldás: ne fizessétek a "szocpolt". Fizeti, aki eddig, vagy senki, és lesznek majd következményei.

Amúgy ha anyós fizeti jelenleg 25 ezer forintos rokkantnyugdíjból, nem lehet nagy a havi törlesztendő.

aug. 24. 10:26
 49/96 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező ha albérletre nem futja minek szültél gyerekeket a nyomorba meg anyós házába?
aug. 24. 11:22
 50/96 anonim ***** válasza:
100%
Láttál valaha is valami bizonylatot arról a "szocpol visszafizetés" fedőnevű valamiről? Mi volt a jogcím?
aug. 24. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!