Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/554 anonim ***** válasza:
83%
Szegény anyós. Az egyik gyereke a családjával a nyakára költözik, erre a másik gyereke felesége meg x évig eltartatná vele magukat, mert nincs ki figyeljen a gyerekre.. Ott vagytok ketten a pároddal és az egyikőtök nem tud messzebb munkát vállalni. Meg ez a tart az idegenektől..tán mentálisan beteg, hogy ennyire? Amúgy nem értem, normális ember nem vállal gyereket bizonyos emberek közé/költöznek oda.
2020. szept. 8. 09:17
 242/554 anonim ***** válasza:
84%
Most már egyre jobban világos, hogy ti ketten a férjeddel valamiféle mentális betegségben szenvedtek. Valószínűleg szociális fóbia vagy ilyesmi, mert hogy 2 db 30 éves felnőtt családos ember nem félhet ennyire az ismeretlentől, mint ti. Ilyen a világon nincsen! Inkább élsz zsíros pirítóson, csak nehogy a férjed egy idegennek dolgozzon vagy nehogy őfelsége elmenjen a gyerekért iskolába amíg te egy idegen városba dolgozol. Sajnálom, hogy ennyire nyers vagyok, de a 250 válaszból és a te válaszaidból kiderült már, hogy teljesen képtelenek vagytok az önálló életre és magatok fenntartására. Csak a gyereket sajnálom, mert ha ott maradtok, akkor ugyanolyan anyámasszony katonája lesz, mint ti. Ugyanolyan beszűkült látásmódú, tipikus 'falusi' , kisebbségi komplexusos szociális fóbiás lesz a gyereketek és te nyugodt szívvel végignézed. Szar anya vagy. Ennyi.
2020. szept. 8. 09:30
 243/554 A kérdező kommentje:

241 Persze normális ember inkább más zsebét tömi ahelyett...

MOstansag lett ilyen rossz itt a helyzet én pedig itt nőttem fel és itt laktma mindigis, NEM volt ilyen. Előre ezt nem lehetett tudni.

2020. szept. 8. 09:42
 244/554 A kérdező kommentje:

242 Nem vagyok az, mások felett könnyű ítélkezni. Az nem mentális betegség ha az ember megfontolt és amiatt az mert már átverték!

Nem kivanok senkinek rosszat de szerintem ha téged atvernek akkor neked sem lenne ugyanúgy bizalmad mindenki felé!

2020. szept. 8. 09:44
 245/554 A kérdező kommentje:
238 Nem vagyunk benne az ilyen ügyfélkapu és hasonló dolgokban mikor véletlen kiderült akkor meg mondta vagy így vagy felvéve vagy sehogy. A legtöbb ember saját maga javát nézi nem azt,hog tisztességesen bejelentse az alkalmazottat. Ti hol éltek? Én is mondhatnám ezt ennek kapcsán, nagyon sok helyen megy ez ( nemjó dolog én is tudom ) hogy 4 órás vagy napi bejelentés!
2020. szept. 8. 09:46
 246/554 anonim ***** válasza:
92%
Nem betegek, csak egyszerű (téjékozatlan) emberek.
2020. szept. 8. 09:49
 247/554 anonim ***** válasza:
18%
Mi ha megszorulunk bizony kérünk!Természetesen azonnal adjuk amint lehet!Szoktak segíteni:)
2020. szept. 8. 09:50
 248/554 A kérdező kommentje:
246 most jópáran beszologatnak is hogy a 4 órás bejelentést nem tudtuk, nos ha tudjuk sem valtozik a helyzet mert megmondta másképp nem kell ... sokan nemtudjak a viszonyokat példa volt akivel beszélt telefonon párom , és mondta bejelentés nélkül 10 e bejelentéssel 8 e , jah meg nem felelt meg amugysem ide mert saját autóval kellett volna járnia (nincs )
2020. szept. 8. 09:55
 249/554 anonim ***** válasza:
100%
Értem a problémádat, de mindezek után egyszerűen fel nem tudom fogni, miért nem mentetek már réges régen el ebből a régióból. Az apukád háza nem kifogás szerintem. Miért akarod, hogy így nőljön fel a gyereked is?
2020. szept. 8. 09:59
 250/554 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, akkor te is nézd a saját javadat, és ne azt, hogy pl apád mit szólna ha elköltöznél, meg társai.

Az látszik, hogy féltek az újtól, de miből gondolod, hogy bármi is jobban fog alakulni, ha meg sem próbáljátok? Szerinted ti vagytok az egyetlenek akik kaptak már pofont az élettől, mert át lettek verve, vagy csak car feketén bejelentett munka jutott átmenetileg? Nyilván nem, csak míg más feláll lesöpri magát és megy tovább, próbálkozik, addig te elkönyveled, hogy ez így lesz úgyis míg élsz, miért is várnál többet/jobbat. Ezt tessék elfelejteni. Igaza van az itt íróknak abban, hogy amíg nem vagytok hajlandóak kimozdulni a komfortzónátokból, addig büdös életben nem juttok előre.

Milyen már, hogy csak a kis faludban vagy hajlandó dolgozni?

Milyen már, hogy csak ismerősnél hajlandó dolgozni a férjed???? Itt én kérdezném meg, hogy ti hol éltek basszus. Még aki nagyvárosban él, ahol több a lehetőség, se az ismerőse cégében helyezkedik el, mert nem az az első gondolata, meg baromira nem úgy megy az.

2020. szept. 8. 10:00
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!