Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/554 anonim ***** válasza:
74%
111 vagyok. Változó. Mi 70-ért laktunk másfél szobás panelban, 5 percre a központtól. Most költöztünk el onnan, mert jobb lehetőséget kaptunk. A tulaj 100-ért hirdette miután eljöttünk. De átlag 80-ért lehet találni.
2020. szept. 7. 10:49
 122/554 A kérdező kommentje:

119 NINCS napközi vagyis itt úgy neveztèk délutáni felügyelet.

Szeptember 1en volt egy ív ahol alá kellett írni,hogy ki tartana igényt rá és ki nem. Aláírtam de ha nincs akkor hiába kardoskodtok itt!

2020. szept. 7. 10:51
 123/554 anonim ***** válasza:
77%

Kérdésedre a válasz : kérj kölcsön. De! Őszintén mondj el mindent. Pl: anyuka, x hónapig 60 ezer forintot szeretnénk kérni, decemberig minden hónapban. Amit jövő márciustól szeptemberig, havi részletekben visszafizetünk.

Ha, az anyósodék rendes, szorgalmas embernek tartanak titeket, akkor lehet, hogy vissza sem kérik. Vagy csak a felét.

Az is opció, hogy ők keresnek az ő lakhelyükön, nektek albérletet és munkát. Az unokával biztos foglalkoznának. Addig náluk lenne, míg te nem végzel a munkával... Pl.

2020. szept. 7. 10:52
 124/554 A kérdező kommentje:
121 értem köszi a választ csak tájékozódom.
 125/554 anonim ***** válasza:
94%
Kérhetsz, de ez csak átmeneti segítség lesz. Mi lesz később?
 126/554 anonim ***** válasza:
95%

Huha, ez nehéz kérdés. Nagyon nehéz helyzetben vagytok. Itt azt kell megérteni, hogy ez konkrétan nem is vidék, hanem valami attól sokkal másabb... Borzalmas hely, és nem szeretnélek megsérteni kérdező ezzel, de élhetetlen a környék. Nyilván ilyen pici gyereket egyedül nem szabad a faluban járatni, ilyen emberek között. Ez érthető, de nincs esetleg valamilyen üzem, gyár a környéken? Nyilván nem a faluban, hanem valahol távolabb? Akkor a ferjed jelentkezhetne oda. Mindenhova jelentkezzen ahova tud!

A másik, hogy egy másik iskola a környéken biztos jobb lenne, ahol van napközi is. Mondjuk pár faluval arrébb, talán jár busz is oda, reggel kivinned a buszmegállóba, délután érte mennel a buszmegállóhoz. Nem tudom, lehet hülye kérdés de nyilván van ott is munkanélküli hivatal. Igényelj munkanélkülit, nyilván ha 4 órára voltál bejelentve, akkor az lofasz se lesz, de jobb mint a semmi! Kérdezd meg, milyen munkalehetőségek vannak náluk, csak akkor zárd ki, ha közmunka. Pesten tényleg pillanatok alatt lehet munkát találni, de innen 50kmre pl Kókán anyósom már nem talált munkahelyet, pestre jár dolgozni ő is. Nyilván nektek mégnehezebb a helyzet, de talán lidl, aldiban van 4órás munka, bár szerintem is az lenne a megoldás ha a gyerek többet lenne az iskolában. Egy másik suliban.

127/554 anonim ***** válasza:
85%
Ja és elfelejtettem írni, hogy nem gáz anyóstól kérni. Rossz helyzetben vagytok, egy család vagytok, ott segítsétek egymást ahol tudjátok!
2020. szept. 7. 10:53
 128/554 anonim ***** válasza:
82%

"NINCS napközi vagyis itt úgy neveztèk délutáni felügyelet.

Szeptember 1en volt egy ív ahol alá kellett írni,hogy ki tartana igényt rá és ki nem. Aláírtam de ha nincs akkor hiába kardoskodtok itt!"

Persze, Alsokismackofalvi iskola igazgatója felülírta a törvényt. Hihető.

2020. szept. 7. 10:54
 129/554 anonim ***** válasza:
68%
Két lehetőség van. Eltart titeket valaki, vagy a férjed külföldre megy dolgozni.
2020. szept. 7. 10:56
 130/554 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj, hogy sok embernek fogalma sincs a magyar valóságról. Budapestről vagy egy jó nagyvàrosból el sem tudjátok képzelni, hogy milyen állapotok vannak bizonyos falvakban. Elköltözni se tudnakm mert 1-2 millióért tudnák eladni a házukat, abból sehova nem tudnak menni. Rettenetes :(
2020. szept. 7. 10:56
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!