Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
"Mire nem vàlaszoltam? "
Sok mindenre, például:
1. Miért nem délutánra hívjátok őket ebéd helyett, hogy ne kelljen pluszban főzni?
2. Miért zavar, hogy megsértődnek, ha csak vizet meg kávét kapnak, miközben ti is csak azt kaptok náluk?
3. Miért vagy olyan hülyével, aki se nem ért a pénzkezeléshez, se nem fogja fel, hogy nem futja?
4. Ha mégis annyira vendéglátásozni akarsz, miért nem csinálsz valami olcsó kaját, ha jönnek?
51 Az én csalàdom messzebb lakik meg ök sokat dolgoznak ritkàn jutnak el ide.
Baràtok nem ilyenek multkor is itt néztek valami meccset de ök hoztak sört meg chipset persze én is vettem.
Lehet ez tényleg ilyen megszokàs nàlam h ha vendég jön minden kell h legyen. Lehet azt kellene mondani krumplistészta meg víz.
52 Nem iszon sört így azt nemtudom , megítélni koràbban ittam kòlàt ami utànzat az valami borzalmas volt.
Olyat nem teszek az asztalra ami tudom h sz.ar.
53.
- Nem én hívom öket, így nemtudom.
- Azért mert a szülei, nem vagyunk rosszban nem veszekedünk stb. Nem lenne jò emiatt balhézni.
- Ért a pénzkezeléshez, de 99%-ban én jàrok boltba igy én jobban tudom mi hol mennyi stb. Mint ellenben a téli tüzelöt ö rendezi, én nemtudom mennyibe került pontosan jò àrba volt e annyiért stb
- Erre màr feleltem koràbban. Hétvégén szoktunk idöigényesebb, "jobb"ételeket készíteni. Hétköznap dolgozunk, kevesebb idö van erre olyankor van pl tészta valami szòsszal.
"Nem én hívom öket, így nemtudom."
????
De ember, ti nem beszéltek egymással? Úgy teszel, mintha valami fogyatékos lenne a párod, komolyan.
Vedd le hó elején kp-ban a pénzt, ha ilyen élettelen, tedd be egy borítékba és mutasd meg neki, hogy mennyi marad. Aztán mondd meg, hogy hívja délután a szüleit, ne ebédre, vagy oldja meg akkor ő a vendéglátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!