Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok anyagilag folyton vendégül...

Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....

Hogy lehetne ezt elmondani?

Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...

2022. júl. 31. 11:15
 81/102 anonim ***** válasza:
84%

82!

Top komment!

2022. júl. 31. 18:08
 82/102 anonim ***** válasza:
91%

Írj bevásárlólistát, és küldd el a párodat a boltba azzal, hogy azt vegye meg csak, ami belefér a még el nem költött heti keretbe.

Két három hét után le fogtok ülni megbeszélni, hogy bundáskenyér legyen, vagy krumplifőzelék. Utána mondjuk kávé meg gyūmölcstea.

Néma gyereknek...

2022. júl. 31. 18:33
 83/102 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy jóval nagyobb probléma.. Először is mennyi a bevételetek? Nem írod, hogy van-e gyerek, de nagyon-nagyon szűkösen éltek, szerintem ideje lenne kicsit elgondolkodni a pénzügyeken. (Jobb meló, esetleg elköltőzni máshová ahol jobb fizetés van stb..)

Másik pedig, hogy miért kell a párod szüleinek nálatok lennie? Ok ha néha átjönnek, de én biztos kiakadnék ha minden vasárnap délután nálunk lennének. Nekünk kb. Az az egyetlen szabad délutánunk együtt a férjemmel. Hétköznap meló, szombaton takarítás, bevásárlás. Egyébként én a helyedben elmennék ilyenkor otthonról. Menj át az egyik barátnődhöz vagy sétálni/futni, esetleg könyvtár, ingyenes múzeum.. Intézze a párod a vendéglátást.

2022. aug. 1. 06:18
 84/102 anonim ***** válasza:
84%
85, vagy ha már egy üdítő is gondot okoz, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy kell-e minden körülmények közt külön élni. Biztos nem saját lakás, ennyire pénz nélkül nem kapnak hitelt. Az albérlet viszont nekik luxus, így tűnik.
2022. aug. 1. 06:23
 85/102 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívtam őket, csak jöttek.

Bocs, nem szóltatok, szóval MOST haza lehet menni. Ennyi.

2022. aug. 1. 07:14
 86/102 anonim ***** válasza:
100%

20-as, aki kérdezés nélkül idetolja a pfáját, ráadásul minden héten, azt a második alkalom után dobom ki a házból.

Vagy ha a párom idióta, akkor szakítok vele.

2022. aug. 1. 07:16
 87/102 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként te már vergődtél itt egyszer kb 2-3? hete, és akkor is megmondtuk, hogy megmondod hogy nem jönnek be, nem adsz nekik kaját, stb. Azóta sem sikerült összekapni a tkeidet?
2022. aug. 1. 07:19
 88/102 anonim ***** válasza:
83%
Röhejes azért hogy két fiatal, dolgozó ember, ennyire mániákusan spórol hogy fillérre ki van számolva a heti kaja pénz, és azon megy a vita hogy 4 vagy 6 szelet hús legyen. Persze ez nem a ti hibátok, de vityát ne keverjük most ide. Nem fontos ugyan a kérdés szempontjából, de kíváncsi lennék mit dolgoztok a pároddal, és mennyi a havi kiadásotok, mire megy el kettőtök fizuja hogy ilyen szűkösen vagytok. Nem bántásból persze. Anyóséknak egyébként nincs életük, dolguk otthon hogy nálatok héderelnek folyton?
2022. aug. 1. 07:50
 89/102 anonim ***** válasza:
11%

Nyilván azért jönnek hétvégén, mert akkor főzöl finomat.

ja, 57, vagy azért, mert a gyerekük akkor van otthon, hét közben dolgozik.

2022. aug. 1. 08:32
 90/102 anonim ***** válasza:
26%

Most nem az a lényeg, hogy megfelelő-e a fizetésük, munkájuk, lakhelyük.

Az a lényeg, hogy megvannak a kis pénzükből, de a csaj becsípődése miatt a pofátlan anyósék minden hétvegi zabáltatása nem fér bele.

Undorító így kihasználni a fiatalokat. Ennyire nem.látják, hogy nem élnek valami fényesen, vagy hogy nem jut eszükbe mekkora teher lehet ez?

De a pofátlanság csúcsa, hogy a saját gyerekük - mindezek ellenére, hogy nála telezabálhatják magukat - csak egy kávét, meg vizet ér viszonzásul.

Nekem nem lenne pofám ezt tenni a gyerekeimmel.

2022. aug. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!