Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
24 Egyszer mikor szòba hoztam ezt mondta. De arra lyukadt ki h engem zavarnak. Nem zavar csak anyagilag sok kicsit.
26 Én kiszàmolom mennyit fözzek, egyrészt takarékossàg miatt màsrészt frissen szeretjük ami akkor elfogy, nem kell maradékot enni. Több munka de finomabb ha friss. Leves persze marad de szelet húst pl tarjàt kiszàmolom hàny szeletet süssek.
29 Közös a pénzünk de én jàrok boltba én vàsàrolok így persze jobban tudom. A tobbit leírtam az elöbb : csak annyit fözök ami frissen elfogy nem mindegy hàny före kell.
30 A nem telik rà ne úgy értsd, hogy utàna nem lesz kenyérre. De minden hétre beosztom a kajapénzt és a kövi hetröl vettel el màr mert nem elég...
"de öszintén , ti nem kínàljàtok meg a vendégeket?"
De megkínáljuk, erre való a rágcsa, kávé, pohár víz, esetleg üdítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!