Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
161 Pl ha tesom nem akarja eladni a házat akkor a magam részével nem sokra megyek. Csak úgy itthagyni nem lehet mert szétszedik és akkor egy csekély fizetésért csinálnék tizenkétmilliós kárt....
Albérletbe elindulni kell kaució pénz a költözésre utazásra esetleges bútorok háztartási dolgok ez mind pénz...
Idegenként nehezebb mindenhol senki ne mondja hogy nem.
162 Az okos tippek nagyresze nem reális Mèg ha segítő szándékú is az elobb irtam le. A haz tesommal közös nem adhatom el csak úgy!! Itthagyni meg nem lehet szétszedik.
A költözés mindennel együtt százezrek ennyit anyósék se adnak csak úgy.
164 Nem reális ötleteket írtak sokan még ha a szándékuk jó is.
Sok dunántúli helyről gyárból is elküldtek embereket vagy létszámstop van meg kell gondolni hova indul el az ember ha lenne miből akkor is.
Nem olvastam az összes piszkalodo kommentet. Zavaró, hogy anélkül okoskodik valaki, hogy benne lenne egyáltalán...
Kérdező, én azt mondom neked legyél erélyesen kicsit a suliban. Kötelesek napközi biztosítani. Ha a tanító nenije marad ott, akkor is. Ha egyedül lesz ott akkor is, hisz kell a pénz.... És ott talán tanulnak is vele délután. a rosszak közül, amiket itt mondtak (én se hagynam otthon a gyerekem, és igen van az a munkahely, ahol nem fizetik a fizetesnelkulit..). De az a kissebbik rossz, ha egyedül van a suliban... Hogy te tudj több órás munkát vallani, ami azért fix, messzebb is.
En úgy gondolom van az a szituáció, ahol a testvérének is támogatnia kellene, ha látja ő is, hogy nem jövök ki a pénzből... Ne add el, de azért ne tudj enni adni a gyereknek? Jó testvér lehet...
A másik, ami eszembe jutott, hogy abban igaza volt az egyik kommentelonek, hogy a férjed "előre" mehetne, és osszeszed annyit, hogy elég legyen... vagy felepit valamit magának, hogy tudjon otthonról menni dolgozni. Ideiglenesen szerintem kibirhato, ha távol van. Nyilván felted a gyermeked, ismétlem, én is nehezen hagynám ott, de a suli kötelessége, hogy legyen napközi.... Az önkormányzatnál igenis kervenyezd, és sajnos kérdező, van az a helyzet, hogy le kell sz.ni a város, falu lakói véleményét. Ők élnek helyettetek így? Ők érzik azt, amit leirtal? Én a gyerekemnek olyan példát mutatnek, hogy akkor is a saját igényeit helyezze előtérbe, ha másoknak az nem tetszik... Mert ugyebár senkinek semmi köze hozzá. Meg romák között sem, sem a falu pletyka oregasszonyanak sem, sem a 2. Szomszédnak.... Hiába ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!