Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
A kocsira nem akartunk kérni mivel a kocsi nem egy muszáj kategória.
Én most sem konkrétan a képzésre kertem anyósom javasolta,hogy ehhez jobban járunk ha ilyesmit tanulok mert ha ad X pénzt és elfogy ugyanott leszunk vele .
Úgyhogy tanulásra fel.
Hát ha most lenne autótok, akkor nem lenne gond az a 10-20 km, amit meg kéne tenni a munkába..
De menjél házalni csak, abból biztos meg fogtok élni.
Szóval nektek a pároddal nem az erősségetek a megfontoltság és az előrelátás.
Van egy régi házatok, volt egy régi autótok, megtakarításotok nem igen volt, vagy ha volt, akkor azt már feléltétek és erre bevállaltatok egy gyereket egy mélyszegénységben levő környezetbe.
Ha a gyerek egy osztálykiránduláson vagy táborban rosszul lesz, akkor hogy mentek el érte? Majd az iskola megoldja vagy a szomszéd Józsi?
488 Nem , rosszul gondolod. Az autót tavaly adtuk el a lányom pedig már másodikat kezdte. Nem egy időben történt. És nem lehet előre látni te talán jós vagy?
Regen sem volt mindekinek autoja mégis felnőttünk mind és nem lett bajunk ez csak kényelmesebb az igaz de nélküle is lehet élni.
489 Rosszul tudod, helyhez között a közmunka ahol életvitelszerűen elsz ott Van a közmunka ezt nyugodtan megkrdezheted munkaügyi központban. nem úgy működik hogy kiválasztom példa én Miskolcon akarok dolgozni És oda vesznek fel.
Valamit közmunkások helyiek nem fizetnek nekik semmilyen bérletet ez nem arról szol. Nyugodtan kerdezz utána mert így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!