Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
451 Volt félretett pénzünk, nem akarok magyarázkodni anyukám súlyos beteg lett és arra nagyon sok pénz ment el,nem néztük csak próbáltuk megmenteni őt.
Az autónkat meg tavaly adtuk el kijött sok hibája és sokba lett volna levizsgaztatni. Így eladtuk amíg lehetett mert itt állna a garázsban akkor de használni nem lehetne .
Most én nagyon lelkes vagyok a tanfolyma iránt remelem ezzel sikerül jobban boldogulnom, azért az élelmiszerboltban mázsákat megmozgatni 52kg san éppen elég volt.
A kérdező párja fosik az idegenektől, ő csak olyan helyre akar menni dolgozni, ahol van ismerős.
Ha beteg lenne a gyerek, akkor kórházba se vinnétek, mert hogy nem ismeritek az ott dolgozókat?
Ha az ez egész igaz (amit kétlek), akkor ti szimplán munkakerülők vagytok, mert kifogás az van bőven.
454 Nem kell kiforgatni ,nem kell hogy olyan ismerős legyen de pl ismerős ajánlotta stb. Ha ( nem kivanok rosszat senkinek ,de ) téged atvernének potyán dolgoznál utána nem lennél óvatosabb?!!
456 Ezt személyesen vittem be éppen, lehet az volt a baj. Bár e-mail kapcsán is jártunk úgy az páromé Votl,hogy meg se nyitották.
Igen Énis most a tanulásban látom a lehetőséget.
458 Igen volt ahova 3szor vittem már,erre mégis hallottam felvettek mást akinek nem is szakmája,nagyon bosszantó de nem adom fel.
459 A tanfolyam most jött képbe előtte nem tudtam Volna de így hogy családilag megbeszéltük ,így lehet.
A legtöbb építőipari munka ilyen, írnék itt nagy építőipari céget aki csinál állami megbízásokat is, ( csak félek megütöm a bokám ha kiírom) télre fogja kijelenti a fizikai dolgozóit.
Nem igazán van olyan ami fix és állandóra bejelenti, ez egy ilyen terület ő meg ehhez ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!