Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/554 A kérdező kommentje:
148 Azért mert lehet hogy ez kevés és rossz de legalább biztos.Az idegen hely még bizonytalanabb tőle, valóban félek. Meg sok mindenhez sőt mindenhez pénz kellene de az meg nincs. Én valóban itt éltem csak ,párom élt varosban és ugymond jobb helyen de nem vágyik vissza ő sem. A szüleihez igen de nem a hely miatt hanem mert hiányoznak neki is azért
2020. szept. 7. 11:50
 152/554 anonim ***** válasza:
79%
Ha a férjed vállalja, hogy külföldön vállal munkát, akkor te a faludban maradhatsz, hiszen rettegsz az elmeneteltől. Ha a párod magadra vállalja, maradhatnál otthon a gyermekeddel.
2020. szept. 7. 11:52
 153/554 A kérdező kommentje:

150 Eddig mikor szóba került párom azt mondta te pénztároskent amit keresel rámegy az albérletre akkor meg ugyanúgy az én keresetem marad élni mint itt. Eladóként máshol sem keresnék sokkal többet és nekem ez a szakmám.

Meg mikor a tesom is odavágja nekem hogy apunak te voltál a kedvence te meg hagynád a házat tönkremenni? Mint a szívembe a kést olyan ez.

Más oldalról meg igen a gyerekem érdeket kellene néznem.

2020. szept. 7. 11:53
 154/554 anonim ***** válasza:
87%

Lássuk mi szól a maradás mellett:

-van hol lakni

Ellene:

-nincs rendszeres munkája a férjnek

-nincs munkája a feleségnek

-nincs pénz

-nincs kilátás jobbra semmilyen téren

Mi szól a költözés mellett:

-nagyvarosban könnyebb munkát találni

-a ferjnek lehet fix munkahelye

-a feleségnek is lehet fix munkahelye

-ergo, dupla bevétel

- az iskolaban, mint MINDEN iskolaban Magyarorszagon VAN napkozi vagy tanitas delutan 4ig

-van kilátás a jobb jövőre

Mi a hátránya a költözésnek:

-alberlet a saját ház helyett

2020. szept. 7. 11:54
 155/554 A kérdező kommentje:

152 Kulfoldot ő sem akarja csak így hetekre kéthetekre elmenni.

Lehet mi vagyunk túl félősek nem mindenki bátor ember sajnos. Meg sokan kimentek nagy bátorsággal aztán jöttek haza mamához.

2020. szept. 7. 11:55
 156/554 anonim ***** válasza:
91%
Eljön az idő, amikor a rezsiteket sem tudjátok fizetni, azt ráterhelik a házatokra, és kiköltöztetnek, a banké lesz a ház. Úgy is le fog rohadni, csak még adósságotok is lesz a ház elvesztésén túl.
2020. szept. 7. 11:55
 157/554 A kérdező kommentje:
154 Ebbe Csak a pénzügyi dolgokat irtad bele, azért ennek van más háttere is hiszen nem robotok vagyunk.
2020. szept. 7. 11:56
 158/554 anonim ***** válasza:
95%

És ha ugyanott vagy? Ha elmegy a pénzed Albira? De a lányod nem cigányok közt szocializálódik hanem magára szed emberi értékeket is.

Ott biztos van napközi is, lelkes fiatalok akik olcsón vigyáznak gyerekre. (Pl. Egy tanarnak,óvónőnek tanuló kiscsajra, főleg referenciával rábíznám már)

És szép lassan lépésenként újra építhetned az életed.

2020. szept. 7. 11:57
 159/554 A kérdező kommentje:
156 A rezsit fizetjük az az első, nevetnének de van olyan ismerősöm akinek egy pici luk panelra több a rezsije mint nekünk egy nagy házra!
2020. szept. 7. 11:57
 160/554 A kérdező kommentje:

158 Igaz napközi van ha olyan helyre költözünk ez előny lehet.

De ez már csak pár évig fontos.

2020. szept. 7. 11:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!