Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
49 Hidd el ah tudnám a megoldást már megtettem volna. Ha nagyobb lesz a gyerek és már nem kell mindig felügyelet akkor konnyebb lesz. De addig kibekkelni 😟
50 Látom te képben vagy,igen tesommal közös a ház tehát nem adhatom el csak úgy. Szép és jo állapotú ház de meghallják hol van akkor már mindenki pofákat vág.
Nekem is már azt kinézik ha kiirom hogy ott lakom. Ilyen Borsod megye és az Ózdi térség megítélése.
Ha csak a fele ház tiéd és te el adnád hogy tovább tudj lépni mert ez más esetben nem fog működni akkor testvéred vásároljon ki, vagy segítse az albérletet mintha részletekbe fizetne neked.
Nem kell Pestre költözni a jobb megélhetésért, de egy olyan környékre ahol van munka meg napközi.
"Ha nagyobb lesz a gyerek és már nem kell mindig felügyelet akkor konnyebb lesz. De addig kibekkelni"
5 évig tartsanak el anyósodék, míg 11 évesen már elvan otthon egyedül a lányod???
53-as: gondolom, a testvérnek sincs pénze megvenni a ház másik felét, emellett a kérdezöék sem sokra mennének max. 2 millió forinttal!
54-es: állj már le a hülyeségekket, hová teszik a gyereket?
52 Ezek megtörténtek olcsó ételeket főzök, csak a gyerek kap gyümölcsöt és finomságokat , olcsó mosóport veszek stb. Net és telefon marad mert mindenhez kell de nem a legdrágább csomag van nyilván.
53 Olyan környék leginkabb a Dunántúlon van és elindulni kellene pénz. Tesom nem kötekszik lakhaunk itt az egész hazat használva évek óta én meg kérjem tőle vásároljon ki?ezt nem lehet megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!