Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sok anyagilag folyton vendégül...

Sok anyagilag folyton vendégül làtni öket miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

De ha màr idehívja öket nekem ciki lenne az üres asztal. És nem mindegy, hogy 2 ember vagy 4. Meg magamnak nem vàsàrolok üdítöt meg sört. De szòlni se merek mert nem sajnàom csak nem tellik rà. Mindig hetente osztom be a kaja pénzt màr a köv hetit csípem le mert nincs....

Hogy lehetne ezt elmondani?

Meg egyszer us aztmondja pàrom nemhívtam öket csak jöttek. De ha ott van valaki fél napot nem elég ha kap egy kàvét és egy pohàr vizet. Ellenben ha mi megyünk oda ezt kapjuk...

2022. júl. 31. 11:15
 61/102 anonim ***** válasza:
97%
Miért nem érti meg? Anyóséknak kéne megérteni, azt majd akkor fogják, ha érthetően elmondod. De ahogy látom, inkább vásárolsz üres kasszából is, mert "kell".
2022. júl. 31. 13:44
 62/102 A kérdező kommentje:

59 Persze, de magammal b.szok ki ha így teszek, vagy magamnak készítsek màst az elég fura lenne. Sokszor elmentek receptet hogy majd x hétvégén megfözöm mert este màr nincs idöm/kedvem.

60 Én is azt iszom, de a vendégeket megkínàlni nem azzal szoktam.

Ha a valòsàgot írom le az nem kifogàs, bàrmennyire is szeretnéd annak hinni.

2022. júl. 31. 13:45
 63/102 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a vendég vizet kap, savast vagy mentest. Mi nem iszunk semmi mást, így nálunk nincs is más innivaló.

Te se veszel sört meg kólát magatoknak, akkor nekik minek? Összejövetel más, arra mi is hozunk mindent, de napi szinten nem töltjük újra mindig a készletet, mert úgyis jönnek.

Másrészt naponta ne is jöjjön senki, rokon se.

Kérdező, a baj itt a te fejedben van, olyan kényszeresen ragaszkodsz a megszokott illemhez, ami sehol nincs viszonozva.

Válaszolva arra a kérdésedre is, így lehet elmenni ebédelni:

Piri néni, örülünk, hogy jöttek, remélem, jó volt a kávé, most már sajnos dologidő van, de legközelebb mi is átugrunk. Legyen szép napjuk!

2022. júl. 31. 13:48
 64/102 A kérdező kommentje:

61 Nem akartam 20adszor is leírni. Volt, hogy szòba hoztam akkor azt felelte nem ö hívja öket.Vagy hogy miért baj ha jönnek. Nem az a baj ha talàlkozni akar velük.

Közös kassza van. Làt és tud mindent de felvan osztva ki mit intéz és az étkezéssel kapcsolatos dolgokat én.

62 Mert nem szeretném ha emiatt lenne balhé. Vagy ha úgy vennék le a jelenlétük zavarò.

Jòpàran itt félreértették a dolgokat, kiszàmolt keret van hetente DE nem arròl vam szò, hogy akkor màr üres és kenyérre se tellne. Csak megfontoltan be szoktam osztani.

2022. júl. 31. 13:49
 65/102 anonim ***** válasza:
98%

"Volt, hogy szòba hoztam akkor azt felelte nem ö hívja öket.Vagy hogy miért baj ha jönnek"

De most akkor mit vársz itt tőlünk, ha ilyen értetlen, élettelen pasit választottál? Akkor tűrjed.

2022. júl. 31. 13:52
 66/102 anonim ***** válasza:
56%
Gyerek! Nem veszed észre, hogy ezt a kapcsolatot AZONNAL be kell fejezni, mert se jelene, se jövője nincsen! Nem veszed észre? Semmi közötök egymáshoz, a barátod téged le se szar! Boldogtalan vagy, nem tűnik fel???
2022. júl. 31. 14:09
 67/102 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj ice teát, limonádét. Nem kell megvenni a kólát, hiszen az àrából több liter üdítőt csinálhatsz otthon. Ha egy kicsit exrázni akarod, tegyél bele narancskarikát, citromkarikát.

Ugyanez a drága nasikkal is. Süss egy gyors piskótatekercset, az nem igényel sok dolgot. 4 tojás, 4 kanál liszt, 4 kanál cukor, meg némi lekvár, amivel megkened.

Ha számolsz rájuk rántott húst, nyilván nem váratlanul állítanak be. Hívjátok őket ebéd utánra.

A férjednek meg mondd meg, hogy mennyivel lett drágább az élelmiszer, ha nincs tisztában vele.

2022. júl. 31. 14:13
 68/102 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező,itt Te vagy hülyének nézve.Az anyósodék pofátlanul nálatok esznek egészen addig míg szóvá nem teszed.A párod csak a vállát vonogatja,szólni nem mer.Itt a hiba.Beszélj vele,hogy változtassatok valamit,mert így nem megy,jelezze valahogy a szüleinek,ez Nektek sok anyagilag.
2022. júl. 31. 14:13
 69/102 anonim ***** válasza:
10%
Szia,teljesen megértelek mivel hihetetlenül felmentek az árak,de mégsem lehet aszt mondani ne menjenek és aszt se hogy ne egyenek de azért a sör meg az üdítő túlzás van víz,én pl úgy oldom meg a hús problémát hogy le foglaltam egy 170 kg sertést novemberre 2-3 hónapig elég meg marhahúst szoktam.rendelni ismerőstöl ha vág így sokat sporolunk
2022. júl. 31. 14:21
 70/102 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem neked teher, hogy sokat ott vannak és itt nem a vendéglátásra gondolok. Megértelek. Pároddal közös programot kellene csinálnod, hogy ne legyetek otthon mikor átmennek hozzátok. Vagy bármit találj ki, ami csökkenti a látogatásukat.
2022. júl. 31. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!