Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/554 A kérdező kommentje:
Elnézést most dolgom lesz ügyintézés stb de nem tűnök el köszönöm aki eddig írt segítő szándékkal.
2020. szept. 7. 09:02
 82/554 anonim ***** válasza:
80%
A férfi keressen külföldön idénymunkát.
2020. szept. 7. 09:02
 83/554 A kérdező kommentje:

80 egyik napról a másikra találták ki és NEM volt hova tenni ? Mit kellett volna tennem ? A főnököm

Megmondta nincs helyettesítsen senki akkor vesz fel mást, én inkább felmondtam pár nap hiányzás után kirúgott volna.

2020. szept. 7. 09:03
 84/554 anonim ***** válasza:
64%
Külföldi munkák nyelvtudás nélkül: [link]
2020. szept. 7. 09:04
 85/554 anonim ***** válasza:
76%

72!

Majd a saját ház tapétáját adja a gyérekre ruha helyett és a tető lesz a vacsora? Sokra megy a saját házzal, ha nincs pénz fenntartani meg megélni.

Albérletet lehet fizetni: azért kell költözni, hogy legyen munkája mindkettőnek. Most apucinak van alkalmi munkája, anyucinak meg semmi. Ennél a két normális munkahely és albérlet sokkal de sokkal jobb

2020. szept. 7. 09:05
 86/554 anonim ***** válasza:
30%

79

Előbb nem lakás kéne? Ha tálal munkát, mégis hol alszanak hónapokig? Nem mindenhol van szállás főleg nem gyerekkel. Ha pedig csak a párja menne, az se jobb, mert neki is meg kell élnie bárhová is megy.

2020. szept. 7. 09:05
 87/554 anonim ***** válasza:
55%
Férfi keres külföldön munkát, kimegy, lábát megveti, egy év múlva keres a feleségnek is munkát, utánanéz annyi idő alatt az iskolalehetőségeknek is.
2020. szept. 7. 09:07
 88/554 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Ha találsz munkát, az nem azt jelenti feltétlen, hogy holnap reggel 8kor kezdesz. A férjem mikor talált munkát, mondták, hogy 1.-ével kezd. Addig volt 10 napunk. Annyi idő alatt találtunk lakást, és intéztük a költözést. Nekem meg annyi volt a munkakeresés, hogy beadtam az önéletrajzom az ottani kórházba, másnap hívtak, hogy mikor tudok kezdeni. Nem akarásnak nyögés a vége.
2020. szept. 7. 09:12
 89/554 anonim ***** válasza:
42%

85

Nem éljük s kérdezőék életét, valószínű nem is akarnak költözni a válaszokból ítélve, ami érthető.

De ettől függetlenül a közelbe biztos van akár takarítás, vagy más munka. Az már más kérdés hogy a gyerekre miatt így nem jó, meg úgy nem jó.

2020. szept. 7. 09:12
 90/554 anonim ***** válasza:
85%

88

Igen, de nekik hiába lenne 10 napjuk vagy akár egy hónapjuk is, ha nem tudnak összeszedni semmire pénzt, nemhogy 3 havi kauciót, plusz az adott hónapot, ez már 4 hónap.

2020. szept. 7. 09:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!