Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/554 A kérdező kommentje:

470 Most éppendolgozik de előtte anikor még tombolt a vírus papiron ( Bar számok szerint most is) és nem hívták sehova alkalmi munkára sem.

Önkormányzat( nem helyi) gyárak nagyobb építőipari cégek vissza sem jeleztek a jelentkezésre ,néhány kisebb vállalkozó ismeros maradt aki egyáltalán szoba állt az emberrel.

Az autóval tényleg ez volt.A vizsga is sok lett volna,de inkább az alkatrészek a javíttatás ami sokba került volna. Nem a benzin, az a legkevesebb mert akkor használtuk a kocsit amikor muszáj volt pl nagy nehéz dolgokat elhozni, orvoshoz menni , egyikünk sem úgy nőtt fel, hogy mindenhova azzal vitték.

2020. szept. 11. 09:57
 472/554 A kérdező kommentje:

A közmunka tényleg ilyen sokszor csak ahogy megyek éppen a boltba vagy máshova látom : ha valaki odébb megy már ordibálnak neki mit különcködsz Erzsi azt hiszed jobb vagy nálunk? Köpködés ivászat....

Ezt én tényleg el akarom kerulni ,nem ilyen vagyok!!

2020. szept. 11. 09:58
 473/554 anonim ***** válasza:
87%
Ők legalább dolgoznak. Úgy, ahogy. Te nem ilyen vagy, még annyira sem dolgozol ha jól értem.
2020. szept. 11. 10:02
 474/554 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha akkor jobban álltatok, az alkatrészekre össze lehetett volna gyűjteni a pénzt, mert az az egy ami mindkettőtöknek fontos volt. Most különösebben az lenne, mert tudnál járni dolgozni, buszra várás nélkül. Nem kéne igazodni a buszhoz. Most nagyon nehéz lesz, se autó, se munka..
2020. szept. 11. 10:02
 475/554 anonim ***** válasza:
100%
Neked biztos nem ordítanának, mivel nem vagytok beszélő viszonyban.
2020. szept. 11. 10:03
 476/554 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell mindig autóban gondolkodni. Kis robogó sokkal olcsóbb, bicikli pedig még olcsóbb. Gyerek 6-17 biztos, hogy lehet suliban, minden suli nyitva szokott lenni ennyit minimum.
2020. szept. 11. 10:06
 477/554 anonim ***** válasza:
85%

Azért a kérdező pl ne menjen már biciklivel 30-40 vagy akár 50 km-t dolgozni, oda vissza.

A gyerek pedig kicsi a biciklihez is, ezt a választ már megszoktuk, állítólag nem képes semmire önállóan.

2020. szept. 11. 10:11
 478/554 anonim ***** válasza:
88%
Na egy újabb kifogás. Mivel már többen leírták, hogy nem beszélgetni kell a közmunkán, hanem dolgozni, gyors erre is ki kellett találni valamit. Kérdező nem veszed észre, hogy ez már a szánalmas kategória?
2020. szept. 11. 10:17
 479/554 anonim ***** válasza:
100%

Az írásod alapján nem mostanság lett ilyen a helyzet. Ti hónapok óta nem találtok megoldást. Sokan írták, hogy menjen ki a párod külföldre, “nem jó”, menjen más városba/megyébe dolgozni, “az se jó”, menjetek közmunkára, “na azt méginkább nem”.

Amúgy miért nem kértetek az anyósodtól pénzt a javíttatásra? A másik meg, hogy nektek nincsenek barátaitok? Nem tudom elhinni, ha már az ott lakó szülők 85%-a nem dolgozik, mert halomra szülik a gyerekeket, nincs 1 ember, akire rá tudnád bízni a gyereket pár órára.

2020. szept. 11. 10:24
 480/554 A kérdező kommentje:

Én tudom mi megy itt a közmunkán és tényleg nem a munkával lenne a baj hanem ezekkel az emberekkel. És így ki kerülöm aki olyan de Ha együtt dolgoznánk egy helyen az nem megoldható.

474 300 ezres nagyságrend lett volna a javítás plusz a vizsga miközben a kocsi értéke volt 500-600 ezer. Idősebb auto volt már sokminden cserés lett rajta.

Plusz a biztosítás díja 40 ezer Ft .

Kicsit ellentmondást érzek ebben, van akit lehurrognak ha nincs pénze ,hogy mondja le a netet ami párezer az auto azért olyan dolog ami ettől nagyságrendekkel több és lehet élni nélküle.

2020. szept. 11. 10:29
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!