Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
369 Párom mindig dolgozik ha hívják alkalmi munkára is, tényleg ez nagyon betette nála a kaput,hogy nem fizették ki a munkáját. Ehhez senki sem vágna jó képet.
Sajnos tényleg megszorultunk most,nekem se öröm anyostol kérni annyi hogy ő is tudja akkor kérünk ha tényleg gond van.
373 Én Facebookon kerestem a csoportban még mikor kirobbant a COVID dolog, és nem törték magukat a jelentkezők. Ismerem az időseket itt, ők is engem gyerekkoromtól van is aki azt mondta elvállalja ha “baj van egy egy estére” de ugye ha dolgoznék nem egy estére kellene csak.
Tesóm azt mondta egy két duga megjegyzés után,hogy hirdessem akkor a házat de úgyse lesz rá vevő.
20000 komment is lehet ,amíg a ház sorsa nincs megoldva addig nem lehet anyagilag ugrálni. Visszább irtam tesom mondta hirdessem ha akarom de úgyse lesz vevő.
Fáj a szivem de hirdetni fogom.
Sok ötlet volt ami jó, de hiába írják le náluk,hogy működik ha nálunk mások a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!