Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/554 anonim ***** válasza:
70%
Drága a bérlet.. Akkor kérjetek kölcsön anyóstól, úgyis az volt a kérdés,nem?
2020. szept. 8. 15:29
 342/554 A kérdező kommentje:
341De a bérlet minden hónapban fix és NEM fizetik ki. Tudod te mennyibe kerül egy 60km bèrlet? 50 ezer Ft közelében van az àra.
2020. szept. 8. 15:32
 343/554 anonim ***** válasza:
100%
És mennyit kérnék anyostól havi szinten? Na abból a pénzből fizesd a bérletet
2020. szept. 8. 16:01
 344/554 anonim ***** válasza:
100%
Mondom jelezd NÉV NÉLKÜL az azt jelenti, hogy nem mondod meg a neved...azt is elmondhatod miért, nem fogjak firtatni
2020. szept. 8. 16:02
 345/554 A kérdező kommentje:

343 Nem havi szinten kérünk pénzt tőle hanem most,hogy már nagyon megszorultunk.

344 Persze és kicsit sem lenne átlátszó hogy csak én irtam abba az oszlopba, hogy igénylem a délutáni felügyeletet. Akkor nehéz kitalàlni nekik ...

2020. szept. 8. 16:05
 346/554 anonim ***** válasza:
77%

Látom nem érted, neked nem a suliba kell Bemenni, hanem a fenttartónak szólni a klikknek név nélkül, ők nem látják ezt a lapot mivel ez egy abszolút törvény ellenes dolog volt iskolai szinten, ezek a lapok már valószínűleg el lettek dobva de ha meg is vannak, feljebb biztos hogy nem tudnak róla mivel hivatalosan ilyen nem létezhet.

Tehát a Klikk fogja felszólítani az iskolát, hogy azonnali hatállyal indítsanak tanszobát, az iskola az sem fogja tudni, hogy bejelentés történt, mivel a klikk ki fog menni ellenőrzni és az ellenőrzés alkalmával fog ez számukra kiderülni. Ok nem mondjak, hogy azért jöttek mert hanem at nézik a működést a gyakorlatban.

2020. szept. 8. 16:11
 347/554 A kérdező kommentje:

Ha csak én kértem és hirtelen kiderül “valaki” bejelentést tett az kicsit átlátszó.

Már kértem egyszer ne putrifalvázz, Én se putrivárosozok Pestre csak mert a 8.ker tele van romákkal. Attól még más hogyan él az én házam tiszta és rendezett.

2020. szept. 8. 16:27
 348/554 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell havonta bérletre kérni. Csak az elsőre! Aztán a fizetésből megveszi a bérletet, vagy összebeszél pár hónap utánegy kollégával aki kocsival jár arrafelé, hogy menjenek együtt, fizet a benzinbe. Max kimegy az első nagyobb útig, ahol felveszi.
2020. szept. 8. 16:29
 349/554 anonim ***** válasza:
100%

#34 gondolom a közmunkának addigra vége, így a kis Marlonbrandonért van idő beszaladni :) Vagy épp ők nem szívbajosak haza talál az a kölök egyedül is már oviban is.

Jellemzően sajna olyan településeken nem tolonganak a délutáni ügyeletért se oviban se suliban, ahol a nők nagy része htb vagy munkanélküli, így nem gond ha a gyereket délben el kell vinni. Fura mód nagyobb városokban szinte alap, hogy a dolgozó szülő nem ébredés után esik be a gyerekért oviba. Na ebből is látszik kérdező milyen "színvonalas" helyen éltek, ahol mindenki olyan rohadtul ráér.

2020. szept. 8. 16:31
 350/554 anonim ***** válasza:
73%
Maradjunk annyiban, hogy a 8. kerületben is előbb találni munkát, mint putrifalván, bocsánat, zsáklakban.
2020. szept. 8. 16:39
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!