Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
Ha párom bejelenti alkalmi munkánál hogy holnap nem megy,mert gyerek pesztra lesz akkor legközelebb a tulaj mást hiv és akkor még ezt a bevételt is elveszítjük
Gondolni kell iylenekre is
Oke. Tehát egy lepusztult faluban élsz, ahol nincs munka, tele van romákkal és még napközi sincs. Nos, épeszű ember elköltözik onnan. Eladja a házat és megy oda, ahol van munka, napközi és jkk a környék. De persze ehhez tenni kell és nem csak nyafogni.
Kérj anyóstól. De jövő hónapban megint kerni fogsz? És azután megint? Mikor és miből adjatok vissa?
Én azt nem értem, miért mondtál fel.
A fél ország ugyanebben a helyzetben volt, mint te. Mindenki szabadságot vett ki, ill. ha elfogyott célszerű lett volna fizetés nélkülit igényelni (szinte biztos, hogy megadták volna). Amint elbocsátották a párodat, újból tudtál volna menni dolgozni, mert ő otthon tudott volna lenni a gyerekkel. Tehát most neked ugyanúgy lenne állásod, és egy fizetésből élnétek. Bocs, de nem tudlak sajnálni téged.
"Aki iylet ir,hogy ha ő lenne az egyetlen akkoris kell
Az ilyen ember otthagyná a gyerekét tök egyedül ha mindenki más megy haza?"
Igen, mert nem viccből hagyja ott, hanem azért, mert dolgozik, hogy legyen pénze a gyerekre, családra, megélhetésre és hogy ne az anyostol kelljen kuncsorogni. Fura, mi?
Ha az múlna rajta, hogy van-e mit enni, akkor igen, otthagynám egyedül is napköziben, főleg, hogy szerintem nem ti vagytok az egyetlenek, akik így vannak. Szerintem lenne ott még gyerek, ha elkezdenéd otthagyni.
Amúgy meg nemtom mit akarsz. Hiába nincs munka és nincs semmi, ott ahol éltek, de ragaszkodsz ahhoz a helyhez. A párod szintén munkanélküli, de valamiért neked kell menni a gyerekért, mert az a hagyományos. Ha te kapnál 8 órás munkát, akkor vállald el. Semmi logika nincs a döntéseitekben.
"Tehát egy lepusztult faluban élsz, ahol nincs munka, tele van romákkal és még napközi sincs. Nos, épeszű ember elköltözik onnan. Eladja a házat és megy"
Nem a kérdezöt akarom feltétlen védeni, de ilyen helyen NEM LEHET eladni a házat, mert SENKI nem veszi meg!
Vagy te - 34-es - megvennéd a kérdezötöl a házát? Kizártnak tartom!
32 Rendben akkor avassuk szentté de ne ez legyen már a norma hogy alkoholista kötekedés emberekkel lenni? Másrészt ez a 30 ezer Ft nem segítene ki nagyon.
34 És mégis ki akar itt házat venni? Másrészt mint irtma tesommal közös és ő azt mondta lakjunk itt nyugodtan de ne adjuk el, ez az egyetlen vagyonunk hogy van hol élnünk. Adjuk el,hogy aztán még a teto a fejünk felett is mások kenye kedvetol függjön? Mások zsebét tömjük mikor van hol élnünk ?
35 Olyan üzletben dolgoztam ahol ketten voltunk váltásban nem volt
Helyettes a tulaj mondta nemtud fizetés nelkulit adni akkor elküld ha sokat hiányzom mert ő meg nemtud kivel helyettesittetni. Nem multi ahol 100 bol egy nem megy észre sem venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!