Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
Kérdező, nagyon kényszeresen ragaszkodsz az illemhez, mert ezt láttad, ez rögződött nálad, ami hatalmas baromság, amit belédneveltek. Minden ötletre van kifogásod.
Aki minden 7végén nálad döglik, legyen szó szülőről, barátról az már nem vendég kategória. Nem kell túlzásba esned, hogy Coca-Cola, drága borok,sörök, meg fullos ebéd, kiszolgálás. Nem Hilton szálló, vagy a Gundel étterem vagytok.
És nekem lenne képem olcsó sajátmárkás dolgokat venni a minden hétvégén nálam döglő rokonnak, mert ha én nem iszok drága üdítőket neki se fogom megvenni. Ettől nem vagy rossz vendéglátó, mert örüljön hogy kap valamit, mert sima vizet is adhatnék. És 7végén is egyszerű kajákat raknék eléjük.
Itt a pároddal kéne beszélni, hogy akkor egyik hétvégén ti mentek anyósékhoz, másikon ők jönnek. Ez egy jó kompromisszum lenne. De ez se fog tetszeni, mert nem mersz konfliktusba kerülni senkivel....
75: Igazad van!
Egyszerűen érthetetlen, hogy miért írta ki, mikor NEM AKAR változtatni.
Azért az, hogy hétvégén nem tudsz pár krumplival többet megfőzni, hogy három csirkecombbal többet sütni...
Nem olvastam el a korábbi válaszaidat, de tuti, hogy jó ötlet ennyire nulla pénzzel külön lakni?
Lehet a leendő anyósék is spórólnak, ezért mennek oda hetente, hogy nálatok zabáljanak. :D
Le kellene állnod ezzel a görcsösséggel, hogy úgy kell mindent csinálnod, mint az anyádnak.
Ahogy most állnak a dolgok, egyre nagyobb szükség lesz a spórolásra, úgyhogy ne hívjátok őket, ha jönnek pofátlanul hívás nélkül, akkor meg szabadkozzatok, hogy sajnos ennyire tellik.
A palid meg jó nagy tahó, ha nincs tisztában a költségvetésetekkel és genyózik, hogy te nem akarod hogy jöjjenek a tahó szülei.
Sajátmárkásból is vannak normális üdítők, ízesített vizek, ahogy olcsó sörből is vannak egész jók(pl Steffl)
Mi jól keresünk, de sose veszünk Coca Colát, drága chipset, csak ha szülinap, karácsony van.
Nem is értem amúgy. Elvileg nem is tudod, jönnek e, mert nem hívjátok őket. Akkor minden hétvégén úgy főzöl, hogy hátha jönnek?
A másik, amit nem értek, minden hétvégén betelepednek hozzátok már délben? Mert az tök bunkóság.
Mi pl már 11:30körül ebédelünk hétvégén.
Javaslom nektek is. Ha pedig már 11kor ott állnak vigyázban nálatok, akkor tényleg csak arra megy ki, hogy le ne késsék a potya ebédet. Isten bizony főznék egy olcsó főzeléket, majd este vacsira főzném meg kettőnknek a bonyolultabb ételt. Vagy 11től este 7ig ott vannak mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!