Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/554 anonim ***** válasza:
81%
Anno, amikor 2. osztályos voltam, voltak olyan osztálytársaim a szomszéd faluból, akiket reggel felraktak EGYEDÜL a buszra és délután meg hazamentek a busszal vagy maradtak a napköziben. 8 évesen meg a 25 km-rel arrébb levő városba engedtek el a szüleim, ha kellett.
2020. szept. 8. 11:55
 292/554 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te milyen megoldást tartassz elfogadhatónak kérdező? Mi lenne jó?
2020. szept. 8. 11:55
 293/554 anonim ***** válasza:
88%
Anyósék támogatása.
2020. szept. 8. 11:57
 294/554 A kérdező kommentje:

291 Regen ez így volt Enis egyedül közlekedtem de az más világ volt.

Ma már ez kiskorú veszélyeztetését kimeríti.

292 sajnos én sem tudom , nekem sem jó kölcsönkérni meg ebben a csorosagban de sokszor ha jelentkezem is vissza se hívnak 🥺

2020. szept. 8. 11:57
 295/554 anonim ***** válasza:
100%
Még midnig nem értem miért ragaszkodsz olyasmihez, ami nem válik a családod javára, sőt. Ha szétszedik, akkor szétszedik.. Így nincs jövőtök.
2020. szept. 8. 12:05
 296/554 anonim ***** válasza:
88%
“Ma már ez kiskorú veszélyeztetését kimeríti.“ Az, hogy felrakd a gyereket a buszra és egyedül engedd el az iskolába? Na ne röhögtess már!
2020. szept. 8. 12:09
 297/554 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező nem gondolja komolyan, hogy megoldást keresne. Hagyjátok már békén szegényt.
2020. szept. 8. 12:11
 298/554 anonim ***** válasza:
76%

Kiskorú veszélyeztetése

Az, hogy 6 évesen egyedül jár busszal iskolába? Akkor kerek egy sereg gyámügyest ide mert minden vidéki 1. Így jár, azokat leszámítva akiknek a szülei megtehetik, hogy behozzák, mert van rá idejük/pénzük.

2020. szept. 8. 12:19
 299/554 A kérdező kommentje:

298 távolsági buszon nem is utazhatna egyedül egy 7 éves gyerek .Igen gyermekvédelmis mondta ,hogy 12 éves korig nem lehet és addig nem ajánlott otthon egyedül maradnia sem.

Nem pletykálásképp csak info: most az online oktatás volt aki egyedül hagyta otthon a 9!éves gyerekét, és ràhivták a gyamugyet. Ennyire kell ezt komolyan venni! És ami a legdurvább az egészben ,suliban mikor hallottuk mindenki arra gondolt biztos valami balhés egyed ...nos nem, nem roma volt az illető aki elhúzott és egyedül hagyta a gyerekét.

2020. szept. 8. 12:42
 300/554 anonim ***** válasza:
86%
Akkor keress egy olyan gyámügyist aki tisztában van a törvényekkel. Ugyanis ez a 12 évig törvény tiltja felügyelet nélkül hagyni a gyereket, csak egy elhíresült marhaság. Nincs ilyen törvény. A jogszabály csak arra tér ki, hogy 18 éves korig, ha valami történik a gyerekkel, a szülő tehető felelőssé.
2020. szept. 8. 12:47
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!