Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
75!
Igen, még is veregetem a vállamat. Büszke is vagyok magamra, hogy megcsináltam. Képzeld, voltam elkeseredve. Sót, depresszióval is kezeltek, mert olyannyira padlón voltam. De sütni a képzeld, hogy én meghallgattam a segítő szándékú embereket és bizony elgondolkodtam rajtuk ahelyett, hogy csípőből nemet mondtam volna mindenre. Volt olyan időszak, amikor reggel 7kor elvittem a gyereket a bölcsibe, mentem 8ra dolgozni, négy után mentem a másodállásomba, vagy az éjjeli műszakba takarítani ez bizony gyakran csak éjfél után estem haza. Bizony keveset láttam a gyereket, bizony xar volt, de mindenünk megvolt, ami kellett és megoldottam, hogy olyan anyagi helyzetbe kerüljünk, hogy egy munkahely is elég legyen a megelheteshez
Ők ketten vannak. A férfi kaphatja magát és pár hónapra elmehet bárhová dolgozni, mubkasszallon élve kb az összes pénzt félre tudja tenni és már meg is van az induló tőke.
94 Nem ,nem fizetik jól helyben nincs is ilyen de más csoportban írtak àrakat mégis mibe lenne a babyszitter
95 Te normális vagy? A gyereknek attól ennie kell és igen nemcsak azt amit nekünk és rendezettt új ruhákban kell mennie iskolába nem rongyokban. Én megeszem a vajas kenyeret de neki több kell! És igen néha turo Rudi vagy joghurt ezt értettem a finomság alatt nem 20ezres dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!