Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
 521/554 A kérdező kommentje:

520 Szándékosan nem irtam meg ,mert biztosan lenne aki belekötne és nem szeretnék rosszindulatú kommenteket olvasni volt elég.

Egy szakma 😊

2020. szept. 11. 20:14
 522/554 anonim ***** válasza:
79%
Akkor privátban írd meg.
2020. szept. 11. 20:36
 523/554 anonim ***** válasza:
83%
Megnéztem, szeptember végén Miskolcon 2 szakma az ami indul, a fodrász és a kozmetikus, amit 2 fél év alatt lehet elvégezni.
2020. szept. 11. 20:47
 524/554 A kérdező kommentje:
523 Nem ezek 😊 A kozmetikust is néztem de végül nem arra esett a választás.
2020. szept. 11. 21:23
 525/554 anonim ***** válasza:
100%
Hanem mire?
2020. szept. 11. 22:25
 526/554 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem vitted be a munkahelyedre a gyereket? Ha eladóként dolgoztál gondolom volt ott egy kis iroda, ahol volt számítógép vagy vittél volna be egy laptopot (már ha van).

Nincs baj a tanulással, mindig jól jön, de a válaszaid alapján ne haragudj, de te vagy sötét vagy, vagy kamu ez a történet. Azt kéne megértened, hogy neked sürgősen munkát kéne találnod, aztán utána jöhet a tanfolyam, vagy a párodnak. Ha bejön egy hideg tél és a párodnak nem lesz alkalmi munkája sem, akkor miből fogtok megélni? Meg úgy egyáltalán, mi a garancia, hogy a tanfolyam után lesz munkád? Ha tényleg olyanban gondolkodsz, hogy fodrász, kozmetikus, körmös, haj hosszabbítás stb., oda pénzt kell fektetni, meg ki kell alakítani egy vendégkört, ami nem 2 nap. Amúgy a párod nyugodtan tudna fix állást vállalni, max a gyerek menne veled a tanfolyamra. Mert hétköznap délután vagy hétvégén lenne.

Végezetül pedig, hogy ne csodálkozz, ha mások azt hiszik, hogy csak a kifogásokat tudod írni, mert ez jön le. Sokan írtak jó ötleteket is, de te mindegyiket elutasítottad valamilyen indokkal.

2020. szept. 12. 00:31
 527/554 anonim ***** válasza:
87%
Én az alábbiakra gondolok: dajka, csecsemőgondozó, kisgyermekgondozó, cukrász, köröm és lábápoló, családsegítő vagy pénzügyi ügyintéző. Szerintem egyik sem ciki, de bármit is tanulsz városban tudsz csak dolgozni. Ezeket a szakokat ebben a formában csak ebben az évben lehet elkezdeni, mert jövőre sok eltűnik, átalakul és jóval hosszabb lesz. Neked nagy szerencséd van anyósoddal, sokan csak mernek ilyenről álmodozni (köztük én is), ne éljetek majd vissza a jóindulatával. Keress munkát a suli mellett is, márha felnőttképzésre jársz majd.
2020. szept. 12. 09:57
 528/554 anonim ***** válasza:
89%
Én is lepukkant faluban élek, de itt mindenki megoldotta. Ne haragudj, de aki akar az talàl megoldàst. Esetleg ha nem pénzt kèrnèl anyóstól hanem hogy egy kicsit vigyàzzon a gyerekre? Esetleg pár hét idènymunkàra eltudnàl menni, míg kitalàlsz valamit.
2020. szept. 12. 15:26
 529/554 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó. Ahhoz fel kellene kelni a kényelmes karosszékből.
2020. szept. 12. 15:40
 530/554 anonim ***** válasza:
71%

528

Azt már leírta a kérdező, hogy miért nem tudja az anyósáékhoz vinni a gyereket, és azt is leírta, hogy hosszú időre se akarja lepasszolni, mert hogy az már milyen..

2020. szept. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!