Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
Ha a párod odahív valakiket, akkor vagy marad a kávé-rágcsa, vagy gondoskodik egyebekröl, természetesen a saját költségén.
Ha meg valakik csak úgy jönnek, akkor nem kell öket beengedni.
"De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. "
ERRÖL szokj le sürgösen, ha NINCS RÁ PÉNZ, akkor ez van, így jártak.
3 Nincs sajàt pénz minden ft közös.
4 Ahogy írtam hetekre osztom be és most is a következö hetiböl vettem el màr. Mikor direkt kivan szàmolva mert pròbàlok spòrolni.
Meg én mindig ùgy voltam ha jönnek vendégek illik megvendégelni étel itallal.
Lehet le leszek pontozva, de én úgy látom, hogy itt nem a vendég vagy a kérdező párja a probléma, hanem a kérdező kényszeressége, hogy mindenképpen sütni-főzni-vásárolni KELL, mert NEKI ciki az üres asztal.
Ráadásul szólni nem szól, csak magában érleli a felesleges problémát. Mert gondolom senki nem úgy megy oda hogy "jöttünk enni" vagy "sör van-e?".
Nem esik le, hogy hozzátok járnak kajálni, sörözni és kávézgatni? Barátodnak megmontad már, hogy erre nincs keret?
Egyszerűen fejezd ezt be. Ti majd üres kenyeret fogtok enni, hogy tudjanak nálatok kosztolni? Legközelebb egy pohár vízzel kínáld meg őket, ha van képük mondjuk sört kérni mondd őszintén, hogy nem telik másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!