Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
343 Nem havi szinten kérünk pénzt tőle hanem most,hogy már nagyon megszorultunk.
344 Persze és kicsit sem lenne átlátszó hogy csak én irtam abba az oszlopba, hogy igénylem a délutáni felügyeletet. Akkor nehéz kitalàlni nekik ...
Látom nem érted, neked nem a suliba kell Bemenni, hanem a fenttartónak szólni a klikknek név nélkül, ők nem látják ezt a lapot mivel ez egy abszolút törvény ellenes dolog volt iskolai szinten, ezek a lapok már valószínűleg el lettek dobva de ha meg is vannak, feljebb biztos hogy nem tudnak róla mivel hivatalosan ilyen nem létezhet.
Tehát a Klikk fogja felszólítani az iskolát, hogy azonnali hatállyal indítsanak tanszobát, az iskola az sem fogja tudni, hogy bejelentés történt, mivel a klikk ki fog menni ellenőrzni és az ellenőrzés alkalmával fog ez számukra kiderülni. Ok nem mondjak, hogy azért jöttek mert hanem at nézik a működést a gyakorlatban.
Ha csak én kértem és hirtelen kiderül “valaki” bejelentést tett az kicsit átlátszó.
Már kértem egyszer ne putrifalvázz, Én se putrivárosozok Pestre csak mert a 8.ker tele van romákkal. Attól még más hogyan él az én házam tiszta és rendezett.
#34 gondolom a közmunkának addigra vége, így a kis Marlonbrandonért van idő beszaladni :) Vagy épp ők nem szívbajosak haza talál az a kölök egyedül is már oviban is.
Jellemzően sajna olyan településeken nem tolonganak a délutáni ügyeletért se oviban se suliban, ahol a nők nagy része htb vagy munkanélküli, így nem gond ha a gyereket délben el kell vinni. Fura mód nagyobb városokban szinte alap, hogy a dolgozó szülő nem ébredés után esik be a gyerekért oviba. Na ebből is látszik kérdező milyen "színvonalas" helyen éltek, ahol mindenki olyan rohadtul ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!