Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/554 anonim ***** válasza:
91%
Na és mi a más háttere? Nem robotok vagytok, de pénz nélkül sokra nem mentek semmi téren. Tudod szeretetben is éhen lehet halni
2020. szept. 7. 11:59
 162/554 anonim ***** válasza:
84%
Akkor pár évig éljetek krumplistésztán meg vajas kenyerén, ha ennyire tehetetlenek vagytok! Komolyan mondom érkezett vagy 30 megoldás, de te mindenre csak a kifogásokat keresed! Ugyanolyan vagy, mint itt egy huszonéves srác, aki csak a kifogásokat kereste! 2 hét múlva már facebookon láttam a segítségkérő posztját, mert nem volt mit enni. És tudod hányan segítettek? Max 2en pár ezer forinttal. Elég lesz az nektek egy hétre. Aztán minden héten a facebookon fogsz kuncsorogni, hogy legyen mit ennetek??? Akkor hidd el, hogy rád fog szállni a gyámügy...
2020. szept. 7. 12:01
 163/554 A kérdező kommentje:

161 Pl ha tesom nem akarja eladni a házat akkor a magam részével nem sokra megyek. Csak úgy itthagyni nem lehet mert szétszedik és akkor egy csekély fizetésért csinálnék tizenkétmilliós kárt....

Albérletbe elindulni kell kaució pénz a költözésre utazásra esetleges bútorok háztartási dolgok ez mind pénz...

Idegenként nehezebb mindenhol senki ne mondja hogy nem.

2020. szept. 7. 12:02
 164/554 anonim ***** válasza:
86%
Akkor maradjatok ott! Van akin nem lehet segíteni.
2020. szept. 7. 12:03
 165/554 A kérdező kommentje:

162 Az okos tippek nagyresze nem reális Mèg ha segítő szándékú is az elobb irtam le. A haz tesommal közös nem adhatom el csak úgy!! Itthagyni meg nem lehet szétszedik.

A költözés mindennel együtt százezrek ennyit anyósék se adnak csak úgy.

2020. szept. 7. 12:03
 166/554 A kérdező kommentje:

164 Nem reális ötleteket írtak sokan még ha a szándékuk jó is.

Sok dunántúli helyről gyárból is elküldtek embereket vagy létszámstop van meg kell gondolni hova indul el az ember ha lenne miből akkor is.

2020. szept. 7. 12:04
 167/554 anonim ***** válasza:
81%
Jó. Akkor nincs mit tenni. Ezvan.
2020. szept. 7. 12:06
 168/554 A kérdező kommentje:
Néha én is nagyon elkeseredem azért indítottam ezt a kérdést aztán megrazom magam és megyek tovább bízzunk benne örökké nem lehet sz..r 😀
2020. szept. 7. 12:08
 169/554 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam az összes piszkalodo kommentet. Zavaró, hogy anélkül okoskodik valaki, hogy benne lenne egyáltalán...

Kérdező, én azt mondom neked legyél erélyesen kicsit a suliban. Kötelesek napközi biztosítani. Ha a tanító nenije marad ott, akkor is. Ha egyedül lesz ott akkor is, hisz kell a pénz.... És ott talán tanulnak is vele délután. a rosszak közül, amiket itt mondtak (én se hagynam otthon a gyerekem, és igen van az a munkahely, ahol nem fizetik a fizetesnelkulit..). De az a kissebbik rossz, ha egyedül van a suliban... Hogy te tudj több órás munkát vallani, ami azért fix, messzebb is.

En úgy gondolom van az a szituáció, ahol a testvérének is támogatnia kellene, ha látja ő is, hogy nem jövök ki a pénzből... Ne add el, de azért ne tudj enni adni a gyereknek? Jó testvér lehet...

A másik, ami eszembe jutott, hogy abban igaza volt az egyik kommentelonek, hogy a férjed "előre" mehetne, és osszeszed annyit, hogy elég legyen... vagy felepit valamit magának, hogy tudjon otthonról menni dolgozni. Ideiglenesen szerintem kibirhato, ha távol van. Nyilván felted a gyermeked, ismétlem, én is nehezen hagynám ott, de a suli kötelessége, hogy legyen napközi.... Az önkormányzatnál igenis kervenyezd, és sajnos kérdező, van az a helyzet, hogy le kell sz.ni a város, falu lakói véleményét. Ők élnek helyettetek így? Ők érzik azt, amit leirtal? Én a gyerekemnek olyan példát mutatnek, hogy akkor is a saját igényeit helyezze előtérbe, ha másoknak az nem tetszik... Mert ugyebár senkinek semmi köze hozzá. Meg romák között sem, sem a falu pletyka oregasszonyanak sem, sem a 2. Szomszédnak.... Hiába ismernek.

2020. szept. 7. 12:09
 170/554 A kérdező kommentje:
Jo ez így a végére úgyis indulnom kell az iskolába már fél 1-re. 😊
2020. szept. 7. 12:09
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!