Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/554 A kérdező kommentje:

369 Párom mindig dolgozik ha hívják alkalmi munkára is, tényleg ez nagyon betette nála a kaput,hogy nem fizették ki a munkáját. Ehhez senki sem vágna jó képet.

Sajnos tényleg megszorultunk most,nekem se öröm anyostol kérni annyi hogy ő is tudja akkor kérünk ha tényleg gond van.

2020. szept. 8. 18:45
 372/554 A kérdező kommentje:
Hiába írja le más,hogy a 7 éves gyereke egyedül buszozik egyedül megy mindenhova, ha tudom,hogy az én gyerekem még nem képes erre. Nem auert mert fogyatékos lenne egyszerűen még kicsi! Nem egyformák a gyerekek. Én a szomszédra nemtudom bízni, egy egyedülálló férfi a szomszédom aki kamionozik alig làtni itt, másik oldalról üres ház. Szembe szomszéddal jo viszonyban vagyok de a 3 saját gyereke mellé nem hiányzik az enyém az tuti.
2020. szept. 8. 18:48
 373/554 anonim ***** válasza:
89%
Az én 2,5 éves koromig kis zsákfaluban éltünk, édesanyám a születésem után 2 hónappal visszament dolgozni, a faluban több néni is vállalkozott rá, hogy énrám vigyáz. Az első nem vált be, a másik viszont igen. Az egész napot nálunk töltötte a néni, velünk étkezett, nálam és a háztartásba is besegített, alig jelképes összegért. Mikor ő nem ért rá, egy 12 éves kamaszleány járt rám vigyázni, alig zsebpénzért. Nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne volna pénzre szoruló nyugdíjas a ti falutokban.
2020. szept. 8. 19:08
 374/554 anonim ***** válasza:
88%
A pici boltban a boltosnő volt, aki szóban széthirdette a vásárlók között, hogy gyerekfelvigyázót keresnek a szüleim. Jöttek azután, és kopogtak a jelentkezők.
2020. szept. 8. 19:11
 375/554 A kérdező kommentje:

373 Én Facebookon kerestem a csoportban még mikor kirobbant a COVID dolog, és nem törték magukat a jelentkezők. Ismerem az időseket itt, ők is engem gyerekkoromtól van is aki azt mondta elvállalja ha “baj van egy egy estére” de ugye ha dolgoznék nem egy estére kellene csak.

Tesóm azt mondta egy két duga megjegyzés után,hogy hirdessem akkor a házat de úgyse lesz rá vevő.

2020. szept. 8. 19:24
 376/554 anonim ***** válasza:
70%
Az idős nénik pont nem fészbukoznak. De azt tudod, ugye, hogy te nem akarsz semmit, csak a kifogásaid mennek napok óta?
2020. szept. 8. 19:28
 377/554 A kérdező kommentje:
376 Gondoltam könnyebb lesz ha kiírom magamból meg azért a sok bántó szó között volt pár hasznos dolog is.
2020. szept. 8. 19:31
 378/554 anonim ***** válasza:
70%
Mitől lenne könnyebb? Hiába írtuk le nagyon sokan, hogy mit csináljátok, mindegyikre találtál ki valamit, hogy az miért nem jó. Ti konkrétan várjatok a sült galambot a szátokba..
2020. szept. 8. 19:49
 379/554 anonim ***** válasza:
90%
Elképesztő, hogy lassan 400 komment érkezett és még mindig nincs megoldás. Nemhogy nincs, még csak körvonal sincs... :D ez azért tényleg árulkodó.
2020. szept. 8. 19:52
 380/554 A kérdező kommentje:

20000 komment is lehet ,amíg a ház sorsa nincs megoldva addig nem lehet anyagilag ugrálni. Visszább irtam tesom mondta hirdessem ha akarom de úgyse lesz vevő.

Fáj a szivem de hirdetni fogom.

Sok ötlet volt ami jó, de hiába írják le náluk,hogy működik ha nálunk mások a körülmények.

2020. szept. 8. 19:59
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!