Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
 511/554 anonim ***** válasza:
91%
Kb 200 kommenttel ezelőtt írtam ide utoljára, akkor nagyon védtelek Kérdező, azóta is olvasom, hogy mik a fejlemények ennél a kérdésnél és szomorú vagyok a saját naivitásom miatt... egyet kell, hogy értsek azokkal, akik már az elejétől írogatták, hogy te csak a kifogásokat keresed. Sajnos tényleg így van. A problémátok minden oldalról körbe lett járva, számtalan ötletet kaptál, és nem csak irreálisakat, hanem akár holnaptól kivitelezhetőeket. Ha te 510 komment után is ott tartasz még mindig, hogy melyik megoldás miért nem jó, akkor igazából az a helyzet, hogy nem fáj ez még nektek eléggé, még nem kell fűteni, még a következő hónapot kihúzzátok, stb. Viszont ez a gondolkodás a tett halála, nem kellene megvárni, míg jön az első hideg és rádöbbentek, hogy ja, a gyereknek meleg víz és fűtött szoba kéne. Nem tudom mi okozza ezt az egy helyben toporgást, de ha minden valós amit leírtál, akkor nem jövő hónapban vagy jövő héten kell cselekedni, hanem azonnal.
2020. szept. 11. 16:44
 512/554 A kérdező kommentje:
511 Már megvan a terv a tanfolyam , Amivel tovább tudok lepni munka szempontjából.Páromat is még hívják dolgozni reméljük lesz még a főnökének a vállalkozónak munkája.
2020. szept. 11. 17:07
 513/554 A kérdező kommentje:

509 Nem írom le ujra, prioritás, sürgősebb/fontosabb volt a téli tüzelő és más kiadások.

Érdekes máshol leírják hogy mennyi kiadás egy autó,gondolják meg bevállalják e, most meg mindenki azon ágál hogy eladtuk.

2020. szept. 11. 17:09
 514/554 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy egy városi vagy egy olyan ember adja el az autóját, ahol van normális tömegközlekedés, vagy egy világ végén élő falusi, ahol örülni lehet, ha napi 1x jár a busz.
2020. szept. 11. 17:22
 515/554 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg, hogy a házalásból se fogsz nagyon megélni, főleg ha csak néha napján tudsz majd dolgozni pár órát.
2020. szept. 11. 17:24
 516/554 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Nem most kezdtetek lecsúszni, a covid miatt (csak annyira lassan ment eddig, hogy nem tünt fel, ez nem a ti hibátok, sokan későn kapcsolnak, hogy egyre rosszabb). Már tavaly választanotok kellett, hogy autó vagy fűtés, ez nem az jelenti, hogy annyira hű de jól álltatok, pedig akkor még neked is volt munkád,most az nincs, a férjednek alkalmi csak, mindig azt írod hogy remélitek hívják újra, drukkolok, hogy így legyen. De ha nem? Amig nem zárták be a sulit a gyerkőcöt hogyan oldottátok meg? Hol volt? Vagy 4 órás voltál? Oda visszamenni? Tb-tek rendezve? Mert júniustól bevezették, hogyha nem fizetitek (6hónapig) akkor az orvosi ellátást is kikell fizetni, ami egy vagyon! Plusz az elmaradást. (régen csak rendezni kellett, nem kifizetni az ellátást is). Jelenleg nincs biztos bevételetek, elhiszem, hogy kéne a tanfolyam, meg régi álom, de te írod mindig hogy prioritás, alkalmazkodás... Na jelenleg pont nem az az első, ami "viszi a pénzt" (hiába nem a tietek) hanem a munka, egy stabil munkahely, ami ha kell táppénzt ad, ami után nem kell befizetgetnetek majdnem 8000-et havonta, hogy biztosítva legyetek, hogy legyen tüzelőre, hirtelen kiadásra
2020. szept. 11. 17:28
 517/554 anonim ***** válasza:
30%

Én nem kérnék. Kérjen a párom, az ő anyja.

Nálunk egy pohár vizet rám kiabál anyós.

2020. szept. 11. 18:48
 518/554 A kérdező kommentje:

515 Nem házalás. És a gyerek sem lesz mindig kicsi,nagyobb önállóbb lesz akkor többet is tudok vallalni.

De a tanfolyam mindenképp a javamra válik majd.

516

516 Nem egészen csak épp 300 ezer plusz a vizsga plusz a biztosítást kicsengetni az nem ment volna. De ne ezen lovagoljatok kérlek, szerintem nem csak nekünk nincsen autónk.

Régebbi típusú volt sokat kellett volna rákölteni.

Most ez a tanfolyam a prioritás mert ezzel jobban lesz lehetőségem, anyósom is ezt mondta most ad X ezret ,az ha elfogy az eredeti szakmámban megitn lehetetlen időpontokban lenne munka ( ha lenne ) akkor azzal nem vagyunk elorebb hanem tanuljak.

Mindent egyszerre nemtudunk bevállalni.Első a rezsi a ház kiadásai a gyerek és utána minden más.Sajnos igen most ott van az ember mérlegelni kell,mi fontos és mi nem.

517 Hálás vagyok mert az enyém nem ilyen nagyon segítőkész de ezzel nem élek vissza igyekszem jól elvègezni a tanfolyamot és utána abban dolgozni .

2020. szept. 11. 19:45
 519/554 A kérdező kommentje:

Oda sajnos Nemtudok visszamenni ahol dolgoztam ,mert akkor Nemvolt helyettem senki aki helyettesítsen ( marciusban senki nem tudta meddig lesz a vírus mizéria) és akit akkor felvettek nem fogjàk kitenni,csak mert én visszamennék.

Párom akkor elvileg bejelentett volt aztán kiderült nem igazán úgy volt az, de legalább az a főnöke minden nap végén a kezébe adta a pénzt És ez többet számít. Van aki hiteget hogy fiúk majd kedden ...majd a jövőhéten, az ilyeneket jobb kerülni.

2020. szept. 11. 19:48
 520/554 anonim ***** válasza:
100%
Írd már meg, hogy mi ez a tanfolyam légy szíves!
2020. szept. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!