Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/554 A kérdező kommentje:

Irtam,hogy 4 órás munkát tudnék vállalni de olyan meg nincs.

Persze, azért logikus amiket irsz a gyerekkel emberi időben kell tanulni, ha én éppen 9orakor erek haza attól a gyereknek már aludnia kell.

Nem reális amiket irsz.

A koltozeshez is milliók kellenek,vagy legalábbis százezrek kaucióra bútorra eszközökre és akkor egy idegen zsebét tömjük.

Ez pedig a mienk ( tesommal ) és ingyen van,ha valamit meg csinálunk a mienk marad!

2020. szept. 7. 06:56
 12/554 anonim ***** válasza:
88%
Hát kérjél tőlük. Te tudod mennyire van szükségetek pénzre, az alapján amit írtál te normális munkát nem tudsz vállalni, úgyhogy amíg a palidnak nincs rendes jövedelme így fogtok lebegni a létminimumon.
2020. szept. 7. 07:03
 13/554 anonim ***** válasza:
82%

Pesten sem könnyebb állást találni. Pont emiatt költöznek fel nagyon sokan mondván "jó munka lehetőség".

Kérj, ha nincs más lehetőség, de ezt nem fogjátok tudni örökké csinálni. Kell hogy legyen egy megoldásotok. Ha tényleg nincs 4 órás munka vállalja 8at és apuka is tanuljon a gyerekkel. Ez nem járható?

2020. szept. 7. 07:20
 14/554 A kérdező kommentje:

Ha pàrom dolgozna akkor azért meglennénk, de így,hogy csak alkalmikat kap nagyon nehéz.

Tényleg csak a 4oras a megoldható most is most vittem el a gyereket , és fél1 után mehetek is érte. Napközi nincs,mert nincs rà igény( igazgató szerint) Ha messzebb lenne a 4 órás már nem érek ide.

El vagyok keseredve.

Párom is tanulna vele nem arról van szó, de ő még régimódi hagyományos szemléletű hogy majd ő dolgozik és én neveljem a gyereket háztartást intezzem.

Felnevetett azon a válaszon hogy babyszitter , főleg mert eladóként ha babyszittert fizetek aaz több lenne mint amit keresek szinte.

2020. szept. 7. 07:26
 15/554 A kérdező kommentje:
Nem árulok zsákbamacskát én elado vagyok kereskedelmi szakmám van csak, párom meg azért több mindenhez ért ( burkolas építőipari munkák és hegesztő Szakma)
2020. szept. 7. 07:28
 16/554 anonim ***** válasza:
43%

Mekkora a gyerek? Azért 8-10 évessel kb már nem kellett volna otthon ülni délelőtt is. Telefont, számítógépet tudnak kezelni, olvasni tudnak,elég, ha délután ott vagy (pláne, ha ilyen helyzetben vannak). Nagyszülőék is ott lehettek volna vele, ha kisebb, elég lett volna csak felügyelni abban a pár órában. Szerintem neked nem kellett volna felmondani.

Ahogyan a többiek is írják, nem csupán helyben kell gondolkodni. A férjed nem tud vállakozni? Most még segítik is.

Anyósék részéről meg alap lenne, hogy maguktól észrevegyék, hogy xarban vagytok és nem megvírni, míg kuncsorogtok.

2020. szept. 7. 07:29
 17/554 anonim ***** válasza:
70%

"Napközi nincs mert nincs rá igeny"

Aha. Igaz az egész országban kötelező az iskola délután 4ig, csak kikérővel lehet elhozni a gyereket, de nálatok nincs napközi.... Jaja

2020. szept. 7. 07:30
 18/554 anonim ***** válasza:
89%

".. hagyományos szemléletű hogy majd ő dolgozik és én neveljem a gyereket háztartást intezzem."

De baszki, nem is dolgozik, nem tud titeket eltartani, de tanulni se akar a gyerekkel... Gondolom mosogatni se tud😀

Olyan nincs, hogy nincs napközi... Kötelező biztosítani.

2020. szept. 7. 07:35
 19/554 anonim ***** válasza:
95%
Ha a te gyereked az egyetlen a napkoziben akkor is kotelesek biztositani.
2020. szept. 7. 07:41
 20/554 anonim ***** válasza:
87%

19!

Délután 4ig kötelező már pár éve az iskola....

2020. szept. 7. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!