Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
Mert miért ne érezze az anyagi helyzetet? Minek hazudni? Nekünk pontosan tudja a gyerek, hogy mondjuk Balatonra szoktunk menni, de például ha rábök a Földgömbön például Ausztráliára arra magától mondja, hogy majd akkor megyünk oda ha sok pénzünk lesz. (ok, biztos össze lehetne rá spórolni, de semmiképp sem a Balaton árszint, ami mondjuk inkább csak attól függ mikor van szabadságunk) Pedig csak 3 éves.
Én nem tartom rossz dolognak ha a gyerek tisztában van a valós anyagi helyzettel.
"Esetleg vállalhatnál gyermekfelügyeletet, ha már úgy is otthon vagy."
Jajj ez is volt már. Nincs erre igény szerinte, de ha ő akarna a gyerek mellé keresni akkor csak irreálisan drágán tudna...
Egy alapvető dologról volt szó csak ,nyaralni mi Nem járunk sehova.
Igen egy egy Rudi vagy ruha amit nem napi szinten kap ez alap dolog.
206 A faluban erre nincs igeny, varosban ahogy olvatsam csoportban drága ! De Miskolc nekem nincs közel!
Kérdező én írtam azt, hogy ingázzatok a gyerekkel együtt. Ne csak eladói munkában gondolkodj, bármi amihez elég egy középfokú végzettség, és nappali 8 órás állás. Profession meg egyéb oldalakat nézd.
Én megértem, hogy a gyereked nem hagyhatod ott, de hidd el akkor egy megoldás van, hogy ingázik veled abba a városba ahol dolgozol. Ott akarj munkát találni és érvényesulni, ne falun!!! Ha már a költözés nem opció.
Az meg tényleg kritikán aluli hogy itt páran sajnálják a kisgyerektől a filléres vacak pepcos ruhát is, meg a 80 ft os rudit. Éhen ne halljon? Páran csak a kérdezőkbe rúgni járnak ide az látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!