Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/554 anonim ***** válasza:
91%

"Engem lehet bàntani de őt nem hagyom."

Kérdező, akkor miért hagyod, hogy ilyen környezetben nőljön fel? Nem értelek egyszerűen. Ha szereted a gyereked, elviszed onnan.

2020. szept. 8. 14:14
 332/554 A kérdező kommentje:
331 Lehetősègekhez képest gondoltam!! Szeretnék énis márkás drága holmikat meg extra iskolát neki de a lehetőségeinket figyelembe kell venni. Meg mint irtam korábban szeret ide járni az iskolába.
2020. szept. 8. 14:22
 333/554 A kérdező kommentje:

A lehetőségekhez képest irtam!

Hiana akarnám én Mittudomén milyen alapítványi iskolába íratni ha erre nincs keret. Egyébként ennyire nem kell ledegradàlni az iskolát a tanórák rendesen meg vannak tartva annyi h nincs délutáni felügyelet Nah bumm...

2020. szept. 8. 14:23
 334/554 anonim ***** válasza:
2020. szept. 8. 14:31
 335/554 anonim ***** válasza:
90%
Valami ebben nagyon sántít. Már többen leírták, hogy a délutáni iskola nem igénylem, nem igénylem alapon van. Kötelező. Ha nem marad ahoz kérvény kell, amit indokolni is kell. De! Azt írod, hogy hegesztő szakmája van a férjednek, ne mondd már, hogy nem talál! Borsodban is (Ózd, Kazincbarcika, Miskolc stb) nem egy helyre keresnek hegesztőket, lakatosokat. Nem is rossz fizetésért (ahogy a betanított lézervágósok is, tudom). Egy óra utazásba meg nem halt még bele senki, én 40 percet utazok munkába, meg vissza és még semmi bajom se lett. A bérlet drága, igen. Kérjetek arra kölcsön, hogy segítsenek megvenni, hogy betudjon járni.
2020. szept. 8. 14:44
 336/554 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező az ügyfélkapus, online intézhető dolgokkal sincs tisztában. Majd pont a jogszabályokkal lesz képben, ne vicceljetek már :D

Hiába írsz bármit, úgyis megmondja, hogy putrifalván más szabályok vannak meg amúgy is úgy jó ott minden ahogy van. Nehogy bármit csinálj, nehogy betartsd az amúgy országosan elfogadott szabályokat mert akkor Mari néni mit fog szólni!!

2020. szept. 8. 14:54
 337/554 A kérdező kommentje:

334 Igen és? Én is ismerek több embert aki fentvan itt tudok róla de ez egy anonim oldal.

336 Nem,valóban nem szoktunk neten ügyet intézni. Ez talán bűn? Hiába vagyok tisztában egy szabállyal ,hogy KELLENE lennie, ha a valóságban mégsem úgy van ,nem vagyok hatóság ,hogy ez ellen fel tudjak lépni.

2020. szept. 8. 15:18
 338/554 A kérdező kommentje:
335 Tudom te is kifogásnak fogod venni, de jelentkezett Miskolcra , és megmondták NEM fizetik a bejárást. Ez egy 60km es távolsági bérletnél óriási összeg.
2020. szept. 8. 15:20
 339/554 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudsz ellene fellépni? Már hogyne tudnál. Szépen jelzed a KLIKKnek ha fontos a gyereked, akar név nélkül is, hidd el ha ilyen törvénytelen dolgot találnak mint a tanszoba hiaba intézkedni fognak,mert nem engedhetnek meg maguknak ilyet, az állásuk függ rajta.
2020. szept. 8. 15:23
 340/554 A kérdező kommentje:

339 Persze csak éppen a gyerekemen csattan majd. Te megtennéd ezt a saját gyerekeddel?

Oviban dettó ugyanez volt aki későn ment érte azt folyton cseszegették, sajnos egy időszakban Enis későn tudtam és emiatt tudom ,a gyerekem töltötték ki ezt.

2020. szept. 8. 15:26
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!