Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/554 A kérdező kommentje:
199 Én vagyok a padlón és a pàrom, de azért megteszünk amit tudunk,hoy a gyerek azt ne érezze meg ezért kap ő néha új ruhát és turo rudit.
2020. szept. 7. 17:51
 202/554 A kérdező kommentje:
Ez a ki tudja még mi nagyon szemtelen és gúnyos volt. Iskolakezdesre kapott új holmikat csak mivel nőtt is és már nemvolt neki. Nem passzióból.
2020. szept. 7. 17:52
 203/554 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg vállalhatnál gyermekfelügyeletet, ha már úgy is otthon vagy.
2020. szept. 7. 17:54
 204/554 anonim ***** válasza:
75%

Mert miért ne érezze az anyagi helyzetet? Minek hazudni? Nekünk pontosan tudja a gyerek, hogy mondjuk Balatonra szoktunk menni, de például ha rábök a Földgömbön például Ausztráliára arra magától mondja, hogy majd akkor megyünk oda ha sok pénzünk lesz. (ok, biztos össze lehetne rá spórolni, de semmiképp sem a Balaton árszint, ami mondjuk inkább csak attól függ mikor van szabadságunk) Pedig csak 3 éves.

Én nem tartom rossz dolognak ha a gyerek tisztában van a valós anyagi helyzettel.

2020. szept. 7. 18:00
 205/554 anonim ***** válasza:
79%
Egy túró rudi, főleg az olcsóbbak 80-100 ft, egy új ruha pepcoban kb 1000-2000 ft (a kérdező írta, hogy ott veszi néha). Elkeserítő, hogy az országunkban egyesek azt gondolják, hogy ennyi kiadással nem számít szegénynek vki. A gyereknek fontos lelkileg a stabilitás és az, hogy legalább néha megkapjon vmit, amit szeretne. A kérdező jót akar neki, az, hogy néha megveszi neki a 100 ftos édességet, édes keveset számít az anyagi helyzetükben, de a gyerek legalább mosolyog addig az 5 percig, míg megeszi :(
2020. szept. 7. 18:01
 206/554 anonim ***** válasza:
63%

"Esetleg vállalhatnál gyermekfelügyeletet, ha már úgy is otthon vagy."

Jajj ez is volt már. Nincs erre igény szerinte, de ha ő akarna a gyerek mellé keresni akkor csak irreálisan drágán tudna...

2020. szept. 7. 18:01
 207/554 A kérdező kommentje:
203 Azt vállalnék ha lenne de itt főleg kisebbség lakik nekik meg nincs rá szükségük. Takarítást is elvàllalnék itt nem arról van szó mint egyesek szerint nem akarok , csak nem igazán van rá igény. Pedig Nem helyben hanem Ozdi csoportba tettem fel. Még voltak akik nevetős smile-val kommentálták ,azt hogy én ilyesmit vàllalnék.
2020. szept. 7. 18:02
 208/554 A kérdező kommentje:

Egy alapvető dologról volt szó csak ,nyaralni mi Nem járunk sehova.

Igen egy egy Rudi vagy ruha amit nem napi szinten kap ez alap dolog.

206 A faluban erre nincs igeny, varosban ahogy olvatsam csoportban drága ! De Miskolc nekem nincs közel!

2020. szept. 7. 18:04
 209/554 A kérdező kommentje:
205 Igen azért elképesztő hogy írjak te nem vagy padlón... mert a gyerek rudit eszik. De azt nem látják mellette hogy nekem agyon mosott ruhaim vannak és piritos kenyeret eszek. Magamon megspórolom neki és nem a legdrágább rudit kapja.
2020. szept. 7. 18:06
 210/554 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én írtam azt, hogy ingázzatok a gyerekkel együtt. Ne csak eladói munkában gondolkodj, bármi amihez elég egy középfokú végzettség, és nappali 8 órás állás. Profession meg egyéb oldalakat nézd.

Én megértem, hogy a gyereked nem hagyhatod ott, de hidd el akkor egy megoldás van, hogy ingázik veled abba a városba ahol dolgozol. Ott akarj munkát találni és érvényesulni, ne falun!!! Ha már a költözés nem opció.

Az meg tényleg kritikán aluli hogy itt páran sajnálják a kisgyerektől a filléres vacak pepcos ruhát is, meg a 80 ft os rudit. Éhen ne halljon? Páran csak a kérdezőkbe rúgni járnak ide az látszik.

2020. szept. 7. 18:11
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!