Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?
De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....
Hogy lehetne ezt elmondani?
Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...
Fú, kérdező, ne haragudj, engem kiborítanak az ilyen emberek, mint te, akik annyira buták, hogy egy kérdést sem tudnak normálisan kiírni, és egy szituációt sem tudnak kezelni.
Ha nincs pénzetek, akkor nem kell anyóséknak külön sütni-főzni, nem kell üdítő meg sör meg kitudjamégmi. Kapnak vizet, egy pohár kávét, ha nagyon vendéglátóskodni akarsz, akkor vegyél egy üveg szörpöt, az sokáig tart, meg egy csomag ropit. Mondjuk nem tudom, talán két tállal több krumplis tésztát odatenni nem vág földhöz, ha igen, akkor nagyon gyorsan gondolkodjatok el az életeteken, mert lassan éhen haltok, ha nem változtattok.
Azt nem várhatod el a férjedtől, hogy ne hívja meg a szüleit emiatt. Egyszerűen nem főzöl semmit pluszban, ée kész, ha a férjednek ez probléma, oldja meg ő.
Ilyen feltetelekbközött öseze ne házasodjatok! Ha meg ilyen pimfli problemat se tudtok megbeszélni....
Es igen.... igaza van a többieknek. Bennex van vmi megfelelesi kenyszer. Nem kell kajaltatnibőket. Szódavíz, kavé. Slussz.
1, 6,11
Nem kellene elolvasni előbb a kérdést/kategóriát, mielőtt háborogtok?
"Ha ezt nem teszik meg nem vendégek hanem élősködők"
Nem élősködők, hanem vendégek.
Nem a középkorban vagyunk, hogy tömjént, mirhát, aranyat kell vinni a vendéglátó számára.
Mint ahogy a vendéglátónak sem kell minden esetben terülj terülj asztalkámat rendezni csak mert átugranak anyósék.
Mondjuk az sem derült ki a történetből, hogy mit értünk "folyton" vendégül látás alatt. Hetente, havonta, naponta?
Illetve érződik hatalmi harc is, hiszen azt kiemeli a kérdező hogy az anyósék csak vízzel-kávéval kínálják őket, bezzeg ő megmutatja, hogyan kell vendégül látni terülj terülj asztalkámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!