Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyagilag padló,ti volt már...

Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?

Figyelt kérdés

A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)

Merjek kérni? Annyira szégyellem magam

Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.

Nemtudom mi lesz.

2020. szept. 7. 06:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/554 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Én biztos nem kérnék, mert azt is meg kell adni.

Egy házasságban akkor kell támogatni a másikat, amikor szükség van rá.

Az megy dolgozni aki munkát kap és az tanul a gyerekkel, meg végez több házimunkát, aki otthon van.

Kezdődik az almaszezon, lehet menni napszámba,ha nem is kellemes, de bevétel és friss gyümölcs egyből van.

Írtad, hogy a párod sok mindenhez ért...

Alig lehet embert találni kisebb munkákra, szóval ha kőműves és burkolási munkákat is meg tud csinálni, akkor az egy kész aranybánya.

Rengeteg egyedülálló és kispénzű ember van, akik örülnének a munkájának.

És a munkaügyi központ is sokat segíthetne.

Nem a legjobb megoldás, de bevétel a regisztált munkanélküliek képzése, amiért némi jövedelmet is fizetnek és mellette az alkalmi munka ugyanúgy belefér.

2020. szept. 7. 07:46
 22/554 anonim ***** válasza:
77%
Miért mondtál fel ? Tavasszal ? Mert online oktatás tavasszal volt ,ostoba ötlet volt ha nem egy első osztályos gyerekel voltál otthon .amúgy javaslom hogy menj be legközelebbi postára és jelentkez postának ,ott mindig van felvétel.
2020. szept. 7. 07:47
 23/554 anonim ***** válasza:
36%

Sztem egyértelmű, hogy kérjetek segítséget, ez igazán az a helyzet... ha más nem is, legalább egy kis élelmiszer vagy a számlák kifizetése legyen, ezek nem nagy összegek.

Emellett az önkormányzathoz is fordulhattok, települése válogatja, de van, ahol adnak ilyen egyszeri gyorssegélyt. A gyerektemat megértem, nem is értem a korábbi válaszokat, ahol olyanokat ajánlgatnak, hogy nagyszülők meg szomszéd idős néni vigyázzon a gyerekre. Ezt szajkózzák hónapok óta, hogy gyereket ne engedjünk öregek közelébe, de mindegy... amit ugyancsak önkormányzaton keresztül megpróbálhatnál, az a közmunka, nem ad nagy bevételt, viszont valószínűleg tudnád a gyerek időbeosztásához igazítani és falun belül lenne. A férjed viszont tényleg keressen akar távolabb munkát, ha kell, ingázzon Pestre vagy menjen el vmi munkasszállóra hétköznap, a pénzt meg haza tudja küldeni nektek. Más lehetőséget sajnos nem nagyon látok a ti helyzetetek megoldására.

2020. szept. 7. 07:51
 24/554 A kérdező kommentje:

Nem itt laknak anyósék, majdnem 100kmre,após nyugdíj mellett még dolgozik. Elsős volt így nem opcio,hogy ne tanuljak vele ez a legfontosabb az alapok. Ha felsős lenne nagyobb akkor sem szívesen hagynám egyedül de akkor már más a szitu.

Nincs napközi nekik!! Hidd el ha lenne megirnam. Aki iylet ir,hogy ha ő lenne az egyetlen akkoris kell

Az ilyen ember otthagyná a gyerekét tök egyedül ha mindenki más megy haza?

2020. szept. 7. 07:51
 25/554 A kérdező kommentje:
22 Elsős gyerek nem maradhatott egyedül most másodikos de még most sem hagynám, még kicsi ahhoz, képtelen lettem volna úgy nyugodtan lenni.... a gond az lett,hogy 2 hétre rá rúgtak ki páromat
2020. szept. 7. 07:53
 26/554 A kérdező kommentje:

23 Közmunka kizárva ,félek lehordanak minden rasszistának ha leirom , de itt csak romák vannak benne, már korán reggel italoznak és szotyiznak én ezzel nem akarok azonosulni !! Ebbe a társaságba

😟 elkeserítő tényleg

2020. szept. 7. 07:55
 27/554 A kérdező kommentje:
Nah mindegy keresek tovább hátha valami összejön. Takarítást mint alkalmi munkát vállalnék vagy sütit is jól tudok sütni csak nem nagyon van igény rá.
2020. szept. 7. 07:56
 28/554 anonim ***** válasza:
95%
Mostmár rendes iskola idő van menj szépen el dolgozni.ha párod nem dolgozik akkor tud a gyerekét menni .gyerek is tud tanulni.
2020. szept. 7. 07:56
 29/554 anonim ***** válasza:
75%
Mindenre van kifogás...A pofàmról lesülne a bőr, hogy kölcsönkéregetek, közben meg minden lehetőséget élből elutasítok.
2020. szept. 7. 07:57
 30/554 A kérdező kommentje:

29 Milyen lehetőségről beszélsz?

Az alkoholista és lehet drogos romák közé( Perzse tiszteket a kivételnek de az itteniek ilyenek)

Amikor dolgozik alkalmi munkát parom akkor nem megoldott a felügyelet! Iskolába meg akkoris menni kell!! Ez nem megoldás .

2020. szept. 7. 08:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!