Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
389 megbeszéltük már tesommal mondta hirdessem akkor ha találok vevőt benne van,minimum összeget megbeszéltunk.
Nem akart belemenni először de mondtam neki ha mégis úgy alakul el kell mennünk innen akkor inkább adjuk el mint hagyjuk szét lopni.
396 Az ingatlan értékbecslés a hivatalos abból lehet kiindulni, megnéztem a hirdetéseket de oda mindenki annyit ír amit akar 3milliotol 15ig vannak fent a környékbeli ingatlanok.
Abban igaza van tesómnak,hogy kell egy minimum ár amit kérni szeretnénk. Nem vettem fel ilyesmit soha de tobbektol hallottam ,hogy a falusi csok miatt feljebb mentek az árak.
Meglátjuk hogy alakul.
Ugyanarra a lakásra 4 értékbecslésem van az elmúlt 5 évből, 25 és 42 millió között. Mind "hivatalos", bár nem tudom, mit értesz ez alatt, mert ilyen kategória nem létezik. Ugyanarra az ingatlanra is adhat teljesen más értéket két értékbecslő, ez is megtörtént eset, tavaly, 4 millió difi, Pest megyei falu.
De hagyjuk is. Látom, hogy itt írogatod, hogy itt mindenki csak bánt téged, de valójában szerintem kevés kivételtől eltekintve mindenki segíteni próbált, de te egész egyszerűen mindenhez értesz, az ingatlanértékbecsléstől a munkaerőpiac minden szeletéig, a szociológia és a kulturális antropológia rejtelmeiig, és ha valaki nem ért egyet, akkor az csúnyagonosz ember és "bánt".
Tessék, pontozgass, meg kérj anyóstól :)
398 Nem mondtam semmi ilyet,hogy értek mindenhez,tudom,hogy nem.
De mégis mihez viszonyítson az ember ha nem egy hivatalos értékbecsléshez? Épp ez az,hogy ő ért hozzà és én az alapjàn próbálok dönteni, nem hasra ütés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!