Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/554 anonim ***** válasza:
83%
2020. szept. 8. 13:13
 312/554 A kérdező kommentje:
310 Nem szeretnék kavarni hogy más odatelefonálgat,hogy neten ezt olvasta meg azt ,nem véletlenül csak a környéket adtam meg és a konkret helyet nem.
2020. szept. 8. 13:15
 313/554 A kérdező kommentje:

311 Persze de ez nem egy mese, és változtatni nagyon nehéz.

Megpróbálok beszélni tesommal utoljára hátha bele egyezik az eladásba.

2020. szept. 8. 13:16
 314/554 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az engem is érdekelne ez melyik iskola, ez nem igény kérdése ez olyan mint a Magyaróra, az sem kérdezik meg ki akar rajta részt venni aztán ha nincs elég ember akkor nem vesznek fel magyartanárt. Ez kötelező mint a matek tesi ének óra, vagy az sincs? Egyébként külön tanár se kell ta, tanító tarthatja.

A hazát pedig de eláshatod, ahogy azt már sokan leírtak kérvényezni kell a közöstulajdon megszüntetését, és legvégső esetben elárverezik a pénz meg megy 2 fele.

És mivel ilyen törvény nincs ezért a gyámügy nem mehetett ki vagy te értettél valakit félre és másért mentek ki vagy te találtad ki.

Ha nincs ilyen törvény akkor miért menne?

2020. szept. 8. 13:17
 315/554 anonim ***** válasza:
85%
Meg kell szüntetni bíróság által a közös tulajdont! Nem kell hozza a tesod beleegyezese, mivel pont erre találtak ki ha csak az egyik fel akarja eladni!
2020. szept. 8. 13:19
 316/554 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdező, szerinted anélkül, hogy megemlítenélek, nem lehet odatelefonálni és érdeklődni az iskoláról? Szóval küldheted!
2020. szept. 8. 13:21
 317/554 A kérdező kommentje:

314 Az órák rendben osztálynak megfelelően megvannak tartva. Délutáni felügyelet nincs,mert nincs ra igeny. Most Ez olyan ha csak például 4 gyerek lenne egy osztályba akkor nem indítanak osztályt mert ennyi fővel nem lehet...

Érthető a dolog.

Nem értettem félre, tényleg voltak kint náluk ,magam is meg voltam döbbenve de azon ,hogy egy elvileg tanult asszony fel napra bezárja egyeudl a 9 éves gyereket.

Egyébként a gyerek mondta el valakinek állítólag Messenger hívásban hogy maga van és be van zárva és fél,tehát ő neki sem volt ez jó. Lehet nincs rá szabály de akkor sem helyes amit a nő tett!

2020. szept. 8. 13:25
 318/554 anonim ***** válasza:
84%
Nem fogja, mivel ilyen nincs. Gondolom matekot sem tanul a gyerek, mert felmérték év elején és nem volt rá igény.
2020. szept. 8. 13:26
 319/554 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerek felügyeletről van szó hanem tanszobáról, tudod arról ami a tantervben szerepel. Ez nem igény kérdése a tantervben van benne. Az iskolának és a gyereknek is kötelező, és mint már írtak nem kell hozza tanárt felvenni, tanító tartja az órai után.
2020. szept. 8. 13:29
 320/554 anonim ***** válasza:
67%
Jól gondoltam, hogy nem akarod átküldeni az iskola elérhetőségét, mert akkor bukna a kis hazugságod.
2020. szept. 8. 13:32
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!