Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
“ Féltem az egyetlen kis vagyonomat.”
Féltheted is, mert ha ez így megy tovább, lassan házad se lesz!
271 amíg van alkalmi meloja menni fog, mert azzal azért jobban keres ) ha éppen hívják ) mint egy bolti eladóként ha találok állást.
Ha én kapnék többet magasabb végzettségem lenne az más.
272 Ott nem tartunk ezzel ragaszkodunk amíg bírjuk.
A hivatalos 12 de lehet akkor kevesebb de akkorsem semmit sem ét mint itt egyedek írják.
Ha én mondanám az övékre hogy panel luk semmit sem ér akkor fel lennének háborodva.
Mindenkinek a sajátja a jó és kedves!!
Ne azt keresd mindig, hogy miért nem lehet...
A Lidlbe nem csodálom, hogy nem vettek fel.
Ki mondta, hogy egyedül menjen a gyerek? Gondoltam akkor már te is dolgozhatnál ott ahol a gyerek tanul.
Ja most meg már busz sincs....ki hitte volna.
Mondjuk ha ekkora Isten háta mögötti hely akkor nem tudom tényleg mit ábrándozol a 12 milliódról, mikor nincs munka, a lakosság olyan amilyen, nincs tömegközlekedés. Nyugodj meg rákölthetsz még sok milliót, akkor sem fogsz érte 12 milliót kapni, mert senki nem akarja megvenni. Mert aki fizetőképes vásárló, ergo inkább a fiatalok, azok nem ilyen helyen szeretnének letelepedni, hanem ahol van jövőképük. És most nem feltétlenül a fővárosról beszélek, de még a szülőfalumból is egyszerűbb kimozdulni, pedig az is az ország keleti része, és FALU, és nem nincs ott sem munkalehetőség. De azért nem az van ami nálatok. Mondjuk ott élnek is magyar fiatalok, akik nem munkanélküliek.
275 Miért , pénztárosnak jelentkeztem szakmám és gyakorlatom van benne. De tudok olyat aki oda nem illő végzettséggel ül ott. Protekció..
276 Van tömegközlekedés nyilván de nem a mi kenyubk kedvünk szerint akkor a buszhoz is igazodni kell az iskolához is plusz a melóhoz isennyi minden nehezen klappol.
Egy ingatlan annyit ér amennyiért megveszik.
Lehet fikázni, hogy panel lyuk, de Budapesten 25-30 millió Ft.
Pár alkalmi munkával többet keres mint te 8/12 órás eladóként havi 20 napban? Azért ezt nehéz elhinni...
Nekem sok helyen érdekes a sztori...
Ha 6 millión (12es értékkel számolva) csucsulnek nyomorban( ha már mástól kell kérnem nekem az) akkor itt csak én lennék a hibás, bíróság, közös tulajdon megszüntetése! Ja, hogy osszevesznel a tesóddal? Mert jóban vagytok? Ha nem hagy kilépni ebből az életből akkor annak a kapcsolatnak már régen vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!