Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
 501/554 A kérdező kommentje:

500 Itt egyesek abba is belekötnek ,hogy ma későbbre kellett menni a gyerekért mert kézműveskedtek valami pályázati program keretében.

A segítő dolgokat köszönöm.

2020. szept. 11. 13:59
 502/554 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Itt sínre mindenki segíteni próbált idáig, nem pedig belekötni mindenbe.

Az hogy megint mindenre a kifogások vannak, abból nem fogtok megélni és nem lesz jobb.

Méghogy az autó nem muszáj kategória. Most nem lenne jó? Ebbe gondolj bele, és akkor mondhatod hogy nem muszáj kategória. Lehet nélküle élni igen, de nem ott nektek ahol semmi nincs, és busz sincs.

2020. szept. 11. 14:02
 503/554 anonim ***** válasza:
"Szinte"
2020. szept. 11. 14:03
 504/554 anonim ***** válasza:
91%

“ Az autót tavaly adtuk el..”

“ Igen pár éve vettek el megszorítás miatt buszjáratokat.”

Tehát akkor, már tavaly is jól tudtátok, hogy milyen rossz a buszközlekedés, de ennek ellenére inkább azt tartottátok jó ötletnek, ha eladjátok az autót, mintsem kérni anyóstól kölcsön a javításra. Sőt tovább megyek, nektek még a javítás felére se volt pénzetek, szóval már akkor is rossz anyagi helyzetben voltatok. Az is opció lehet volna, hogy oké, eladjátok az autót és annak az árához még rak hozzá anyós és vesztek egy másikat.

2020. szept. 11. 14:32
 505/554 anonim ***** válasza:
100%

504-el teljesen egyetértek.

De nem is kellett volna egyből mindent javítani, ha épp nincs rá annyi. Mindig valamit, és elkészül a műszakiig, mert azt írta a kérdező hogy pár hónap múlva lett volna esedékes.

De biztos vagyok benne hogy nem 300 ezres a javítás.

A buszt pedig tudtátok akkor is hogy nem jó. Igaz akkor még volt munkahelyed ezért nem tartottad fontosnak.

2020. szept. 11. 14:37
 506/554 A kérdező kommentje:
504 De igen ennyi lett volna a javítása, vagy különben nem megy àt a műszaki vizsgán akkor meg sokra megyünk vele van ha nincs levizsgáztatva. Tudtuk,hogy nincs annyi busz de prioritás miatt mivel valamiről le kellett mondani és az az auto lett.Az auto helyett fontosabb volt csak példa: a téli tüzelő beszerzése így rangsoroltunk és az auto javíttatasa nem jutott.
2020. szept. 11. 15:22
 507/554 anonim ***** válasza:
100%

"Rosszul tudod, helyhez között a közmunka ahol életvitelszerűen elsz ott Van a közmunka ezt nyugodtan megkrdezheted munkaügyi központban. nem úgy működik hogy kiválasztom példa én Miskolcon akarok dolgozni És oda vesznek fel.Valamit közmunkások helyiek nem fizetnek nekik semmilyen bérletet ez nem arról szol. Nyugodtan kerdezz utána mert így van."

Nem kell semmit megkérdeznem, mert majdnem két évig voltam közmunkán. Hogy lehetett az akkor, hogy a megyeszékhelyre annyi közfogis járt faluról. Nem csak a helyiek, hanem a környék falujaiból, az agglomerációból? Nem Pécsre kellene járnod közmunkára, hanem a közeli városba.

2020. szept. 11. 15:41
 508/554 A kérdező kommentje:

507 Nekem a környékbeli nagyváros az Ózd, és ott annyi az állástalan ,hogy nem vesznek fel máshonnan más településről mert helyben is betelik a keret. A helyieknek van így írtam.

Hagy kérdezzen már meg legyszives ha két évig voltál közmunkás más településen akkor ugyanúgy bérletet fizettek neked ?

2020. szept. 11. 15:48
 509/554 anonim ***** válasza:
87%

Látom kérdező, hogy a parányi agyaddal még mindig nem sikerült értelmezi, amit írtam. Az anyósod adott volna kölcsön a javításra, ti meg ugyanúgy magatoktól összeraktátok volna a pénzt a “tüzelőre”.

Amúgy csatlakozom az 507es válaszolóhoz. Az egyik szomszédom a szomszéd városban (falun lakunk) járt közmunkára.

Iszonyat érdekes, közmunkára csak a faluba lehet menni, napközi nincs, mert nincs igény...

2020. szept. 11. 15:50
 510/554 anonim ***** válasza:
84%
Én megyeszékhelyen laktam, nekem nem fizettek, de azt hiszem a vidékieknek fizettek valamennyit. 70ezer nettó volt a bér, ez az érettségihez kötött.
2020. szept. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!