Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
509 Nem írom le ujra, prioritás, sürgősebb/fontosabb volt a téli tüzelő és más kiadások.
Érdekes máshol leírják hogy mennyi kiadás egy autó,gondolják meg bevállalják e, most meg mindenki azon ágál hogy eladtuk.
Én nem kérnék. Kérjen a párom, az ő anyja.
Nálunk egy pohár vizet rám kiabál anyós.
515 Nem házalás. És a gyerek sem lesz mindig kicsi,nagyobb önállóbb lesz akkor többet is tudok vallalni.
De a tanfolyam mindenképp a javamra válik majd.
516
516 Nem egészen csak épp 300 ezer plusz a vizsga plusz a biztosítást kicsengetni az nem ment volna. De ne ezen lovagoljatok kérlek, szerintem nem csak nekünk nincsen autónk.
Régebbi típusú volt sokat kellett volna rákölteni.
Most ez a tanfolyam a prioritás mert ezzel jobban lesz lehetőségem, anyósom is ezt mondta most ad X ezret ,az ha elfogy az eredeti szakmámban megitn lehetetlen időpontokban lenne munka ( ha lenne ) akkor azzal nem vagyunk elorebb hanem tanuljak.
Mindent egyszerre nemtudunk bevállalni.Első a rezsi a ház kiadásai a gyerek és utána minden más.Sajnos igen most ott van az ember mérlegelni kell,mi fontos és mi nem.
517 Hálás vagyok mert az enyém nem ilyen nagyon segítőkész de ezzel nem élek vissza igyekszem jól elvègezni a tanfolyamot és utána abban dolgozni .
Oda sajnos Nemtudok visszamenni ahol dolgoztam ,mert akkor Nemvolt helyettem senki aki helyettesítsen ( marciusban senki nem tudta meddig lesz a vírus mizéria) és akit akkor felvettek nem fogjàk kitenni,csak mert én visszamennék.
Párom akkor elvileg bejelentett volt aztán kiderült nem igazán úgy volt az, de legalább az a főnöke minden nap végén a kezébe adta a pénzt És ez többet számít. Van aki hiteget hogy fiúk majd kedden ...majd a jövőhéten, az ilyeneket jobb kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!