Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok anyagilag folyton vendégül...

Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....

Hogy lehetne ezt elmondani?

Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...

2022. júl. 31. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
97%
Én sosem értettem,az ilyen kérdéseket miért a nagyvilággal kell megbeszélni-és nem azokkal akiket érint.Mert esetleg megsértődnek?Megfognak...És?majd megbékélnek.Egyébként ha engem hívnának vendégségbe,biztos nem mennék üres kézzel,vinnék üdítőt,vagy bort,süteményt.A másik,de ez csak az én saját véleményem,mi a fenének a rendszeres családi összejövetel?Évi néhány alkalom untig elég...
2022. júl. 31. 12:22
 22/102 A kérdező kommentje:

Minden hétvégen kb. És azért az fura lenne ha mondjuk mi leülünk enni ök meg nézzék? Nem mindig csinàlok annyi szelet húst stb.

Elnézést ha zavarosan írtam ki de borzasztòan ideges vagyok.

2022. júl. 31. 12:23
 23/102 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező,a párod azt mondja hogy nem hívja őket. Te mégis azt hajtogatod hogy igen. Vannak itt gondok, nagyobbak annál hogy van-e trakta vagy sem. Amúgy meg. magadnak kavarod a szart. Ha beugranak? kávé, üdítő csókolom. Nem kell ünnepi ebédet adni ah beesik valaki.
 24/102 A kérdező kommentje:
Engem az nem zavar, hogy jönnek hiszen a csalàdja szereti öket. De így anyagilag kezd sok lenni.
 25/102 anonim ***** válasza:
96%

Általában megkínáljuk, mert nekünk van pénzünk plusz két tál ételre.

De ha pl. délután jönnek, akkor nincs semmi extra főzés, kapnak egy kávét meg ami itthon van, és kész. Nem is várják el, mi sem várjuk.

2022. júl. 31. 12:24
 26/102 A kérdező kommentje:
Jah ez nem hatalmi harc. Nekem anyukàm is így tett ha vendégek jöttek, én ahogy otthon làttam úgy csinàlom. És szívesen meg is teszem ha nem kellene nézni a pénzt is...
2022. júl. 31. 12:25
 27/102 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként ha engem hívnának vendégségbe,biztos nem mennék üres kézzel,vinnék üdítőt,vagy bort,süteményt.A másik,de ez csak az én saját véleményem,mi a fenének a rendszeres családi összejövetel?Évi néhány alkalom untig elég..."

???

És azért, mert te nem szereted a családodat, más se szeresse, ne akarjon velük lenni?

Mellesleg, ilyen gyakorisággal az ember szerintem nem "vendégségbe" megy a gyerekeihez/szüleihez, hogy mindig vinni kelljen valamit, ez nem azaz szitu, mikor egy évben kétszer meglátogatsz valakit.

2022. júl. 31. 12:26
 28/102 anonim ***** válasza:
86%

"És azért az fura lenne ha mondjuk mi leülünk enni ök meg nézzék? "

De akkor ne ebédre hívjátok őket, hanem délutánra, és máris nem kell főzni? A férjed meg nem tudja, hogy nincs pénzetek vagy mi?

Mondom, nagyon gyorsan változtassatok valamit az életeteken.

2022. júl. 31. 12:27
 29/102 anonim ***** válasza:
100%
De ha egyszer nem telik rá, akkor konkretan meg kell mondani . Kesz.
2022. júl. 31. 12:27
 30/102 anonim ***** válasza:
98%
Az nem szeretet hogy hozzád járnak zabálni rendszeresen anélkül hogy hívnád őket. És lehet jó a kapcsolat akkor is ha nem járnak egymás nyakára.
2022. júl. 31. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!