Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/554 anonim ***** válasza:
85%

Kérj.

De értelmesebb lenne munkát keresned neked is, meg a férjednek is,

2020. szept. 7. 06:31
 2/554 A kérdező kommentje:
Párom keres munkát, de írtam is csak alkalmi munkákat kap azokat is mekkora balhék àrán.Én csak 4 órást tudok vállalni de olyan meg nincs itt ( vidék) 😟
2020. szept. 7. 06:34
 3/554 anonim ***** válasza:
33%
Akkor masik varosban keress, vagy siman elvallalod a 8 orasat, a gyerek mellé meg keresel egy bébiszittert
2020. szept. 7. 06:39
 4/554 A kérdező kommentje:
Ezeket már vegigjartam, a babyszitter többe lenne mint a keresetem és akkor még a bejárás nincs megoldva,mert napi néhány buszjárat van. Vidék. NE nagyvarosbol induljatok ki. Azért itt lakunk mert a ház az örökségem ( tesommal kettonke )
2020. szept. 7. 06:43
 5/554 anonim ***** válasza:
31%
Nalunk anyosektol nem lehet, nekik sincs, fogalmam sincs hova verik el a nyugdijukat, mindig panaszkodnak. Mi parommal nagyon keveset keresunk, en anyumtol szoktam pluszba 20-30at kerni, mindig ad.
2020. szept. 7. 06:44
 6/554 anonim ***** válasza:
70%
Ha annyira videk, akkor nyilvan van ott egy kisnyugdijas neni, aki baratsagosabb aron tud vigyazni a gyerekre
2020. szept. 7. 06:45
 7/554 A kérdező kommentje:
6 Ide olyat tudnék irni amit kimoderálnak, nem olyan elit vidék hanem ahol sok a másmilyen állampolgár. Mindenkit ismerek itt mivel itt nőttem fel a legtöbb idős örül,hogy él nemhogy más gyerekével tanuljon. Jah meg egyszer megkértem az egyik nénit valamire( apróság nem gyerekvigyazas) és hetekig téma voltam,hogy mekkora hülye vagyok.
2020. szept. 7. 06:48
 8/554 anonim ***** válasza:
86%
5ös miért ti hova veritek el kettőtök fizetését?
2020. szept. 7. 06:49
 9/554 A kérdező kommentje:

8 Nem az 5ost védendő de pl nálunk anyos nyugdíja majd kétszer annyi mint ami parom fizetése volt !!

Nem irigység csak tény.

Döbbenetesen jó nyugdíjak vannak.

2020. szept. 7. 06:51
 10/554 anonim ***** válasza:
59%

Kerdezo!

Csak szólok, jelenleg nincs online oktatás, nem kell a gyerekkel tanulni. Ha lenne se a bebiszitternek kellene, hanem a gyereknek meg a szülőnek.

De tudod mit? Kérj anyóstól és maradj otthon a fenekeden nyafogni, az biztos segít. Ha olyan xar a videk, akkor rég el kellett volna onnan koltozni, de akkor ugye nem lenne min nyivakolni

2020. szept. 7. 06:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!