Anyagilag padló,ti volt már hogy kértetek anyosektol pénzt kölcsön?
A COVID óta olyan szinten megborultunk,bevezették az online sulit és nekem fel kellett mondanom,hogy a lányommal tanuljak,így felére csökkent a bevétel. Aztán jött a nagyobb pofon erre nem egész 2hétre rá párom kirúgták azóta meg csússzunk lefelé. Párom csak alkalmi melokat kap , munkanélkülit is csak 4oras után kapott ( utólag derült ki a főnöke ügyeskedése)
Merjek kérni? Annyira szégyellem magam
Párom néhány alkalmi munkát elvállalt helyben erre őt fúrják miatta .... de nekünk is kell a pénz.
Nemtudom mi lesz.
38 köszi hogy valaki legalább reális.
Engem és a családom azért nem bántják mert én itt laktam gyerekkorom óta ( akkor még sokkal élhetőbb hely volt ) és ismernek de itt egy idegent darabokra szednének.
38!
Nem, nem venném meg, van házam, jó helyen. De van aki megvenné, hiszen ott is élnek emberek, nem?
Kérdező!
Nem akarásnak nyögés a vége. A nullából nem tudtok megélni. Ha elköltöztök, van esély munkára mindkettőtöknek és abból bizony meg albérletet is fenn lehet tartani. De te nem akarod, neked jo sirankozni. Csupan azt neme rtem, minek irtad ki a kerdest.
46 Ha lenne vevő rá akkoris bele lehet sz..ni magyarán irva mert a haz tesommal közös ő meg nem akarja eladni.
Nekem ez csak jó,hogy itt élhetünk hiszen honnan tennék ki egy albérletre kauciót berendezéseket pluszban stb? A költözést úgy mantrázzák itt mintha nem milliokba kerülne.
Parom egyebeknt ma is dolgozik de ugye ez alkalmi munka mint a kutya vacsorája kitudja meddig lesz. Elmondása szerint 4-5nap
46-os: Éppen ez az, hogy NINCS, aki megvenné!
Aki ott él, annak VAN háza - meg vagy idös, vagy kényszerböl maradt ott, aki teheti, elköltözik onnan, kivülálló meg nem megy oda, föleg a kisebbségi szomszédság miatt!
Mellesleg az garantáltan elkerülte a figyelmedet, hogy FÉL házról van szó, ami még problémásabb eladás terén!
Meg egy ilyen kis helyen eleve nincs ára a házaknak, 4-5 millió az, amiért hirdetik, de eladni nem nagyon lehet még így sem - mivel nincs a közelben munkahely, infrastruktura, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!