Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
493 Rendben akkor a hozzad hasonló milliomosok vállalhatnak gyereket két Atlagos fiatal nem.
Akkor Orulj magadnak hogy összejött és ne bants másokat akiknek nem.
493 Korábban leirtam , volt megtakarításunk nem is kevés de édesanyám beteg lett és arra költöttünk mindent!!! Amit csak mozgósítani tudtunk ennek ellenére elhunyt 😟
Nem érzem ezt rossznak és ne ítélkezz!!
Ne forgasd ki a szavaimat! Nem vagyok milliomos, ezen kívül van egy mentálisan beteg édesanyám, akiről gondoskodnom kell, de mégis megoldom picsogás helyett!
A faludban 10 éve is ilyen helyzet volt, nekem nem adod be, hogy régebben nap 10 busz is járt, most meg csak 2.
Le lett írva normálisan, hogy a párod menjen el valahova dolgozni, aztán te meg maradj otthon a gyerekkel, de nálatok ez se jó. Nem ítélkezem, egyszerűen a szánni se tudlak.
497 Rendben akkor nagyon ügyes avgy most remelem örülsz.
Igen pár éve vettek el megszorítás miatt buszjáratokat.
498 Azért mert ma nem fél 1re kell mennem. Muszáj az élőfàba is belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!