Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/554 anonim ***** válasza:
79%
Kivel lesz a gyerek amíg a képzésen vagy?
2020. szept. 9. 20:18
 422/554 anonim ***** válasza:
100%
Férjével
2020. szept. 9. 20:31
 423/554 A kérdező kommentje:

Ez hetente egy napot érint annyit meg lehet oldani párommal, mindennapi szinten lenne gond.

Sőt azt is pedzegetik online lesz ha szükséges ,bár annak a gyakorlati része miatt nem örülnék.

2020. szept. 9. 20:36
 424/554 anonim ***** válasza:
69%

“ Mert a bolt nyitvatartasa fix nem mondhatom,hogy aznap megyek ha a férjem nem dolgozik éppen, itt meg akkorra tudnék épp szervezni munkát.”

Ezek szerint a férjednél tervben sincs az állandó munka. Mert, akkor te csak vasárnap, esetleg még szombaton tudnál dolgozni, amikor ő otthon van. Ez azért elég beszédes. Mindkettőtöknek rendes munka kéne és nem az alkalmi munkákra alapozni. A hozzászólásod alapján mire elvégzed a képzést (ami több hónap), úgy számítod, hogy akkor is alkalmi munkából fog élni..

2020. szept. 9. 21:02
 425/554 A kérdező kommentje:

424 Ha én ezt elvégzem vàllalhatok délelőttre vagy éppen később estére.

Egy seggel nem lehet két lovat megülni,hogy otthon is legyek meg tanfolyamon is.

Az építőiparnak van egy olyan sajátosssga,hogy télen nincs avgy minimálisan van munka ezért még kapóra is jön,hogy most lenne a tanfolyam.

Ha elkerülte a figyelmed irtam,hogy a gyerek miatt nem lehet az,hogy egyikőnk se legyen itthon.

2020. szept. 9. 21:16
 426/554 A kérdező kommentje:

424 a mindkettőtöknek rendes munka kéne elég lenéző volt, addig a gyereket akasszuk szögre? Nem maradhat egyedül itthon , sok helyen meg lehetetlen a munkaidő. Vagy/vagy sajnos.

De ezzel a tanfolyammal magamnak osztanám be az időm ha meg ugye már nagyobb lesz akkor könnyebb lesz. Anyósom javasolta mert hiába vennének fel a szakmámban ha legtöbb helyen kesoig éjszakáig kell lenni ....ezért más megoldást kell keresni.

2020. szept. 9. 21:21
 427/554 anonim ***** válasza:
100%
Most már tényleg kíváncsi vagyok erre a bizonyos iskolára.
2020. szept. 9. 21:45
 428/554 anonim ***** válasza:
90%

Engem is érdekel ez a munka!

elősször körmösre, kozmetikusra , masszőrre vagy valami hasonlóra gondoltam, de ugye ahhoz vállalkozónak kellene lenni, mert gondolom a faluban szalon nincs ahol dolgozhat alkalmazottként, ami 8 órás munka hiányában havi 50 ezer fix kiadás + a könyvelő díja +a Kormos,masszőr stb. Felszerelések ami egy vagyok

Vagy feketén akarja csinálni, de ha olyan a falu amilyennek le van írva biztos lenne aki feldobná + ugye eddig becstelen volt a vállalkozó aki nem jelentette be a férjet szóval gondolom ő nem akarja ugyanazt csinálni pepitában

2020. szept. 9. 22:01
 429/554 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is vagy masszőr vagy pedikűrös tanfolyam. Nem tudom, hogy egy olyan környéken ki venne igénybe egy ilyen 'luxusszolgáltatást', ha se bébiszitterre nincs igény, munka sincs, csak közmunka és szinte csak c-k lakják. Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz igény a faludban arra a bizonyos szolgáltatásra, amit most készülsz megtanulni. Ja és ezek nem olyan szakmák, ahol elég a tanfolyam, mert igen sok befektetést igényel a pedikűrös és a masszőr is.
2020. szept. 9. 22:20
 430/554 anonim ***** válasza:
85%

#193-as válaszodban már leírtad mit szeretnél csinálni:

"Azért ez nem úgy megy ,hogy minden szembejövőre lennék én is kozmetikus de nem vagyok az."

Szóval kozmetikusnak tanulsz?

2020. szept. 9. 23:59
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!