Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/554 A kérdező kommentje:
479 Pár óra vagy 1-1 alkalomra van aki segít , de aki ezt napi szinten vállalta volna ,mikor kitaláltak a vírust ....nem volt aki segítsen. Bebuktuk ez van.
2020. szept. 11. 10:31
 482/554 A kérdező kommentje:

A kocsira nem akartunk kérni mivel a kocsi nem egy muszáj kategória.

Én most sem konkrétan a képzésre kertem anyósom javasolta,hogy ehhez jobban járunk ha ilyesmit tanulok mert ha ad X pénzt és elfogy ugyanott leszunk vele .

Úgyhogy tanulásra fel.

2020. szept. 11. 10:32
 483/554 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen kevés tömegközlekedés mellett nem muszáj kategória? Neked aztán nincs sok eszed! Lehetett volna nyugodtan kérni az anyósodtól pénzt, mert az írásod alapján van neki. A mai világban igenis fontos egy autó, főleg, ha valaki egy isten háta mögötti helyen él!
2020. szept. 11. 10:38
 484/554 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó ha megtartották volna a kocsit, nem lenne kifogás a távolság ellen.
2020. szept. 11. 10:41
 485/554 A kérdező kommentje:
483 Leirtam amennyire emlékszem a kb összegeket, ez nagyon sok. És úgy gondoltuk erről le tudunk mondani, más ilyen prioritások is vannak csak nem irtam le, mi nem voltunk soha olyanok aki mindenhova autóval megy. Amiről lehetett lemondtunk és a gyereknek vettünk csak ugymond jobb dolgokat.
2020. szept. 11. 10:52
 486/554 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha most lenne autótok, akkor nem lenne gond az a 10-20 km, amit meg kéne tenni a munkába..

De menjél házalni csak, abból biztos meg fogtok élni.

2020. szept. 11. 11:02
 487/554 A kérdező kommentje:
486 Valami olyanon ami már tavaly történt kár keseregni, nem lehet visszacsinálni. Akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak , másról nem tudtunk lemondani mivel csak az autónk volt és a fél ház amiben élünk. Akkor még úgy gondoltuk meg tudjuk oldani és nem kell anyostol kérnünk inkab megvagyunk auto nélkül. Nem jött be :(
2020. szept. 11. 11:07
 488/554 anonim ***** válasza:
97%

Szóval nektek a pároddal nem az erősségetek a megfontoltság és az előrelátás.

Van egy régi házatok, volt egy régi autótok, megtakarításotok nem igen volt, vagy ha volt, akkor azt már feléltétek és erre bevállaltatok egy gyereket egy mélyszegénységben levő környezetbe.

Ha a gyerek egy osztálykiránduláson vagy táborban rosszul lesz, akkor hogy mentek el érte? Majd az iskola megoldja vagy a szomszéd Józsi?

2020. szept. 11. 11:59
 489/554 anonim ***** válasza:
96%
Értelmezd már a válaszokat Kérdező! Nem árokásás és sepregetős közmunkát ajánlottak, hanem irodait! Érted!!!! Nagyon sokan irodán vannak nem 54ezerért, hanem többért, mivel érettségihez kötött közfoglalkozás is van, az meg neked is van ha jól gondolom. Én is dolgoztam irodán közfogisként. Minden nap mérték a véralkoholszintünket, mert tilos volt úgy ott lenni.Csak ahhoz be kellene járni dolgozni a városba busszal. Ugye az még menne neked?
2020. szept. 11. 12:02
 490/554 A kérdező kommentje:

488 Nem , rosszul gondolod. Az autót tavaly adtuk el a lányom pedig már másodikat kezdte. Nem egy időben történt. És nem lehet előre látni te talán jós vagy?

Regen sem volt mindekinek autoja mégis felnőttünk mind és nem lett bajunk ez csak kényelmesebb az igaz de nélküle is lehet élni.

489 Rosszul tudod, helyhez között a közmunka ahol életvitelszerűen elsz ott Van a közmunka ezt nyugodtan megkrdezheted munkaügyi központban. nem úgy működik hogy kiválasztom példa én Miskolcon akarok dolgozni És oda vesznek fel.

Valamit közmunkások helyiek nem fizetnek nekik semmilyen bérletet ez nem arról szol. Nyugodtan kerdezz utána mert így van.

2020. szept. 11. 12:10
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!