Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/554 A kérdező kommentje:

389 megbeszéltük már tesommal mondta hirdessem akkor ha találok vevőt benne van,minimum összeget megbeszéltunk.

Nem akart belemenni először de mondtam neki ha mégis úgy alakul el kell mennünk innen akkor inkább adjuk el mint hagyjuk szét lopni.

2020. szept. 9. 08:32
 392/554 anonim ***** válasza:
95%
Mire fel? Hogy leépült a környék, ami nagyban befolyasolja az ingatlan értékét.
2020. szept. 9. 08:57
 393/554 anonim ***** válasza:
96%
Ezen én is megütköztem, hogy te azt hiszed, hogy egy egyszeri felbecslés az bármit is jelent. Hacsak nem idén történt, akkor már nem igazán lehet támaszkodni rá. Vannak ingatlanok, amiknek az értéke csak idén a felére esett az ingatlanpiaci helyzet miatt. Többet érsz egy környéki ingatlan.com-os kereséssel, ha reális árakat akarsz látni, de abból is érdemes 5-10%-ot levonni, mert többnyire túlárazva vannak fent.
2020. szept. 9. 09:03
 394/554 A kérdező kommentje:
392 Nem , legnagyobb meglepődésemre azt mondták a falusi csok miatt inkább tobbre becsülnek mindent kevesebbre. De egyenlőre a tesommal megbeszélt árral hirdetünk.
2020. szept. 9. 09:06
 395/554 A kérdező kommentje:
393 Nem így van, én is meglepődtem rajta de azt mondták hogy a falusi csok miatt inkább drágább lett minden,nem hogy olcsóbb.
2020. szept. 9. 09:07
 396/554 anonim ***** válasza:
94%
Már elnézést, én nem mondtam, hogy olcsóbb lett, fogalmam sincs mi ez a ház vagy hol van, mekkora, mit tud. Azt mondtam, hogy egy kitudjamikor készült értékbecslés nem számít, mert folyamatosan változnak az árak, tavaly volt egy nagy ugrás, idén meg egy durva lejtmenet. Ha ingatlanról van szó, nem lehet ilyen kijelentéseket tenni, hogy "ugyan, mire fel lenne olcsóbb".
2020. szept. 9. 09:16
 397/554 A kérdező kommentje:

396 Az ingatlan értékbecslés a hivatalos abból lehet kiindulni, megnéztem a hirdetéseket de oda mindenki annyit ír amit akar 3milliotol 15ig vannak fent a környékbeli ingatlanok.

Abban igaza van tesómnak,hogy kell egy minimum ár amit kérni szeretnénk. Nem vettem fel ilyesmit soha de tobbektol hallottam ,hogy a falusi csok miatt feljebb mentek az árak.

Meglátjuk hogy alakul.

2020. szept. 9. 09:38
 398/554 anonim ***** válasza:
98%

Ugyanarra a lakásra 4 értékbecslésem van az elmúlt 5 évből, 25 és 42 millió között. Mind "hivatalos", bár nem tudom, mit értesz ez alatt, mert ilyen kategória nem létezik. Ugyanarra az ingatlanra is adhat teljesen más értéket két értékbecslő, ez is megtörtént eset, tavaly, 4 millió difi, Pest megyei falu.

De hagyjuk is. Látom, hogy itt írogatod, hogy itt mindenki csak bánt téged, de valójában szerintem kevés kivételtől eltekintve mindenki segíteni próbált, de te egész egyszerűen mindenhez értesz, az ingatlanértékbecsléstől a munkaerőpiac minden szeletéig, a szociológia és a kulturális antropológia rejtelmeiig, és ha valaki nem ért egyet, akkor az csúnyagonosz ember és "bánt".

Tessék, pontozgass, meg kérj anyóstól :)

2020. szept. 9. 09:48
 399/554 anonim ***** válasza:
98%
Nekem az tűnt fel, hogy írta a kerdező, azért nem vállal el egy munkát, mert drága a bérlet, és a munkáltató nem támogatja a bejárást. Csak halkan jegyzem meg, hogy az nem opcionális. A munkáltató köteles téríteni a bérlet vagy jegyek árának 86%-át.
2020. szept. 9. 09:57
 400/554 A kérdező kommentje:

398 Nem mondtam semmi ilyet,hogy értek mindenhez,tudom,hogy nem.

De mégis mihez viszonyítson az ember ha nem egy hivatalos értékbecsléshez? Épp ez az,hogy ő ért hozzà és én az alapjàn próbálok dönteni, nem hasra ütés szerint.

2020. szept. 9. 09:57
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!