Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/554 anonim ***** válasza:
65%
A szükség nagy úr. Szerintem kérj nyugodtan, a család azért van hogy segítsétek egymást a bajban.
2020. szept. 7. 09:16
 92/554 anonim ***** válasza:
32%

75!

Igen, még is veregetem a vállamat. Büszke is vagyok magamra, hogy megcsináltam. Képzeld, voltam elkeseredve. Sót, depresszióval is kezeltek, mert olyannyira padlón voltam. De sütni a képzeld, hogy én meghallgattam a segítő szándékú embereket és bizony elgondolkodtam rajtuk ahelyett, hogy csípőből nemet mondtam volna mindenre. Volt olyan időszak, amikor reggel 7kor elvittem a gyereket a bölcsibe, mentem 8ra dolgozni, négy után mentem a másodállásomba, vagy az éjjeli műszakba takarítani ez bizony gyakran csak éjfél után estem haza. Bizony keveset láttam a gyereket, bizony xar volt, de mindenünk megvolt, ami kellett és megoldottam, hogy olyan anyagi helyzetbe kerüljünk, hogy egy munkahely is elég legyen a megelheteshez

Ők ketten vannak. A férfi kaphatja magát és pár hónapra elmehet bárhová dolgozni, mubkasszallon élve kb az összes pénzt félre tudja tenni és már meg is van az induló tőke.

2020. szept. 7. 09:17
 93/554 anonim ***** válasza:
63%
Na ezért nincs semmi esélyük, hogy valaha is jobb legyen nekik. Tipikusan a " nyuszik b+ a fűnyíródat eset". Meg sem próbálják, mert már előre elkönyvelik, hogy nem fog menni, anélkül, hogy utánajárnának a lehetőségeknek. Nem csak a főváros létezik. Vannak más városok is, ahol van munka, és nem 150 ezer az albérlet, hanem 60-80 ezer. Csak ugye ennek utàna kellene nézni, nem pedig siránkozni.
2020. szept. 7. 09:21
 94/554 anonim ***** válasza:
83%
A bébi csősz tobbe kerülne, mint a fizetésed 8 órában? Hoppá, megvan a megoldás: legyél te a környék gyerek megőrzője. Ezek szerint azt jól fizetik arrafelé.
2020. szept. 7. 09:50
 95/554 anonim ***** válasza:
23%
És amúgy ha a segged kilóg a gatyabol miért is kell új ruha és finomsagok a gyereknek? Ezek szerint annyira még se rossz a helyzet.
2020. szept. 7. 09:53
 96/554 anonim ***** válasza:
91%
szerintem apósodéknak is le fog esni, hogy hónapokra szóló eltartást kell kérnetek, nem egyösszegű segítségről lesz szó.
2020. szept. 7. 09:59
 97/554 anonim ***** válasza:
70%
Mindenhol van posta ,így oda biztos felvenének ,de közeli nagyvárosba is mehetsz ,dolgozni.ugy nem lábakat ki hogy mindig kölcsön kéregetsz.
2020. szept. 7. 10:00
 98/554 anonim ***** válasza:
67%
Ő nem akar dolgozni, a 6 éves elsőst segíti otthon az online oktatásban. Már most sorban zárják az iskolákat, 2 héten belül egy sem lesz nyitva.
2020. szept. 7. 10:02
 99/554 A kérdező kommentje:

94 Nem ,nem fizetik jól helyben nincs is ilyen de más csoportban írtak àrakat mégis mibe lenne a babyszitter

95 Te normális vagy? A gyereknek attól ennie kell és igen nemcsak azt amit nekünk és rendezettt új ruhákban kell mennie iskolába nem rongyokban. Én megeszem a vajas kenyeret de neki több kell! És igen néha turo Rudi vagy joghurt ezt értettem a finomság alatt nem 20ezres dolgokat.

2020. szept. 7. 10:05
 100/554 A kérdező kommentje:
97 Nálunk NINCS a posta hanem postás kocsi jár csak és ott lehet feladni is csekkeket pl. Ettől fuggetlenul bekuldom az önéletrajzom a postára ha van 4 órás állás ott.
2020. szept. 7. 10:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!