Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
80 egyik napról a másikra találták ki és NEM volt hova tenni ? Mit kellett volna tennem ? A főnököm
Megmondta nincs helyettesítsen senki akkor vesz fel mást, én inkább felmondtam pár nap hiányzás után kirúgott volna.
72!
Majd a saját ház tapétáját adja a gyérekre ruha helyett és a tető lesz a vacsora? Sokra megy a saját házzal, ha nincs pénz fenntartani meg megélni.
Albérletet lehet fizetni: azért kell költözni, hogy legyen munkája mindkettőnek. Most apucinak van alkalmi munkája, anyucinak meg semmi. Ennél a két normális munkahely és albérlet sokkal de sokkal jobb
79
Előbb nem lakás kéne? Ha tálal munkát, mégis hol alszanak hónapokig? Nem mindenhol van szállás főleg nem gyerekkel. Ha pedig csak a párja menne, az se jobb, mert neki is meg kell élnie bárhová is megy.
85
Nem éljük s kérdezőék életét, valószínű nem is akarnak költözni a válaszokból ítélve, ami érthető.
De ettől függetlenül a közelbe biztos van akár takarítás, vagy más munka. Az már más kérdés hogy a gyerekre miatt így nem jó, meg úgy nem jó.
88
Igen, de nekik hiába lenne 10 napjuk vagy akár egy hónapjuk is, ha nem tudnak összeszedni semmire pénzt, nemhogy 3 havi kauciót, plusz az adott hónapot, ez már 4 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!