Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/554 A kérdező kommentje:

278 Mások kezdték a fikazast hogy az enyem semmit sem ér,én csak viszonoztam. Mindekinek a sajátja a jó és a kedves nem megszólni akartam de ha az enyémet meg lehet szólni!?

279 Igen jobban keres így hogy ha hívják nem is mindennap,mint én bolti eladóként.

2020. szept. 8. 11:39
 282/554 A kérdező kommentje:
280 igen ha sikerülne összehangolni az jó lenne csak nem sikeurlt eddig így...
2020. szept. 8. 11:40
 283/554 anonim ***** válasza:
88%
És szerinted máshol az emberek kénye kedve szerint jár a vonat vagy a busz? Mindenki összehangolja, akinek nincs autó a feneke alatt, és megy. Azért ahhoz képest milyen helyzetben vagytok van igényed hallod-e. Külön busz ne hordjon téged esetleg A-ból B-be. Nevetséges.
2020. szept. 8. 11:40
 284/554 A kérdező kommentje:
283 Nem nevetséges hanem reális ,pl ha este lekésem a buszt másfél óra múlva van másik. Ennnyit várni sokszor a hidegben stb, ez nem lenne gyereknek valo ( ha már kicsiként is hordják sokan)
2020. szept. 8. 11:43
 285/554 anonim ***** válasza:
88%

Aha, szóval a világ végére, putrifalvára vállaltál gyereket, amerre alig jár busz, vonat, autótok nincs, a szomszédok c kategóriások és munka sincs a környéken. Ember, te normális vagy?

Belegondoltál már, hogy előbb-utóbb szájukra vesz majd a kis falud titeket, meg a gyereket is cikizhetik azzal, hogy ti nem dolgoztok és a nyugdíjas anyósoddal akarod eltartatni magad?! Ilyen helyre épeszű ember nem vállal gyereket, sőt magát se teszi ki ennek!

Kérdező, egyedülálló anya vagyok, falun lakom, a munkahelyem 20 km-rel arrébb van, mégis meg tudom oldani a dolgaimat, legyen az bármilyen nehéz!

Kétlem, hogy az anyósod évekig el fog tartani, főleg majd havonta küldeni egy teljes havi fizetést.

2020. szept. 8. 11:43
 286/554 anonim ***** válasza:
97%
Én már csak nevetek ezen. Mindenre talál kifogást a kérdező. Nekik csak az felelne meg, ha valaki havonta a bankszámlajukra csusszantana 300-400 ezret, és nekik ezért semmit sem kellene tenni...
2020. szept. 8. 11:45
 287/554 anonim ***** válasza:
97%
Lehet más is lekési a gyerekével a vonatot/buszt de cserébe nincsenek is megélhetési gondjaik. A gyerek meg edződik, nincs cukorból, de ezt te is tudod csak egyszerűbb mögé bújni, mint beismerni hogy te nem vagy hajlandó semmit elkövetni, hogy más legyen. Hogy legyen normális munkád, hogy a gyereked normális oktatást kapjon. Áááá kinek kell mindez, ha esetleg esőben kell állni a buszmegállóban, tök igazad van.
2020. szept. 8. 11:46
 288/554 A kérdező kommentje:

285 Nem volt ez a helyzet, és képzeld autónk is volt még akkor tavaly adtuk el. Sok rossz történt velunk de ennek ellenére együtt maradtunk családként.

Ennyi erővel hogy anyós segít és belekotnek masba is lehet fogást találni ( bár én nem bántok senkit csak ha belém áll) Másnak is segítenek vagy megint mást a férje elhagyott adósságokkal egy másik nő miatt

Mindekinek vannak gondjai. Nem ciki segítséget kérni.

2020. szept. 8. 11:48
 289/554 A kérdező kommentje:
287 irtam ha nagyobb lesz nyivlan be fog járni de most még kicsi ez nem megoldható.
2020. szept. 8. 11:48
 290/554 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy nem ciki segítséget kérni, de, amit te akarsz az anyósodtól, hogy éveken át küldjön pénzt míg a gyereked be nem tölti x életévét és csak utána mennél dolgozni, na az viszont nagyon ciki! Más lenne a helyzet, ha mindketten dolgoznátok és még így is alig jönnétek ki havonta, csak itt nem ez a helyzet.
2020. szept. 8. 11:52
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!