Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/554 anonim ***** válasza:
100%
"gyerek vállaláskor nem egy elit falu volt de nornalis és élhető ,mostanság romlott le tényleg." Nem olyan nagy az a gyerek. Akkor sem volt az, először félretett pénz, normális lakhatás( ez nem az, ahogy írtad), autó (ha ilyen kiesett részen vagytok), ha ez megy stabilan akkor a gyerek. Elsők közt írtad, hogy a párod régimódi felfogású, hogy a férfi keresse meg a pénz. Hát kérem szépen abból manapság megélni nem lehet,csak itt siránkozni. Párod is eltudja látnia gyereket, háztartást, tanulni vele, szülőire menni stb., mint más normális Apuka. Amúgy építőiparban vagyok, igaz tervezésen, de kint az építkezésen mindig van munka lehetőség, szállással, lasszóval fogjuk már az embereket.A másik, pár éve kórház irodai részén voltam, ott mindig keresnek embereket (szerintem az ország bármely részén) udvari munkást, beteghordót tuti. Aztán legtöbb helyen betanítanak és (segéd)ápoló is lehetsz vagy a párod, fizetik a sulit tanulmányi szerződéssel. Én is azt látom csak a kifogásokat keresed mit miért nem lehet, nem azt, hogy hogyan lehetne megoldani. Átmenetileg bármi állás jó lenne Nektek, nem kell abból nyugdíjba menni, ha adódik jobb oda mentek.
2020. szept. 10. 13:09
 452/554 anonim ***** válasza:
86%
Hát kérdező, ha ilyen helyzetben lennék, mint te, nem érdekelnének az alkoholisták, mennék közmunkára, mert a gyereknek enni kell!
2020. szept. 10. 13:11
 453/554 A kérdező kommentje:

451 Volt félretett pénzünk, nem akarok magyarázkodni anyukám súlyos beteg lett és arra nagyon sok pénz ment el,nem néztük csak próbáltuk megmenteni őt.

Az autónkat meg tavaly adtuk el kijött sok hibája és sokba lett volna levizsgaztatni. Így eladtuk amíg lehetett mert itt állna a garázsban akkor de használni nem lehetne .

Most én nagyon lelkes vagyok a tanfolyma iránt remelem ezzel sikerül jobban boldogulnom, azért az élelmiszerboltban mázsákat megmozgatni 52kg san éppen elég volt.

2020. szept. 10. 13:15
 454/554 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező párja fosik az idegenektől, ő csak olyan helyre akar menni dolgozni, ahol van ismerős.

Ha beteg lenne a gyerek, akkor kórházba se vinnétek, mert hogy nem ismeritek az ott dolgozókat?

Ha az ez egész igaz (amit kétlek), akkor ti szimplán munkakerülők vagytok, mert kifogás az van bőven.

2020. szept. 10. 13:15
 455/554 A kérdező kommentje:
451 Konkrétumot írok akkor én az Ózdi Almási Balogh Pál korhazba beadtam és nem is hívtak vissza még annyit sem,hogy nem felelt meg.
2020. szept. 10. 13:17
 456/554 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy visszahívnak sok mindenen múlik. Jó tanács, mindig emailbe küld az önéletrajzokat, mert amúgy sokszor csak hánykolódik valahol. Tanulás az jó ötlet, tanulni mindig kell, mert csak így tudsz egy ilyen "váratlan" helyzetből tovább lépni.Több lábon kell állni. Aztán amit tudok spórolni és arról a környékről el a nyugati részre.
2020. szept. 10. 13:20
 457/554 A kérdező kommentje:

454 Nem kell kiforgatni ,nem kell hogy olyan ismerős legyen de pl ismerős ajánlotta stb. Ha ( nem kivanok rosszat senkinek ,de ) téged atvernének potyán dolgoznál utána nem lennél óvatosabb?!!

456 Ezt személyesen vittem be éppen, lehet az volt a baj. Bár e-mail kapcsán is jártunk úgy az páromé Votl,hogy meg se nyitották.

Igen Énis most a tanulásban látom a lehetőséget.

2020. szept. 10. 13:32
 458/554 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, mindig kel beadni önéletrajzokat (most úgy általában , nem kórházban), pár hónap múlva újra ha úgy van. Nem azt kell nézni mikor hirdetnek állást. Persze mindegyik verzió lutri, legjobb a fejvadász cég, de az szerintem a Ti helyzetetekben és kvalitásaitokban nem opció most.
2020. szept. 10. 13:37
 459/554 anonim ***** válasza:
87%
De pont emiatt is kéne neki normális (!) munkahely, nem olyan ahova ha hívják van pénz, ha nem nincs! Akkor nem verik át, bevan jelentve, megkapja a fizetését, ha beteg jár táppénz stb... De mereven elzárkóztok a bejelentett, fix munkahelytől, mert akkor te hogy mész tanfolyamra (sokan járnak gyerek, munka mellett... Sőt! Úgy is, hogy mellette dolgozik ő is).
2020. szept. 10. 13:39
 460/554 A kérdező kommentje:

458 Igen volt ahova 3szor vittem már,erre mégis hallottam felvettek mást akinek nem is szakmája,nagyon bosszantó de nem adom fel.

459 A tanfolyam most jött képbe előtte nem tudtam Volna de így hogy családilag megbeszéltük ,így lehet.

A legtöbb építőipari munka ilyen, írnék itt nagy építőipari céget aki csinál állami megbízásokat is, ( csak félek megütöm a bokám ha kiírom) télre fogja kijelenti a fizikai dolgozóit.

Nem igazán van olyan ami fix és állandóra bejelenti, ez egy ilyen terület ő meg ehhez ért.

2020. szept. 10. 13:44
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!