Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
150 Eddig mikor szóba került párom azt mondta te pénztároskent amit keresel rámegy az albérletre akkor meg ugyanúgy az én keresetem marad élni mint itt. Eladóként máshol sem keresnék sokkal többet és nekem ez a szakmám.
Meg mikor a tesom is odavágja nekem hogy apunak te voltál a kedvence te meg hagynád a házat tönkremenni? Mint a szívembe a kést olyan ez.
Más oldalról meg igen a gyerekem érdeket kellene néznem.
Lássuk mi szól a maradás mellett:
-van hol lakni
Ellene:
-nincs rendszeres munkája a férjnek
-nincs munkája a feleségnek
-nincs pénz
-nincs kilátás jobbra semmilyen téren
Mi szól a költözés mellett:
-nagyvarosban könnyebb munkát találni
-a ferjnek lehet fix munkahelye
-a feleségnek is lehet fix munkahelye
-ergo, dupla bevétel
- az iskolaban, mint MINDEN iskolaban Magyarorszagon VAN napkozi vagy tanitas delutan 4ig
-van kilátás a jobb jövőre
Mi a hátránya a költözésnek:
-alberlet a saját ház helyett
152 Kulfoldot ő sem akarja csak így hetekre kéthetekre elmenni.
Lehet mi vagyunk túl félősek nem mindenki bátor ember sajnos. Meg sokan kimentek nagy bátorsággal aztán jöttek haza mamához.
És ha ugyanott vagy? Ha elmegy a pénzed Albira? De a lányod nem cigányok közt szocializálódik hanem magára szed emberi értékeket is.
Ott biztos van napközi is, lelkes fiatalok akik olcsón vigyáznak gyerekre. (Pl. Egy tanarnak,óvónőnek tanuló kiscsajra, főleg referenciával rábíznám már)
És szép lassan lépésenként újra építhetned az életed.
158 Igaz napközi van ha olyan helyre költözünk ez előny lehet.
De ez már csak pár évig fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!