Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/554 A kérdező kommentje:

300 Akkor biztosan poénbol mentek ki hozzá a gyamugyes meg a családsegítőben dolgozó hölgy?!!Ha nem lett volna alapja akkor nem mennek ki hanem megmondják telefonon hogy nincs jogszabály erre feleslegesen tettek panaszt.

Nekem nincs rá szüksègem,mert jogszabály nélkül is tudom mennyire lehet egyedül hagyni ismerem a saját gyerekem és tudom még kicsi hozzá.

2020. szept. 8. 12:50
 302/554 anonim ***** válasza:
76%

Tudod hány elsős, másodikos gyereket látok egyedül leszállni a buszról és menni az iskolába reggelente?! Érdekes, egyik szülőnél se kopogtat a gyámügy, hogy veszélyeztetik a gyerekeiket.

Linkeld már be azt a jogszabályt, ami az állításodra vonatkozik.

2020. szept. 8. 12:57
 303/554 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam hogy erre is lesz kifogás...

Akkor összegezzük költözni nem akarsz, oda ahol lenne munkád mert egy halott ember előrébb való mint a lányod jövője, meg amúgy sem mondott olyat a lányod, hogy bántják már kezd a cigok közt otthonosan mozogni, már nem kell 8 év és szülheti az elso unokát

A férjed nem akar külföldön dolgozni, ahol normális pénzt keresne mert jujj idegenek

A hátat nem adod el mert meg a végén lenne 6 milliós újrakezdeni, dehát a tesod ellen nem mész bíróságra hiaba nézi el hogy itt laktok

A gyerek nem utazhat egyedül,mert bár több ezer kisiskolás utazik zsakfalva gyamugyese ezért elveszi tőled

A férjed nem akar otthon maradni a gyerekkel, mert többet keres mint egy 8 órás eladó egy hónapban az innen onnan munkáival bérletre mégsem tellik

Mert zsakfalvan azt is arányban merik

bár minden magyarországi iskolában kötelező tanszoba van, nem opcionális és csak kikerovel veheted ki zsakfalva törvényei ami a magyar jog felett állnak megengedik hogy ne legyen tanszoba

Ingázni sem akarsz a lányoddal együtt mert jaj szegény meg a végén a lekésett busz után vár másfél órát hidegben (mint szinten több ezer gyerek az országban) mert zsakfalva gyamugyesenek ez sem tetszene

Ingyen lehet hozni jó állapotú ruhát az egész országban a rászorulóknak, foltokat szakadtak be se vesznek Vagy at válogatják de zsakfalvan ez is fordítva működik ott a jót dobják ki és a rongyokat veszik be

Babysittert egyszer egy 8 órás bérbe kerül máskor nem is találni, kisnyugdíjas nincs aki vigyázni a gyerekre olcsón vagy diák, mert az öregeknek nem kell pénz kiegészítés amúgy is nagyon nagyon fáradtak (miben is fáradtnak el?) diáknak sem kell zsebpénz egy kis gyerek felügyeletet mert zsakfalvan dübörög a gazdaság és több 10ezres zsebpénzuk van

Szerintem költözz olyan településre ahol a magyar törvények vannak érvényben

2020. szept. 8. 12:58
 304/554 anonim ***** válasza:
84%
Ja, elnézést, akik burokban élnek az más világ.
2020. szept. 8. 12:58
 305/554 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog találni törvényt, mert itthon nincs.

Nincs törvényben szabályozott korhatár!

Az egyre szélesebb körben terjedő városi legendától eltérően ma Magyarországon nem létezik olyan szabályozás, amely egy alsó korhatárt szabna meg, ahonnan a gyermek legálisan hagyható felügyelet nélkül. Angliában és Kanadában valóban létezik olyan ajánlás, amely 12 éves korban határozza meg ezt az időpontot, hazánkban azonban nem, így alaptalan börtönnel és gyermekvédelmi hatóságokkal fenyegetni azokat, akik nálunk esetleg lazábban állnak a kérdéshez. Külső szabályozás hiányában így mindenkinek magának kell meghoznia – gyermeke személyiségének ismeretében – a döntést.

2020. szept. 8. 13:00
 306/554 A kérdező kommentje:

302 Személyes beszélgetés során mondták,biztosan poénra ment ki hozzájuk a gyámügy.

Mindeki maga tudja lehet az ő gyereke önállóbb vagy nem félti annyira ,bátrabb. De mindenki a sajátjáért felel.

303 A házat nem adhatom el. Meg ha ugyis lenne kitudja lenne e rá vevő.

Nemtudom miért kell meghazudtolni csak városi aggyal tudnak egyesek gondolkodni. Egy gyerek miatt máshol sem indítanának egy délutáni csoportot ez teljesen logikus dolog.Ha valamire nincs akkora igény nem lesz....

És itt tényleg nincs babyszitter, Miskolcon van de az nekünk több mint egy óra és anyagilag is sokba kerül.

2020. szept. 8. 13:04
 307/554 A kérdező kommentje:
303 amennyiben teljesen komolyan irtad hol osztanak ingyen ruhákat ? Mert nálunk tényleg nem. A roma önkormányzat osztott valami csomagokat de ugye az mi ránk nem érvényes. Ezenkívül más nem volt.
2020. szept. 8. 13:05
 308/554 anonim ***** válasza:
89%
Te mindent megmagyarazól kérdező igaz? Te meg csak falusi paraszt módjára tudsz. Melyik a jobb? A városiak legalább gondolkoznak megoldáson, nem csak várják a sült galambot és az összekoldult alamizsnát.
2020. szept. 8. 13:06
 309/554 A kérdező kommentje:
308 Én nem sértegettem a városiakat akkor Te se tedd azt a falusiakkal. A városi gondolkodást arra értettem akinek megszokott hogy 15-30 percenként van busz vagy minden második sarkon bolt , itt viszont délelőtt 3 busz, délután 3 és ha nem érek oda zárásig a boltba akkor nem eszünk mert nincs másik nyitva. Nekem ez megszokott ,mert tt nőttem fel de aki nem az ezekre nem is számol.
2020. szept. 8. 13:10
 310/554 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, küldd már át privátban az iskola elérhetőségét, szívesen beszélnék az igazgatóval!
2020. szept. 8. 13:12
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!