Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
311 Persze de ez nem egy mese, és változtatni nagyon nehéz.
Megpróbálok beszélni tesommal utoljára hátha bele egyezik az eladásba.
Igen, az engem is érdekelne ez melyik iskola, ez nem igény kérdése ez olyan mint a Magyaróra, az sem kérdezik meg ki akar rajta részt venni aztán ha nincs elég ember akkor nem vesznek fel magyartanárt. Ez kötelező mint a matek tesi ének óra, vagy az sincs? Egyébként külön tanár se kell ta, tanító tarthatja.
A hazát pedig de eláshatod, ahogy azt már sokan leírtak kérvényezni kell a közöstulajdon megszüntetését, és legvégső esetben elárverezik a pénz meg megy 2 fele.
És mivel ilyen törvény nincs ezért a gyámügy nem mehetett ki vagy te értettél valakit félre és másért mentek ki vagy te találtad ki.
Ha nincs ilyen törvény akkor miért menne?
314 Az órák rendben osztálynak megfelelően megvannak tartva. Délutáni felügyelet nincs,mert nincs ra igeny. Most Ez olyan ha csak például 4 gyerek lenne egy osztályba akkor nem indítanak osztályt mert ennyi fővel nem lehet...
Érthető a dolog.
Nem értettem félre, tényleg voltak kint náluk ,magam is meg voltam döbbenve de azon ,hogy egy elvileg tanult asszony fel napra bezárja egyeudl a 9 éves gyereket.
Egyébként a gyerek mondta el valakinek állítólag Messenger hívásban hogy maga van és be van zárva és fél,tehát ő neki sem volt ez jó. Lehet nincs rá szabály de akkor sem helyes amit a nő tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!