Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/554 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha már gyámügy ellenben olyan törvény van, amit bevezetésekor ellenőriztek is, ma már nem hallani ilyet, ha 4 előtt gyerek van az utcán akar a lányod VELED tehát nem egyedül is megierdezheti miért nincs iskolában és neked meg kell mutatnod a hivatalos kikerőjét. Ezt egyszerűsítette le sok iskola, hogy szeptemberben egyet meg iratnak egész tanévre szólóan.
2020. szept. 8. 13:33
 322/554 A kérdező kommentje:

Hiába kötekedtek velem, év elején első nap volt egy ív ahol alà kellett irni ki igényli és ki nem a délutáni felügyeletet ( ez volt irva azért így nevezem nem tanszoba), ez alapján lett eldöntve gondolom.

Nem akarok a gyereknek rosszat ,hogy vele csesszenek ki, csak mert az anyja követelőzik.

2020. szept. 8. 13:33
 323/554 A kérdező kommentje:
320 Nem hazugság de nem akaodm, hogy az én gyerekemen és rajtam csapódjon le idegenek velemenye miatt. Abból amiket irtam az igazgató tudná kik vagyunk nekem meg nem kell a balhé.
2020. szept. 8. 13:35
 324/554 A kérdező kommentje:
321 Ilyenről nem is hallottam, azt Kértek írjuk fel ki mehet érte és viheti el( anya,apa esetleg nagyszülő stb)
2020. szept. 8. 13:36
 325/554 anonim ***** válasza:
80%

Az egy dolog. Hogy te nem hallottál róla:

A köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (Nkt.) szeptember 1-jétől hatályos 27.§ (2) bekezdése szerint az általános iskolában 16 óráig foglalkozásokat, 17 óráig pedig felügyeletet kell biztosítani. A szintén szeptember 1-től hatályos 46.§ (1) bekezdés a) pont szerint a tanulóknak kötelessége a 16 óráig szervezett egyéb foglalkozásokon részt venni. Az egyéb foglalkozás lehet napközi vagy tanulószoba is. Ezek a szabályok minden évfolyamra vonatkoznak

Az Nkt. 55.§ (1) bekezdése szerint a szülő kérésére az igazgató adhat felmentést.

Az iskola döntéseivel kapcsolatban az Nkt. 37.§ (2) bekezdése szerint indítható eljárás. A szülő ebben az esetben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz, egészen pontosan a tankerületi igazgatóhoz fordulhat.

– Mivel az általános iskolában a délutáni foglalkozáson kötelező a részvétel, ezért az engedély nélküli távollét éppúgy igazolatlan mulasztásnak számít, mintha a diák a tanítási óráról hiányozna.

2020. szept. 8. 13:41
 326/554 anonim ***** válasza:
83%
Te agyatlan, még mindig nem úgy akarnám felhívni azt az iskolát, hogy mesélek erről a kérdésről, hogy beazonosíthassanak, hanem szimplán érdeklődnék az intézményről, mint egy szülő.
2020. szept. 8. 13:42
 327/554 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező javíthatatlan,annyi esze sincs mint a hangyának.

De kezdem azt érezni hogy kérdés kitaláció,kamu,mese,

Olyan mint husos-csontos kérdés,volt egykor itt a gyakorin.

2020. szept. 8. 14:01
 328/554 A kérdező kommentje:

És még engem mondtok szűk látókörűnek? Mindenki trükközik a szabályokkal, ez olyan,hogy párom a 35 fokban sem kapott védőitalt sem ( hivatalos napi bejelentéssel volt ekkor) mutogathatta volna a szabályzatot de a valóság sokszor nem ez.

A gyerekem érdekében nem adom ki a dolgot. Engem lehet bàntani de őt nem hagyom.

2020. szept. 8. 14:06
 329/554 anonim ***** válasza:
90%
De hagyod, cigók közt neveled, olyan intézményben ahol az alapvető oktatás sincs “tanárhiany” miatt, mert igen a tanszoba biztosítja azt, hogy főleg ilyen helyen, ahol a gyerekek 90%ja miatt nem tudnak haladni úgy ahogy kellene, legalább a házi meglegyen, a 10% pedig kaphat + feladatot, hogy középiskolában szembesüljön vele, hogy az ötöse más suliban egy jó indulatú 2es.
2020. szept. 8. 14:11
 330/554 anonim ***** válasza:
91%

“ Engem lehet bàntani de őt nem hagyom.”

Ja, azért neveled a putri közepén egy isten haza mögötti faluban. Amikor az iskola elérhetőségét kéne megadni, akkor véded a gyereket, de amikor putris szomszédok mellett éltek, akkor már nem..

2020. szept. 8. 14:14
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!