Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
410 Segít igen sőt javasolt egy dolgot amire azt mondta ad kölcsön és milyen jo lenne. Hogy menjek el egy képzésre és utána azzal jobb idobeosztasban tudnék dolgozni.
Párom azt mondta rajtam áll.
411 Átnézzük, bár a küldés előtt is át lett nézve van e hibája.
Elképzelem az anyóst, amikor megtudta, hogy a következő években neki kell eltartania titeket, aztán jött az ötlete, hogy még fizeti a tanfolyamodat is. Több 100.000 forintról van itt szó. Ennyi erővel kérhetnétek kölcsön pénzt a költözésre is, mert ezek szerint tudna miből adni.
Amúgy fura, de hiába végzed el a tanfolyamot, ha a faludban nem fogsz találni munkát 4 órában, hanem max máshol, ahová utazni kell. Főleg, hogy állítólag kevés busz/vonat jár arra.
Nos a tanfolyam régi vágyam csak az anyagiak miatt lemondtam róla, csak egy egy napokat érintene ,általában szombat. És épp azért mondta anyósom ,hogy ő ebben lát ràciót, hogy végezzem el mert utána konnyebb lenne dolgoznom és akár házhoz is mehetnék stb. Nem írom le mely szakma lenne az mert egyesek ebbe is csak belekötnének.
416 Mert a legtöbb boltnak a nyitvatartasa elég rossz, már nem úgy van mint mikor ezt tanultam ,hogy 6-5ig van nyitva egy élelmiszerbolt hanem akár éjszakába nyúlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!