Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
241 Persze normális ember inkább más zsebét tömi ahelyett...
MOstansag lett ilyen rossz itt a helyzet én pedig itt nőttem fel és itt laktma mindigis, NEM volt ilyen. Előre ezt nem lehetett tudni.
242 Nem vagyok az, mások felett könnyű ítélkezni. Az nem mentális betegség ha az ember megfontolt és amiatt az mert már átverték!
Nem kivanok senkinek rosszat de szerintem ha téged atvernek akkor neked sem lenne ugyanúgy bizalmad mindenki felé!
Kérdező, akkor te is nézd a saját javadat, és ne azt, hogy pl apád mit szólna ha elköltöznél, meg társai.
Az látszik, hogy féltek az újtól, de miből gondolod, hogy bármi is jobban fog alakulni, ha meg sem próbáljátok? Szerinted ti vagytok az egyetlenek akik kaptak már pofont az élettől, mert át lettek verve, vagy csak car feketén bejelentett munka jutott átmenetileg? Nyilván nem, csak míg más feláll lesöpri magát és megy tovább, próbálkozik, addig te elkönyveled, hogy ez így lesz úgyis míg élsz, miért is várnál többet/jobbat. Ezt tessék elfelejteni. Igaza van az itt íróknak abban, hogy amíg nem vagytok hajlandóak kimozdulni a komfortzónátokból, addig büdös életben nem juttok előre.
Milyen már, hogy csak a kis faludban vagy hajlandó dolgozni?
Milyen már, hogy csak ismerősnél hajlandó dolgozni a férjed???? Itt én kérdezném meg, hogy ti hol éltek basszus. Még aki nagyvárosban él, ahol több a lehetőség, se az ismerőse cégében helyezkedik el, mert nem az az első gondolata, meg baromira nem úgy megy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!