Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/554 anonim ***** válasza:
39%

Erre hegyezed ki, de valószínűleg nem egy darab 100ft turorudi volt.. Ez egy mentalitás ami mögötte van ("a gyereknek mindent, hogy jaj nehogy megtudja, hogy nem minden rózsaszín köd") én ezt károsnak tartom, ennyi.

Ha tényleg csak 1db túró rudi volt, mert mondjuk szülinapja volt az más és elnézést.

De tökre nem ezt érzem az írásból... Inkább azt, hogy egy kis túró rudi, egy kis joghurt, új ruha stb stb azon se csodálkoznék ha némi cigi vagy alkohol is beleférne, mert ugyan nem sok az... Csak sok kicsi sokra megy.

2020. szept. 7. 18:11
 212/554 anonim ***** válasza:
91%

Jajj persze, mert aki a gyerekének legalább annyit meg akar adbi, hogy néhsnapján egyen joghurtot, az már tuti alkoholizál is, meg bagózik. Ez nem más mint merő rosszindulat.

Azt meg hadd döntse már el minden szülő, hogy mit érzékeltet a gyerekkel,vagy mit nem. Inkább ez, mint mikor anyuci elbagózza a pénzt, gyerek meg még almát se evett életéven.

2020. szept. 7. 18:22
 213/554 A kérdező kommentje:

Persze éhen halni ne hagyjam ?

Merő rosszindulat. Egyébként nem dohányzunk és nem iszunk alkoholt, én még a szagàt se bírom ezért is nem mennék a közhasznúak közé folyton iszogatnak piásak.

Azrrt mert most így állunk ő igenis kapjon rudit vagy joghurtot és igen a szülinapjára is Sütöttem egy tortát.

Egy gyereknek ez számít nem azt nézi 8000 Ft volt e hanem hogy neki is volt szulinapi tortája. Meg a Rudinal se azt nézi pöttyös Rudi e vagy olcsóbb.

2020. szept. 7. 18:35
 214/554 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz a megélhetés valóban, de egy olcsóbb rudi 40 ft még a Penny-be is. Ennyit se vegyen a gyerekének? Ugyan már.

Ne azt nézze az aki ezt elítéli hogy mindig így voltak, pár hónapja tart ez a dolog mióta a munkájuk megszűnt, de az iskolába nem járathatjárathatja szakadt kopott ruhába. Gondolom máson megspórolták ennek az árát..

2020. szept. 7. 18:48
 215/554 anonim ***** válasza:
75%
Te nem akarsz dolgozni kérdező mert ha akkarnál akkor szépen egy közeli városba keresnék és találnák is munkát és gyereket is oda városi iskolába iratnád át ahol oktatnának is neki valamit .reggel menêtek együtt városba be délután meg haza.együtt sőt szerintem férjed is találna munkát a városban.
2020. szept. 7. 19:03
 216/554 A kérdező kommentje:
Ózd a legközelebbi város hozzánk és bár iskolába járhatna oda a gyerek de állást nem találtam ott. Miskolcon talán lenne de az nekünk több mint egy óra naponta és brutàl a bérlet ára.
2020. szept. 7. 19:09
 217/554 anonim ***** válasza:
44%

Akik ennyire ajánlgatják, hogy menjen át a városba dolgozni, parancsoljatok: [link]

A profession a legnagyobb álláskereső oldal, aki munkát hirdet, az többnyire itt is szerepel. Na ennyit erről.

2020. szept. 7. 19:10
 218/554 A kérdező kommentje:

217 A munkaügyi központban is csak a közmunkát ajánlgatják, persze az is valami de a sok alkesz drogos közé?

Miskolcon már jobb lenne (valamicskét ) de az busszal egy órától több.

2020. szept. 7. 19:17
 219/554 anonim ***** válasza:
65%

Én teljesen megértelek kérdező, csak itt a tanácsok többsége semmit nem ér, mert nem reális.

Ami reális az az, hogy a férjed elmegy hétköznapokra egy messzebb gyárba vagy építkezésre és hétvégén hazajar. Ha összegyűjtöttétek a kellő pénzt, akkor pedig mozogtok máshova, ahol jobb lehetőségek vannak. Ózdot és környékét pedig felejtsétek el.

2020. szept. 7. 19:22
 220/554 A kérdező kommentje:

219 Sajnos valószínű igen ez lesz.

Csak a házzal Nemtudom mi lesz ér igaz 12 milliót papiron de a környék miatt jó ha 4-5 ha egyáltalán lenne vevő rá. Már az elején is leirtam lakatlanul itthagyni öngyilkosság lenne.

Most meg egy Tanulok csoportban azt írtak őszi szünet után ujra online suli lesz...Nah most igazodjon ki valaki.

2020. szept. 7. 19:26
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!