Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
470 Most éppendolgozik de előtte anikor még tombolt a vírus papiron ( Bar számok szerint most is) és nem hívták sehova alkalmi munkára sem.
Önkormányzat( nem helyi) gyárak nagyobb építőipari cégek vissza sem jeleztek a jelentkezésre ,néhány kisebb vállalkozó ismeros maradt aki egyáltalán szoba állt az emberrel.
Az autóval tényleg ez volt.A vizsga is sok lett volna,de inkább az alkatrészek a javíttatás ami sokba került volna. Nem a benzin, az a legkevesebb mert akkor használtuk a kocsit amikor muszáj volt pl nagy nehéz dolgokat elhozni, orvoshoz menni , egyikünk sem úgy nőtt fel, hogy mindenhova azzal vitték.
A közmunka tényleg ilyen sokszor csak ahogy megyek éppen a boltba vagy máshova látom : ha valaki odébb megy már ordibálnak neki mit különcködsz Erzsi azt hiszed jobb vagy nálunk? Köpködés ivászat....
Ezt én tényleg el akarom kerulni ,nem ilyen vagyok!!
Azért a kérdező pl ne menjen már biciklivel 30-40 vagy akár 50 km-t dolgozni, oda vissza.
A gyerek pedig kicsi a biciklihez is, ezt a választ már megszoktuk, állítólag nem képes semmire önállóan.
Az írásod alapján nem mostanság lett ilyen a helyzet. Ti hónapok óta nem találtok megoldást. Sokan írták, hogy menjen ki a párod külföldre, “nem jó”, menjen más városba/megyébe dolgozni, “az se jó”, menjetek közmunkára, “na azt méginkább nem”.
Amúgy miért nem kértetek az anyósodtól pénzt a javíttatásra? A másik meg, hogy nektek nincsenek barátaitok? Nem tudom elhinni, ha már az ott lakó szülők 85%-a nem dolgozik, mert halomra szülik a gyerekeket, nincs 1 ember, akire rá tudnád bízni a gyereket pár órára.
Én tudom mi megy itt a közmunkán és tényleg nem a munkával lenne a baj hanem ezekkel az emberekkel. És így ki kerülöm aki olyan de Ha együtt dolgoznánk egy helyen az nem megoldható.
474 300 ezres nagyságrend lett volna a javítás plusz a vizsga miközben a kocsi értéke volt 500-600 ezer. Idősebb auto volt már sokminden cserés lett rajta.
Plusz a biztosítás díja 40 ezer Ft .
Kicsit ellentmondást érzek ebben, van akit lehurrognak ha nincs pénze ,hogy mondja le a netet ami párezer az auto azért olyan dolog ami ettől nagyságrendekkel több és lehet élni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!