Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
Azért kíváncsi lennék ki adná fel a saját házát egy 150+rezsis albérletért, amivel nem lennének előrébb, sőt nagyobb hátrány lenne, mert ha nem fizeti onnan is kirakják őket, ha pedig fizeti, akkor sem lesz az övék.. ez azért lássátok be, felesleges pénzkidobás.
Persze vannak "olcsóbbak" de rezsivel együtt akkor is ott van a 150.
69 és akkor ezzel itt ami a szüleim élete munkája ( Ózd akkor virágzó nagyváros volt ) mi lesz? Ha elmegyünk innen szétlopják!!Volt olyan ház amiből a gerendákat elloptak és amiatt összedőlt.
Annyi mindne nyomasztó többek között ez is meg félek egy idegen helyen jött mentként Mèg nehezebb lenne.
Egyébként nekem azt mondtak nincs ra igeny azért nincs napközi másnap meg azt hallottam vissza,hogy nincs pedagógus aki legyen velük délután és amiatt. De most,hogy mi az igazság ?
69,70: ügyesek vagytok, veregessétek meg a vállatokat, de valószinuleg ti is voltatok ilyen elkeseredettek, mint most a kérdező, amikor még nem láttátok a kiutat. A bezzegeles helyett éppen leírhattatok volna azt is, hogy milyen módszerrel lábaltatok ki a bajból.
Pl honnan szedjenek össze hirtelen 300-400 ezer ft-ot, hogy el tudjanak költözni? Mert tokkal vonóval kb ennyibe kerülne.
75 csak a kaució lenne ennyi plusz a költözés ugye auto stb
És amíg ott nem találunk valami munkát addig is élni kell enni közlekedni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!