Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
“Ha nagyobb lesz a gyerek és már nem kell mindig felügyelet akkor konnyebb lesz. De addig kibekkelni”
Neked most komolyan az a terved, hogy az anyós éveken keresztül segítsen ki minden hónapban?
126 két gyár van Ózdon az ABB és ge az egyik már év végével megszűnik a másikban is létszámstop van. korábban dolgozott parom az ABB ben nem az a baja,hogy nem akarna menni.
128 rendben gyere bemutatlak neki ha nem hiszed el.
Egy gyerekre külön pedagógust felvenni a délután miatt lehetetlen.
Én megértem a nézőpontját de nekünk ez most sz.rul jött ki.
129 Magyarországon keres munkát egyenlőre ,külföld utolsó utáni opcio.
De hetelős munkára elmenne ami megbízható.
132 Nem, az a tervem hogy a gyereket otthagyom egyedül ?!!
Milyen ember vagy te Uristen!
Ne azzal törödj, hogy szegény iskolának mekkora teher most napközit tartani egy darab gyereknek. Biztosítaniuk kell és kész. Hiába mondanak mást. Nem kell itt kakaskodni, szidni őket, ezt felnőttként is el lehet intézni normálisan főleg, hogy ekkora szükségetek van rá.
Amúgy normális helyeken a napközis tanárok nem szúrnak ki a gyerekkel a későbbiekben. Főleg, hogyha tudják, hogy a szülők dolgozni mennek a megélhetésért és nem azért akarják ott hagyni, hogy otthon ne szívja a szülők vérét. (Láttam már az utóbbira példát is.)
Hónapokra pedig nem opció, hogy kölcsön kérsz a családtól. (Nagyon megvan szorulva nincs más lehetőség akkor nem szégyen, de erre nem lehetett eddig se építeni )Folyamatosan kell keresni a munkát, akár kocsmában is. Nem szégyen kocsmába se dolgozni, lehet kezelni az ott kialakult helyzetet(=részegeket), hogyha felnőttként viselkedik a munkavállaló. Ez mondom úgy, hogy én már dolgoztam falusi kocsmában nőként a húszas éveim elején. Szintén nem megalázó pl gyárban/takarítónőként vállani munkát akár távolabbi helyen. [Emellett Budapest nem egy végtelen munkaerőpiac, túlságosan fel lett fújva az egész.]
Ha ennyire kilátástalan a helyzetek abban a faluban akkor költözni kell, hiába van ott az a fél háznyi tulajdon. Nem ér semmit, ha nincs állandó munkátok. Ebben kellene segítséget kérni pl anyóséktól, hogyha ők ennyire jól élnek. Nem lenne szégyen kérni pár hónapra + kaukcióra pénzt. Értelemszerűen ehhez le kellene ülni és megbeszélni a részleteket(például a visszafizetésről). Akármennyire is nehéz otthagyni azt a helyet előbb utóbb lépni kell. Tudom milyen érzés, én az Alföldről költöztem Fehérvárra már 5 éve. Van állandó munkám/lakhelyem, sőt tudtam félre tenni pénzt is és ezzel együtt megszűnt a kilátástalan helyzet amiben éltem abban a kis 750 fős faluban.
138 Attól meg az iskolával veszekszem nem lesz jobb. És nem fognak egy gyerek miatt ( ha az enyém,ha a másé) indítani délutáni felügyeleti csoportot.
El kell fogadjam ha veszekszem kardoskodok a gyerekkel Csesznek ki. Nem lehetne de így van.
Kocsma vagy éjszakai melót nem vállalhatok értsetek már meg?!Párom alkalmi munkázik bizonytalan időben végez , nem maradhat egyedül a gyerek. Nincs bajom a takarítással voltam fizikai munkán de ami itt van az mindennek az alja már ha kenyeret sem ennék Akkor is meggondolnám.
Alkoholisták és sok a drogos is vagy ha nem drog akkor mitol viselkednek állat módon.
Hajlok arra,hogy elmennék csak ha a házunk itt marad lakatlanul szétlopjak és akkor mihez kezdek?? 😟 apám forogna a sírjában ha ezt hagyom
Minden oldalról én vagyok gyötörve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!