Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/554 A kérdező kommentje:

250 Nem konkrétan ismerosnel hanem amit valaki ismeros ajánlott.

Amikor leajzatolt és burkolt helyiséget mint próba és még egy köszönömöt sem kapott azóta ilyen óvatos. Nem kevés összeg az ha a munkadíjat nézzük amit így nem kapott meg.

Apukám nem él már, élete munkája a ház és tesom mindig odavágja apunak te voltál a kedvence mégis a házat itthagynád .Tesom nem akarja eladni így aztán max pereskedni lehet miatta de akkor még a tesommal is veszek össze a koncért ?

Ha el is határozzuk ,hogy elmennénk innen lakni ahhoz kell a pénz ,tizenkét milliót nem fogok veszni hagyni,annak hogy szétszedjék.

2020. szept. 8. 10:04
 252/554 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hirdessétek meg a házat.
2020. szept. 8. 10:07
 253/554 anonim ***** válasza:
90%
Szóval akkor megéri maradni? A házért? Megéri feláldozni a saját és a gyereketek életét, 12 millió forintért? Értem. Nincs több kérdésem.
2020. szept. 8. 10:09
 254/554 anonim ***** válasza:
90%
Engem is vert már át több cég, egyik 150 ezer forintot nem fizetett ki, a másik 500 ezret. Nagy érvégés volt, lenyeltem, mert ha megsértődök a világra, hogy akkor ezentúl nem vállalok sehol munkát, mert becsaphatnak, már putrilakó lennék valahol. (Megjegyzem, lehet, hogy a férjed próbamunkája nem felelt meg...)
2020. szept. 8. 10:30
 255/554 A kérdező kommentje:

253 Ez egy biztos pont, egy biztos fedél a fejünk felett, ha mostani helyzetben albérletet is kellene fizetnünk már nem is tudom mi lenne. Lehet van akinek 12 millió Ft egy kis zsebpénz, de nekem ez k..va nagy pénz.

254 Persze, és senki másé sem... csak Hàt későn ért körbe az infó, 3-4 emberrel megcsinálták ezt. Jo üzlet nekik mert ingyen volt. 3napig készült ha nemjó akkor az első nap miért nem jelezték neki? Akkor még persze jó volt nekik folytassa siessen vele ...

2020. szept. 8. 10:46
 256/554 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező marhára nem kéne cinikuskodni, azzal nked nem lesz jobb.

Nem képzeld 12 millió FT senkinek nem kis zsebpénz, de ha választania kell, hogy marad a régi házában és kvázi éhen döglik a gyereke meg Lakatos Marlonbrandó mellett ül az iskolában, vaaaagy megpróbál kimozdulni a komfortzónából, akkor lehet utóbbi mellett dönt saját ház ide vagy oda.

De neked tényleg nem lehet segíteni.

Ücsörögj akkor tovább a kis falucskádban, ahol nincs semmi, csak akkor tudnám ide miért írtál ki kérdést?

2020. szept. 8. 10:51
 257/554 A kérdező kommentje:

256 Kétségbe voltam esve azért irtam ki, nem cinikusságnak szántam amit írtam a pénzről.

De mint sokadszor irtam, tesom nem akarja eladni , rám nyomja a felelősséget, hogy ha otthagyod szétszedik és akkor nem fog érni semmit.

Egyébként az iskola azonkívül hogy nincs délutáni felügyelet nagyon jó, szeret ide járni. Inkább Mèg mint Olyna helyre ahol már a 2.os gyerek iPhoneal mászkál. Még a gyerekek közt nincs ez a durvaság és ellentét.

2020. szept. 8. 10:56
 258/554 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező teljesen jól láthatóan viseli a nyomorban élő ember összes tulajdonságát:

Alacsonyan kvalifikált, szocializációja során elsajátította a tanult tehetetlenséget, és körülményeiből adódóan nem ismeri a szélesebb körben vett valóságot és világot, beszűkült. Neki a falu valósága létezik, a fenti okok miatt képtelen kitekinteni ebből a dobozból. Ezért nem tud változtatni, ezért fél bármilyen nagyobb és kockázatosabb lépést megtenni, mert teljes mértékben ismeretlen számára. Emberek tízezrei élnek hasonlóan ebben az országban, ezért van az, hogy bizonyos megyék még nem teljesen kihaltak. Sajnos nekem az az érzésem, hogy rajta nem lehet segíteni, nem fog onnan mozdulni, ezért az ottani életéből kell a legtöbbet kihoznia.

2020. szept. 8. 11:01
 259/554 anonim ***** válasza:
91%

És miből gondolod, hogy ez a 2 verzió van: a gyerekek mind iphone-al szaladgálnak, vs indiánok a gyerek sulis társai? Amúgy nyugi még van pár éve, amíg elkezdik szekálni, a kicsik még nem tolják olyan durván.

Egyszer beszéltem olyan sráccal, aki ilyen kisebbség által lakott faluban élt, hát ő elmondta hogy a testmozgással neki meg 1-2 magyar gyereknek nem volt gondja, mert megtanultak hamar futva hazaérni a suliból....De ha neked ez jó, meg nem vészes akkor nincs több kérdésem. 1 percig nem járna a gyerekem ilyen iskolába, az hót ziher, és nem azért írom ezt mert elit környéken lakunk.

2020. szept. 8. 11:11
 260/554 A kérdező kommentje:

258 Nem vagyok beszűkült Bar a városi életmód a pesti stilus tényleg távol all tőlem. A tehetetlenséget sokan nem értik aki nem ebben él, pl ha este 11 kor végeznék valahol nemtudnék hazajutni ez a körülmények miatt van nem amiatt mert én nem akarom.

A költözés is leirtam mi miatt nem megy. Féltem az egyetlen kis vagyonomat.

2020. szept. 8. 11:12
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!