Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/554 anonim ***** válasza:
82%
162-es vagyok. Ha szerinted semmi nem reális, akkor átküldöm privátban egy brigádvezető elérhetőségét, aki Székesfehérváron keres segéd és szakmunkást, de soha nem talál, mert a munka mindenkinek büdös. Kiváncsi vagyok, hogy a férjed felhívja-e. Mindenkinek csak a szája nagy a panaszra, de tenni ellene meg dolgozni már senki nem akar...
2020. szept. 7. 12:10
 172/554 anonim ***** válasza:
65%

Ha a tesód nem akarja eladni, akkor kered a bíróságon a közös tulajdon megszüntetését és majd kényszer értékesítik. Mivel így jóval kevesebbért fogják eladni, a testverednek is erdeke eladni.

Az eladás árából meg van a kaució, a költözés és pár hónap albérleti díj is. Bútoraitok most is vannak, viszitek azokat, vagy bútorozott albérletbe mentek.

Idegenkent annak nehéz, aki nem akar beilleszkedni. De amúgy nem külföldre mentek, hanem Magyarorszagon belül.

2020. szept. 7. 12:10
 173/554 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom a helyzeteteket, ha nincs más, akkor kérj tőle, vagy inkább a saját gyerekének kéne kérnie.

Én sosem kérnék a sajátomtól semmit, igaz nincs is mit adjanak.

2020. szept. 7. 12:29
 174/554 anonim ***** válasza:
37%

"94 Nem ,nem fizetik jól helyben nincs is ilyen de más csoportban írtak àrakat mégis mibe lenne a Babysitter"

Na most döntsd már el...

olyan drága a gyerek felügyelet a környéken, hogy drágább mint amit 8 órában kapsz? Ez esetben vállalj te gyerek vigyázást. Nem fizetik meg? Remek, akkor te is olcsón tudsz fizetni pár órára egy megbízható 18 éves diákot mondjuk.

"95 Te normális vagy? A gyereknek attól ennie kell és igen nemcsak azt amit nekünk és rendezettt új ruhákban kell mennie iskolába nem rongyokban. Én megeszem a vajas kenyeret de neki több kell! És igen néha turo Rudi vagy joghurt ezt értettem a finomság alatt nem 20ezres dolgokat."

Na hát akinek túró rudi és joghurt és új ruha belefér az még egyáltalán nem szegény. Igen, normális vagyok. Millió helyen lehet ruhát turni ingyen vagy olcsón. Már megint a látszat érdekel, mit szólnak mások. Ezért nem mersz a suliban se szolni. A gyerekednek nem tanítod meg kiallni saját érdeke mellett. Miért jó ez neked?

2020. szept. 7. 12:35
 175/554 A kérdező kommentje:

174 Nálunk a faluban nincs ilyen és nincs is ra lehetőség. Nem akartam már ennyire konkretizálni ,Miskolcon ami nekem egy óra hossza vagy több ottani árakat tudok. És az drága. De viszonyitaskepp erdeklodtem az árakról.

Azért mert nem jár a gyerek rongyokban és nem éhezik azért még szegények vagyunk. Sehol nem adnak ingyen ruhát a turi sem olcsóbb sokkal. Nem derogal a használt ruha de ha szinte annyiért újat is kaphat akkor miért ne ?

Magamon Sporolok de rajta nem fogok!

2020. szept. 7. 12:43
 176/554 A kérdező kommentje:
171 Megbeszelem parommal így a tudta nélkül nem mondok igent semmire. De köszönöm előre is a kedvességed.
2020. szept. 7. 12:43
 177/554 anonim ***** válasza:
36%

Amíg derogál a használt ruha addig biztos nem vagy anyagilag padlón mint a kérdésben írtad.

Nem rongyot jelent a használt ruha. Konkrétan el se fogadják a helyi szervezetek a rongyos, foltos ruhát, mert bőven kapnak annyi normálisat, hogy megtehetik. Mi is szoktunk válogatni és elhozni is valamint elvisszuk amit kinőttünk vagy nincs kedvünk már hordani. De ami rongyos az megy a kukába! Ha véletlen ilyen kerül oda azt ők fogják kidobni.

Biztos, hogy van felétek is vörös kereszt vagy bármi szervezet aki ruhát gyűjt, oszt. Na aki anyagilag padlón van az ilyen helyekre is jár. Nem pedig a neten sír.

2020. szept. 7. 13:01
 178/554 A kérdező kommentje:

177 Nálunk nem volt ilyen,hogy ingyen adtak volna jo ruhákat. A turis holmi legtöbbje bolyhos és rossz elcsavarodvq stb.

Magamon spórolok de neki vettem es attól még szegény vagyok fsak mert vettem neki néhány új ruhát !

A Pepcoba és az 1000Ft os üzletben vettem neki nem Nike meg márkás dolgokat kapott csak annyi,hogy új.

2020. szept. 7. 13:07
 179/554 anonim ***** válasza:
38%

Oké, te tudod, csak akkor ne írd, hogy anyagilag padló.

Én ezen a szinten még biztos nem mennék kölcsön kérni.

2020. szept. 7. 13:34
 180/554 A kérdező kommentje:
179 Ne haragudj de honnan tudod azt,hogy milyen szinten vagyunk? Magunkon spóroljunk meg,azért hogy a gyereknek legyen. De ma is párom segédmunkásként fizikai munkát vègez rendes kajára van szüksége. Nem az visz csődbe ha a lányom kapott iskolakezdésre néhány ruhát a Pepcoból vagy az 1000res boltból.
2020. szept. 7. 13:45
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!