Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok anyagilag folyton vendégül...

Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....

Hogy lehetne ezt elmondani?

Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...

2022. júl. 31. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 A kérdező kommentje:

24 Egyszer mikor szòba hoztam ezt mondta. De arra lyukadt ki h engem zavarnak. Nem zavar csak anyagilag sok kicsit.

26 Én kiszàmolom mennyit fözzek, egyrészt takarékossàg miatt màsrészt frissen szeretjük ami akkor elfogy, nem kell maradékot enni. Több munka de finomabb ha friss. Leves persze marad de szelet húst pl tarjàt kiszàmolom hàny szeletet süssek.

2022. júl. 31. 12:28
 32/102 anonim ***** válasza:
78%
"De akkor ne ebédre hívjátok őket" Nem hívják őket, elvileg a pasi SEM.
2022. júl. 31. 12:28
 33/102 anonim ***** válasza:
33%
Ha tivodamentek, akkorcők eszik a töltöttkapit, nektek meg kávet adnak?
2022. júl. 31. 12:31
 34/102 A kérdező kommentje:

29 Közös a pénzünk de én jàrok boltba én vàsàrolok így persze jobban tudom. A tobbit leírtam az elöbb : csak annyit fözök ami frissen elfogy nem mindegy hàny före kell.

30 A nem telik rà ne úgy értsd, hogy utàna nem lesz kenyérre. De minden hétre beosztom a kajapénzt és a kövi hetröl vettel el màr mert nem elég...

2022. júl. 31. 12:31
 35/102 A kérdező kommentje:
34 Mi ritkàn megyünk olyankor kàvé víz. Nem kaptunk màst de engem nem érdekel ha ö ilyen és nem kínàl ebeddel csak én màsképp szoktam meg.
2022. júl. 31. 12:32
 36/102 anonim ***** válasza:
98%
Ebédet akkor adok a vendégnek ha meghívtam rá mert ünnep, alkalom, akármi van. De ha "véletlenül" mindig kajaidőben esik be sorozatosan, akkor nem. Nem vagyok sem hülye, sem balek.
2022. júl. 31. 12:35
 37/102 anonim ***** válasza:
97%
Akkor nem kell sör. Vegyél egy üveg szörpöt, készítsd el kacsóba. Csinálj egy krumplifőzeléket virslivel, vagy bolognai tésztát, lángost. Ezen nem olyan drága lakomák. Meg még megkínálod őket kávéval, aztán kész. Így nem vagy udvariatlan, és talán ők is érzik majd, hogy sok volt eddig. Ha nem telik drága rántott húsra, akkor nem az lesz kínálva.
2022. júl. 31. 12:35
 38/102 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondd azt, hogy csak 2-től értek rá. Lesz kávé.
2022. júl. 31. 12:37
 39/102 anonim ***** válasza:
100%

"de öszintén , ti nem kínàljàtok meg a vendégeket?"

De megkínáljuk, erre való a rágcsa, kávé, pohár víz, esetleg üdítő.

2022. júl. 31. 12:39
 40/102 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, hogy #28 le van pontozva, de valahol érthető, amikor olyan emberek vannak az oldalon, akik a vendégség illemszabályairól papolnak miközben a saját családjukat is utálják :D
2022. júl. 31. 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!